Dynasty spoil

Zaczęty przez kregol, Luty 23, 2011, 07:26:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kregol

Hej, gdzie na naszym wspaniałym serwerze mozemy wyspojlowac partsy na dyna set?Czy to sie zgadza z drop kalkulatorem na pm fun?

Margrit

Z tego co pamietam to na waszym zajebistym serwerze trzeba bylo robic questa na hb i tam klepac sobie tomy, jest jeszcze jeden sposob mianowicie zbieranie nasionek na iop ale na w/w zajebistym serwerze to nie dziala

kregol

hmmm tylko dynasty weapon piece mozna niby spojlowac jest na forum DN napisane z jakich mobow leci ,natomiast nie ma informacji dotyczacej partsow na zbroje...

Calmodi

partsy na zbroje sa dostepne tylko z questa! Nie ma zadnej innej metody zeby je zdobyc.

Margrit

Cytat: kregol w Luty 23, 2011, 08:56:10 PM
hmmm tylko dynasty weapon piece mozna niby spojlowac jest na forum DN napisane z jakich mobow leci ,natomiast nie ma informacji dotyczacej partsow na zbroje...

z celtusów ale ciezko leci, a co do questa na hb to za tomy mozna wyciagnac nawet partsy na icarusa

Calmodi

Cytat: Margrit w Luty 24, 2011, 07:38:19 PM

z celtusów ale ciezko leci, a co do questa na hb to za tomy mozna wyciagnac nawet partsy na icarusa
nie mozna, quest na partsy icarusa polega na zdbywaniu innych itemow i tak nawiasem mowiac szansa na zdobycie partsa jest strasznie mala, nie ma sie co na to napalac

Margrit

Cytat: Calmodi w Luty 25, 2011, 12:16:11 AM
Cytat: Margrit w Luty 24, 2011, 07:38:19 PM

nie mozna, quest na partsy icarusa polega na zdbywaniu innych itemow i tak nawiasem mowiac szansa na zdobycie partsa jest strasznie mala, nie ma sie co na to napalac

Przepraszam pomylka to nie ten quest za evil weapony dostałem 3 partsy na icarus dager nawiasem mowiac nie tylko

kregol

Dobrze co do partsow sprawa rozwiazana dzieki, żeby nie robic nowego tematu jaka bedzie lepsza zbroja dla tyr/des dynasty wepon light czy heavy?mniej wiecej roznice jakie beda znam, jednak interesuje mnie opinia kogos kto juz gra w takich zbrojach na w/w postaci?z gory dzieki

Margrit

Ja osobiscie wolalem uzywac lighta jak gralem tyr/des, zawsze to troche szybsze bylo.

BenQ

Ja bym Ci proponował zakupić DNET'a, o ile Cię na niego stać.

zulek

Uważam, że skoro kregol pyta się co lepiej wybrać z dwóch opcji dnasty to myślę, że taka rada aby zkupił DNET'a mu nie pomoże, ponieważ prawdopodobnie go nie stać. Ja osobiście w takiej sytuacji polecam jak by była taka możliwość (myślę że jest) aby zainwestować w dynasty hvy do bicia, a do biegania draco w zupełności wystarczy.
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk