Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

fracti

Cytat: kuzik13 w Kwiecień 24, 2008, 09:46:55 PM
siema. mam pytanko. gdzie najlepiej będzie wydropić mieczyk Focus lub recke do tego?
Nie ma "mieczyka Focus" ale sa mieczyki z focus ;) Zalezy jakis grade.. W dc.lineage2.com.pl mozesz sobie poszukac. Tutaj masz liste mieczy 2h z SA focus ;)
Berserker Blade - c grade (dostaniesz go u mammona za aa + drozsza bron z luxury)
Great Sword - b grade
Sword of Ipos - a grade
Infernal Master - a grade
Heavens Divider - s grade

Kesai

Cytat: Kesai w Kwiecień 18, 2008, 01:31:51 AM
item skill: refresh ftw ;]

efekt augumentacji?

w tallumie i z wszystkim na reuse (rsk haste, haste, cov, fury, ren, champ, zerk) jest niemal nonstop zealot, a do perm frenzy wystarczy wlasciwie bd i cov ;]

Reina

szkoda ze w c5 nie ma jeszcze augumentacji >.>
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

dominikd10

jak już mam wszystkie marki to gdzie je zanieść żeby być destro?

fracti

Orc guild w giran, aden, oren.

dominikd10

PeBe

Reina

giant cave
glebiej i glebiej
jak masz ch w aden to mozesz i beast lordy brac na klate spokojnie solo (fr czy guts, co dostepne w danej chwili)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Blondas

Bije solo rb (dokladnie golkonde) swoim destro, z full buffem i tym podbne, w tallumie i mam dylemat czy zmienic na draconic leather czy nie.... Jak sadzicie? Dodam ze chodzi mi jedynie o wybranie najlepszej opcji do bicia rb solo.
Always demand another sacrifice!

Szewa

DN?

IMHo nie oplaca sie brac draconic'a, lepiej zmien na IC

Blondas

ic? why nie dodaje ani do dex ani do str a to jest mi potrzebne przy solowaniu... poza tym z ic bedzie wolniej odnawial sie frenzy..

bula

Cytat: Blondas w Czerwiec 17, 2008, 05:00:14 PM
ic? why nie dodaje ani do dex ani do str a to jest mi potrzebne przy solowaniu... poza tym z ic bedzie wolniej odnawial sie frenzy..
a z draco nie bedzie sie wolniej "odradzal" ...

Blondas

jak juz "odnawial". Dlatego wlasnie nie wiem ktory set wybrac.. Czyli tallum powinien byc najwydajniejszy?

p.s. poza tym draco ma dex+1 co jak pamietasz zwieksza takze predkosc odnawiania skilli.

Szewa

poza tym Light u Destro sux(chyba ze PL to imo best)
eva i tak bedziesz mial o kant du*y potloc, a wiecej p.defa zawsze sie przyda

Blondas

jaki pl?! wiecie moze ile wynosi bonus pdefa  w tallumie+6?

qback

Pl= plated leather, set c grade light +4str -1con :P, a bonus zenchantowanego seta hv a grade to P.Def. +50
MP Regen +2.0, mozesz sobie policzyc ile daje bonus +6 do kazdej czesci osobno.

bula

Cytatp.s. poza tym draco ma dex+1 co jak pamietasz zwieksza takze predkosc odnawiania skilli.
no +15 atk.speed :<

ranger25

Przebić się przez te 33 strony spamu trudno było ale ci mi tam dałem radę  :)

Ostatnimi czasy wrócilem do gry na Destro (gram Gravelandzie L2m), mam 77 lvl, do tej pory grałem z DYE +4STR -4CON, teraz trochę potrenowałem i zmianiłem setup na następujący: +4CON -4STR, +4DEX -4STR i gra mi się lepeij, mam sporo więcej HP, większy HP regen, czy PVP czy PVE lece na skillach, więc -STR mi nie przeszkadza.

Używam Dagera C grade z Rsk. Haste, DS + Health jako głównej broni, mam tez blunta C grade do stuna, ale stunowanie ze zmianą broni jest mało wygodne (niestety). Chodze w MJ Heavy, mam tez Talluma Heavy.

Mam lekko podenchantowane skile tzn. +2/+3 (Boost HP sapliłem na +3)

Docelowo myśle o kolejnej zmianie w DYE tak aby mieć +5 CON -5STR, do tego może Dragon Hunter Axe - Health ewentualnie Heavens Divider - Focus (najlepiej to i to ;-))

adamex91

hmm mi w takim ustawieniu przeszkadzalaby utrata kilku(!) k p.a. na frenzy, a maly bonus od dexa nijak sie ma do duzej utraty str

ranger25

Cytat: adamex91 w Lipiec 04, 2008, 10:50:17 AM
hmm mi w takim ustawieniu przeszkadzalaby utrata kilku(!) k p.a. na frenzy, a maly bonus od dexa nijak sie ma do duzej utraty str

Dlatego zrezygnuje +DEX
Niestety wolne bieganie i wolny a.spd. czasem utrudniają dobrą zabawę  :shock:

TruTherion

Bo z Destro jest tak, że masz takiego Tyrka/tanka czy kogoś innego kto spowolni lub zatrzyma przeciwnika a ty dokańczasz brudną robotę.

ranger25

Utrata kilku pkt. DEX zwolniła dodatkowo moją postać, trenowałem na ustawieniach +5CON -5STR i NM Heavy (czyli bulid full HP) i destro wtedy jest zbyt wolny, wróciłem na MJ Heavy i chyba dopakuje jescze DEX kosztem STR, walcze prawie cały czas na skilach więc utrata STR nie jest taka bolesna - chyba że się mylę ??!

Na lvl 78 spróbuje jeszcze raz setupu na +STR/+DEX -CON ale to jeszcze odległa droga  :)
Wg. kalkulatora strata 325  P.atk. przekłada się na 4700 HP/CP

pix3l

+STR -Con tylko..... Dex nie ruszaj.

A utradta 325 patk to na frenzy strata 1.5k patk :p
:O

TruTherion

Chyba trochę przesadziłeś.