Gra sie nie uruchamia

Zaczęty przez gerrah, Grudzień 10, 2005, 12:45:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gerrah

Dzien dobry bardzo wszystkim :)
Wczoraj po instalce l2 i spaczowaniu (l2World) pojawia mi sie taki blad:
CytatOS: Windows XP 5.2 (Build: 3790)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1839 MHz with 1023MB RAM
Video: No Video

Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Spotkal sie moze ktos z takim bledem?

PS. Co ciekawe jako system pokazuje mi WinXP a siedze na Win2k3 (ale to problemem nie jest na pewno bo na XP tez sprawdzalem).

Monika

też mam ten problem. to chyba ma coś wspólnego z downem serwera  :?

Tyr

ostrzezenie :D polecam nowe stery :D
Lineage 2 Classic EU

gerrah

Uh, Przepraszam nie zauwazylem podforum :) A sterowniki mam najnowsze.

DzikiGonzo

wrocilem ze szkoly wlasnie i to samo mam... przeinstalowanie nic nie dalo;/ moze serwer padl czy cos... a gram na lineage2 world...

gerrah

Najwidoczniej problemem bylo to, ze login serwer lezal, lol. Teraz jest wszystko w porzadku.

DzikiGonzo

CytatOS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1672 MHz with 511MB RAM
Video: No Video

Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine

a ja nadal to samo;/

Przemek

No własnie. Ja tez miałem taki bład.... naprawiłem to jednak i wszystko jest ok.  :wink:  Puszczam braciszka do komputera, on loguje sie na swoje konto, potem mu sie to nudzi i puszcza mnie..... Ja loguje się na swoje konto, wybieram postać, klikam ok i czekam... wszystko ładuje się, jak zawsze, az ty nagle znowy ten error..... :?  Jak wchodzi brat, to jest ok jak wchodze ja, na swoje konto, to wyskakuje error.... co to ma byc ?? Co to za gra ?? Gram w nia od miesiąca, a zecywiście od półtorej tygodnia, bo przez reszte czasu naprawiam to co sie zepsuje.... uhhhhhh Prosze o pomoc, i wyrozumiałość adminów..... nie dawajcie ostrzezeń, tylko pomagajcie. Mój kumpel został już zablokowany na tym forum za to, że w złym miejscu wkleił temat........ (rospect for admins  :lol: ) Forum jest poto, żeby rozmawiac, czyli zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi.... konkretne odpowiedzi..... nie w stylu " zły temat..... ostrzeżenie" Zdaje sobie sprawe z tego, że po tym, co napisałem na temat adminów tego forum pewnie i ja dostane kicka, więc prosze...... niech ktoś inteligentny wypowie się pełnym zdaniem, tak, abym nie musiał sie o nic więcej dopytywać ( bo nie będę mógł, jesli dostane kicka)  :|

Rake

Przemuś,misiu kolorowy,ostrzeżenia dostaje się głownie za nieużywanie opcji SZUKAJ :wink: Jeśli istnieje już temat w którym był poruszany konkretny problem i została w nim udzielona odpowiedż,zakładanie kolejnego tematu z pytaniem o to samo jest zaśmiecaniem forum i zwykłym lenistwem.A za to jak najbardziej można dostać ostrzeżenie.Za free to można na tym forum dostać pochwałe,na ostrzeżenie trzeba zasłużyć :wink:
[

Przemek

Heh, wiem o tym rakemi, misiu kochany, kolorowy  :wink:  Ale, jak już gościowi banujecie konto, za zły temat i nie może więcej pisac postów, to tajcie o wszechmocni chociaz link do tego wątka... "szukaj" nie jest w cale takie fajne, jakby sie mogło wydawać.... konkretnie mówiąc....... lepiej przeczytac całe forum, bo i tak nic nie znajdzie.... pomagałem temu koledze nie raz i kaplica.... nie to o co chodziło.... a uwierz.... na forach, to ja sie znam  :twisted:  dzięki, za posta, ale może jakaś odpowiedź co do mojego pytania ??  :wink:

Rake

A pewnie że odpowiem,od tego tu jestem :wink: Ktoś dostał banana za zły temat?! :shock: Pierwsze słysze,ostrzeżenie rozumiem ale bananem od razu po oczach? :shock:  Jeśli moderator daje ostrzeżenie to dopisuje uzasadnienie,za co i gdzie się taki temat pojawił wcześniej.Moderator z reguły czyta całe forum lub podforum za które jest odpowiedzialny i kiedy widzi nowy temat który wydaje mu się "znajomy" używa właśnie opcji szukaj :D Jeśli znajdzie taki sam temat z udzieloną odpowiedzią to ma pełne prawo dać ostrzeżenie,jeśli zaś nie było wcześniej takiego tematu to nie ma problemu i o ostrzeżeniu mowy być nie może.

P.S.Jaki nick miał twój znajomy na tym forum?
[

Przemek

Był to horazon. Nie dostał od razu bana, napisał kilka postów... pisał kulturalnie, nie wykłucał się.... dostał trzy ostrzeżenia, za zły temat, czy miejsce i wyleciał. Zresztą, już nie ważne, odechcialo mu się grać w L2, po tym wszystkim.  :?  P.S. Czekam na odpowiedź w zwiazku z moim pytaniem.

Przemek

Hmmmm Nikt nie wie, jaki może być tego powód ?? Myślałem, że to IP, ale odświerzanie nr IP nic nie dało.  :?  Nie prosze, ja BŁAGAM o pomoc  :cry:  Już trzeci tydzień nie gram przez ten shit.... ehhhhh :|

Monika

Przemek

Czyli ?? Bo nadinstalowanie nie działa.  :cry:

Zurek_pl

Też mam taki problem :( a dokładnie OS: Windows 98 4.90 (Build: 73010104)
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1002 MHz with 127MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (7772)

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

Przemek

Ja u siebie juz naprawiłem... koleżanka się zalogowała u siebie w domu, teleportowała mnie do miasta i hula.  :wink: