Destroyer [Destro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daglas

Azarael

Czyli deska padnie w trakcie biegu :D

Daglas

Jeszcze mala obseracja. Podczas nowej olimpiady mozna trafic na 2 gówniane areny (z dostępnych 3), mianowicie arenke z taką fontanną n środku i masą kolumienek ze słabą geodatą oraz salę z dwoma niskimi kolumnami, duzymi na tyle zeby jakakolwiek postać uciekała w nieskończoność.

Podczas walki każdy przeciwnik na tych dwóch arenach jest w stanie biegać na tyle długo by deska została bez limitów.

Największe szanse są na standardowej arenie.

Azarael

Czyli destro ma przechlapane :D

Alarion

bez wątpienia nie masakruje jak kronikę temu. Trzeba było mieć cholernie dużo farta, lub ostro się gimnastykować (np daggerem) aby przeczekać frenzy/zealot.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Azarael

Albo na berserka iść i liczyć na fart w stabach ;D

Apocalyptik

Przeciwko daggerowi to guts, bo na frenzy można zabić, akurat dagger mógł kombinować sobie jakoś przynajmniej, ale były klasy, które mało co mogły zrobić, destro podbiegał, chlast, chlast, bb punkty :P

We ride together, we die together.

Sendai27

Jak deska sobie teraz radzi w open pvp jak i oli? bo z suchej gadki wynika ze kiepsko. nerf fr, nowe areny i z farmera oli stal sie chlopcem do bicia. nawet taki sws uciekajac i czekajac jak zejdzie zea/fr moze wygrac z deska na dmg strzelajac do niego z luku i spierniczajac caly czas... jak to jest jednak w grze, moze nie jest tak zle?

OneGeer

Napewno az tak zle nie jest, ale sie bardzo ciesze ze destro przestal byc niszczycielem, ktorego jedynie SB mogl zjechac(oczywiscie o oli chodzi)
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Duralex

Cytat: OneGeer w Styczeń 08, 2011, 10:49:19 PM
Napewno az tak zle nie jest, ale sie bardzo ciesze ze destro przestal byc niszczycielem, ktorego jedynie SB mogl zjechac(oczywiscie o oli chodzi)
Tankiem tez dawało rade wygrać.

jac0l

Cytat: OneGeer w Styczeń 08, 2011, 10:49:19 PM
dobry tank/dagger/slh/ee i deska lizała glebe.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

OneGeer

http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

lukasz09091

z tego co widziałem to game start: bach bach i ee .. to zbyt okrutne  :(

OneGeer

jacol z tym EE to przesadziles. bo on nie ma jak z deska wygrac..

ja10

do prefrenzy musi byc ta palka B gradowa co daje btb effect 5 ? czy wystarczy C gradowa co daje effect 4 ? bo nie wiem skad mozna by wziac ta lepsza
Wowi - Destroyer 83 - Lancer - Outcasters

Kommodus

Wystarczy ta c gradowa [sprawdzane]

agentmullder

Witam. Ostatnio wpadlem na taki filmik o tytanach na yt:
http://www.youtube.com/watch?v=alTakMzxkTc&feature=related
ogladac polecam od 3 min.

Deska 83 lvl w dynasty z bronia s80 prawdopodobnie risk focus SA bije Tezze z krytykow po ~110k. Zalozmy, ze mam deske na 80 lvlu w sprzecie armor dyn hv (essence 1)/IC set +6 all, bron Dynasty crusher [Risk focus] +3 150 element, buff wc + bd + songi (powiedzmy taki sam buff co na tym filmiku).
Pytanie jest nastepujace: jaki debuff trzeba wsadzic w tezze by miec takie kryty moim tytanem co ma ten koles z filmiku? Sam hex czy stigma to chyba za malo?

Dodam, ze gram na serwerze Gracja, gdzie max element to 150.

driki

stigma/hex/vt od zerka?/tribunal lub judge/critical wound?/talizmanem ukraść focus death np od daggera /SoS od SK full koxy ofc poniżej 30% hp/full buff z obydwoma zerkami bd/pp /Expose weak point no i jakby wszedl armor crush ale to cięzko w epika,ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?:D

a co do samych debuffów to jak wymieniłem stigma/hex/vt/tribunal czy judge/critical wound/(warto ukraść tego focus death i w plery napier...)

Don007

1. Jakie dye na PVP (Gracia Epi)?
2. Opłaca się skillować podczas pvp normalnie i na frenzy?

jac0l

Bez przesady ze skillowaniem na Frenzy :D ewentualnie stun, jeśli miałbyś problem z dogonieniem (mało prawdopodobne na zaelot)
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

ARCYK

Im lepszy buff i EQ (bizu na critical dmg) tym mniej imo się opłaca skillować. Crity wtedy wystarczająco bolą :P. Choć w sumie od epiloga crit z crush of dooma boli również :D

rcu2xp

Jeśli chodzi o oly to na tanków opłaca sie skilować.

rcu2xp

Pod co enchantować rage i passywy? i jakie aug w freya na oly najbardziej przydatne?

Przepraszam za double posta  :P

Vanther

Ktory set bedzie lepszy na 80 Dyna  czy Moirai?
HOBBY = EPI = VALINOR = ELIXIR = L2EXRTEME = EXISTANCE = DEX = RPGCLUB = L2W00T

- PoLeWka - Just4Fun - AraneRiders - Tenebrae - DarkRabarbar - OrderOfWhiteWolf

pokit