Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Meros w Kwiecień 15, 2008, 04:30:15 PM
Witam.
Ostatnio myślałem o zagraniu Destro i mam pytanie: Czy grajac na il/kamaelu, łuk powinien sie jeszcze znajdować sie w eq? Czy juz jest mniej wydajny w porownaniu do c4?
luk jest o wiele mniej potrzebny(pytanie czy jest w ogóle potrzebny) wiec chyba nie musi sie znajdowac w eq

bylyforumowicz

oczywiscie, ze jest nadal przydatny, robienie dmg>nie robienie dmg nawet jak mamy 10k p atku tylko zealot zszedl, dostalismy slowa roota itd. Lionheart tez nie trwa wiecznie.

bula

Cytat: bylyforumowicz w Kwiecień 15, 2008, 04:54:44 PM
oczywiscie, ze jest nadal przydatny, robienie dmg>nie robienie dmg nawet jak mamy 10k p atku tylko zealot zszedl, dostalismy slowa roota itd. Lionheart tez nie trwa wiecznie.
no ale nie w az takim stopniu jak w C4

Meros

Acha dzięki za odpowiedź.
Przegladałem troche temat o destro i doczytałem sie, że destro powinien nosić blunta, 2h sworda,luk i czasem daggera. Czy bez tego całego sprzętu sie nieobejdzie? Bo zaczynając na nowym servie ciężko bedzie sie tak zaopatrzeć  :oops:

bula

daggera z Rsk.haste do odpalania frenzy/guts/zealot/battle roar i co tam jeszcze ma zeby zminimalizowac reuse

luk tak jak pisal bylyforumowicz

blunta? czy ja wiem ... niekoniecznie wedlug mnie

no i oczywiscie 2h sword

Meros

No własnie 4 bronie.. jest to spory wydatego w szczególności zaczynając na nowym servie (tak bedzie w moim przypadku) Czy dobrym rozwiązaniem bylo by kupienie 2h blunta i luk dla zminimalizowania kosztów?

bula

a od razu musi byc pvp? :P jezeli nie to nie bierz luku :)

Meros

Dobra i ostatnie moje pytanie jako przyszło mi na myśl. Widziałem, ze destro ma skile do pole.. no wiec czy opłaca sie kupować jakąś dzide do expa? czy 2h sword w zupełności wystarczy?

bula

dzide do expa dopiero na high lvl i z full supportem wedlug mnie, perma frenzy + train ^_^

Siena

Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

PeBe

Wg. mnie taka kolejność wydatków :
Glówna bron (jakiś mieczyk 2h)
dagger z rsk.haste - kupujemy jak najszybciej
blant (no grade do stuna) - ewentualnie pozniej kupic lepszy, do spamu skilli w pvp
łuk - imho przydatny tylko czasem, najlepiej DB +focus - to kupowalbym raczej na end game, bo i tak rzadko się używa, a większość klas jak chce to ucieknie.

/rażące oczy orty pwned by Fro

Kesai

PeBe

a to już zależy - jak biegamy w aoe pt to imho :
Glówna bron (jakiś mieczyk 2h)
dagger z rsk.haste - kupujemy jak najszybciej
POLE
blant (no grade do stuna) - ewentualnie pozniej kupic lepszy, do spamu skilli w pvp
łuk

ale to poprostu zależy od stylu gry.

Kll

No dla mnie to obowiazkiem jest- 2h sword, dagger rsk haste, pole i mamy wszystko co jest przeznaczone do naszych glownych zadan, czyli farm rb i powrleveling innych ludzi w fog :D.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Szewa

Mi wystarczylo 2h sword i Luk i jakos fajnie mi sie expilo

Bled

dajacie zaawansowane rady poczatkujacemy graczowi
pewnie juz cos tak sobie kupiles ale na przyszlosc
Gdy jestes nastawiony na lvowanie , zapomnij o luku
Masz wybor miedzy 2h blunt 2h sword (jesli to pierwsze to szukaj mobow z weakness na blunt attack)
AoE z pole zostaw na razie w spokoju , wyskilluj sie
Jesli bierzesz bron do expa na potworkach gdzie nie ma zagrozenia ze bijac jednego moba przyleci do ciebie 5kolejnych (nie ma zbyt duzo socjali) zapomnij o SA health , (do sworda focus, do blunta haste)
Jesli wybierasz 2hsworda , kup sobie jakies ng bluncik i staraj sie cwiczyc stunowanie z zamiana broni

Dreamspeaker

Cytat: bula w Kwiecień 15, 2008, 09:39:23 PM
dzide do expa dopiero na high lvl i z full supportem wedlug mnie, perma frenzy + train ^_^

W jaki sposób można zrobić perma frenzy? Haste 2, Zerk 2, Cov, Dance of Fury, songi z 3 profy SwSa oraz dagger z rsk haste starczy?

bylyforumowicz

Cytat: Dreamspeaker w Kwiecień 16, 2008, 07:02:54 PM
Cytat: bula w Kwiecień 15, 2008, 09:39:23 PM

W jaki sposób można zrobić perma frenzy? Haste 2, Zerk 2, Cov, Dance of Fury, songi z 3 profy SwSa oraz dagger z rsk haste starczy?

zamiast zerka mozna tallu hvy, ale generalnie to wystarczy ;)

TruTherion

Hmm a ty my w tedy bijemy z daggera, czy podczas przejścia z mobka na mobka przełączamy broń?

bula

Cytat: TruTherion w Kwiecień 16, 2008, 09:14:31 PM
Hmm a ty my w tedy bijemy z daggera, czy podczas przejścia z mobka na mobka przełączamy broń?
daggera wkladasz w lapki tylko zeby odpalic frenzy itp. a potem przelaczasz na normalna bron ktora bijesz :> 2h sword/pole

TruTherion

Hmm to szybkość odnowy skilla zalezy od atc speeda w momencie wrzucania go? Bo z tego tak wybika, chyba, że z daggera jest jakiś fajny bonus jak odpalamy te skille.

bula

Cytat: TruTherion w Kwiecień 17, 2008, 04:23:18 PM
Hmm to szybkość odnowy skilla zalezy od atc speeda w momencie wrzucania go? Bo z tego tak wybika, chyba, że z daggera jest jakiś fajny bonus jak odpalamy te skille.
dokladnie tak

TruTherion

Heh dziwne, no ale dobrze coś takiego wiedzieć.

Kesai

item skill: refresh ftw ;]

efekt augumentacji?

kuzik13

siema. mam pytanko. gdzie najlepiej będzie wydropić mieczyk Focus lub recke do tego?