Soul Breaker VS SpellHowler

Zaczęty przez Ilcia, Marzec 20, 2008, 12:24:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TruTherion

Cytat: Haseo w Grudzień 22, 2008, 09:47:16 AM
Na finalu i więcej m defa wbije...Pewnie nie walczyliście na oli to wam wytłumaczę, że biorę u npc kamaelem might, ww, haste, focus, death whisper...10 sekund przed walką otwierają bramy (już bez reuse skilli i regen hp) podlatuje na finalu do sh który zwykle próbuje się wbić głęboko w swoją klatkę żeby wytrzymać do rozpoczęcia walki.Mija 10 sekund jestem na progu klatki przeciwnika odpalam ''rush'' przerywam casta kilkoma crytami gf...nuk mi zbił 300 cp. Walka następna z sps ta sama taktyka sps zbił mi 400 cp.Nie gracie kamaelami tyle co ja to się nie wypowiadajcie znajdzcie temat gdzie możecie się popisać wiedzą niestety tu błaźnicie.

Cytat: Dev w Grudzień 22, 2008, 05:21:12 AM
Taaa, chyba na twoim serwerze 6k mdef Oo

Eee w tym miejscu Dev próbuje ci uświadomić, że ty masz bugland nie server. Tak on gra na retku, pozostaje pytanie czy do końca wie jakie statystyki daje final form.

Scorpion

Moze i miec 6k, bo na hr gl-a da sie w sumie latwo bizu s80 na +25 zrobic :)
...

TruTherion

Cytat: Scorpion w Grudzień 22, 2008, 11:27:56 PM
Moze i miec 6k, bo na hr gl-a da sie w sumie latwo bizu s80 na +25 zrobic :)

Podejrzewałem tą opcję ale wątpiłem, że aż tyle to by dało.

Haseo

Odświeżam temat po zebraniu doświadczenia w pvp SB z uwzględnieniem aktualnych kronik. 

Taktyka dla female SB w warunkach oli - Steal divinity następnie można silence spróbować chociaż osobiście przechodzę z miejsca do Death mark (bez surrendera ponieważ dmg SH boli jednak) Checkmate, Shining Edge, TT i powinno wystarczyć.

Laner

Cytat: Haseo w Wrzesień 03, 2010, 12:14:27 AM
Odświeżam temat po zebraniu doświadczenia w pvp SB z uwzględnieniem aktualnych kronik. 

Taktyka dla female SB w warunkach oli - Steal divinity następnie można silence spróbować chociaż osobiście przechodzę z miejsca do Death mark (bez surrendera ponieważ dmg SH boli jednak) Checkmate, Shining Edge, TT i powinno wystarczyć.

Raz się uda, raz nie, ale jedno steal divinity na SH może nie wystarczyć, ponieważ ukradniemy mu pewnie tylko jakieś lolbuffki, więc zostanie mu emp/accu/emp echo etc, a wtedy prawdopodobnie zostaniemy zgładzeni (jeśli nie wejdzie silence).
Polecałbym jak już pisałem gdzie indziej SD-->celka-->celka z agu-->SD a potem można już śmiało zabić kalekę

Haseo

Hm pomyślmy jakie buffy SH może mieć na oli ... btb, mental, shield, concentration, empower, acumen, zerk, empowering echo, ww (w przybliżeniu) z czego Steal Divinity kradnie 5 losowych buffów...tak czy siak trafi na sensowny buff czy dwa i jestem pewny, że SH to odczuje.

sosula

Cytat: Haseo w Wrzesień 03, 2010, 12:28:03 PM
Hm pomyślmy jakie buffy SH może mieć na oli ... btb, mental, shield, concentration, empower, acumen, zerk, empowering echo, ww (w przybliżeniu) z czego Steal Divinity kradnie 5 losowych buffów...tak czy siak trafi na sensowny buff czy dwa i jestem pewny, że SH to odczuje.
hmm...
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Haseo

Przepraszam za pomyłkę. Aktualnie gram na low rate i mam 3 lvl skilla, który ściąga 5 buffów i tym się zasugerowałem. 5 lvl skilla oczywiście ściąga 7 buffów co tym bardziej obala teorię Lanera.

DonK.

Cytat: sosula w Wrzesień 03, 2010, 01:33:35 PM
Cytat: Haseo w Wrzesień 03, 2010, 12:28:03 PM
hmm...
moze to go naprowadzi
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kwadrat

btw chcialo Ci sie to wszystko pisac? i tak nie oplaca sie juz robic sb, bo od h5 to bedzie warzywko

Laner

Cytat: Kwadrat w Wrzesień 03, 2010, 04:11:48 PM
btw chcialo Ci sie to wszystko pisac? i tak nie oplaca sie juz robic sb, bo od h5 to bedzie warzywko

Czy ja wiem, powiedziałbym raczej że nie będzie czyścicielem oly:P

Haseo

Zostanie nieco stonowany to wszystko. Od Epiloga był mały nerf i nie można już kraść buffa summonom co wyklucza go jako pogromcę summonerów, ale nadal profa będzie ciekawa jak dotychczas i każdy będzie musiał się z nią liczyć. Mając w pamięci The Kamael i soule wymagane na każdy skill nic mnie nie zniechęci już ;)

Kamal

Cytat: Haseo w Wrzesień 03, 2010, 07:13:17 PM
Od Epiloga był mały nerf i nie można już kraść buffa summonom co wyklucza go jako pogromcę summonerów

:o Gdzie to jest napisane? :)

Kwadrat

Cytat: Haseo w Wrzesień 03, 2010, 07:13:17 PM
i każdy będzie musiał się z nią liczyć
od h5? jakos nie wydaje mi sie;p

Haseo

Napisane hm... sam nie wiem xD gdzieś to widziałem i parę osób mi o tym mówiło...nie wszędzie to działa co prawda, ale był pewien mądry człowiek, który powiedział ''na privach kamaele nigdy nie będą działały poprawnie'' i miał tu trochę racji.

rem

Lubie odkopywac zabytek tematy :D .
Obecnie gram na Epilogu i walki z sh vs sph na oly z reguly polegaja albo na starej dobrej taktyce steal divinity celka ( w tym momencie sierota zuzywa vorta i sluga ;p ) deathmark shining checkmate i gf. Jak nie chce mi sie az tak bawic stawiam delikwenta na lighting shocku. W 10 sekund to rapierem zdaze mu 2 wlepic minimum 8k dmg co przekreca kazdego robe usera xd .

A co do gromienia summonerow. Lightning shock i juz mozna na summona miec wyjebane a przy odrobinie szczescia to i oba biedaki stoja.  Bijac skilami z rapiera z reguly jestesmy w stanie sprzatnac summona transfer painem z wlasciciela :P

OneGeer

http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Laner

Cytat: rem w Listopad 14, 2010, 04:50:49 PM
Lubie odkopywac zabytek tematy :D .
Obecnie gram na Epilogu i walki z sh vs sph na oly z reguly polegaja albo na starej dobrej taktyce steal divinity celka ( w tym momencie sierota zuzywa vorta i sluga ;p ) deathmark shining checkmate i gf. Jak nie chce mi sie az tak bawic stawiam delikwenta na lighting shocku. W 10 sekund to rapierem zdaze mu 2 wlepic minimum 8k dmg co przekreca kazdego robe usera xd .

A co do gromienia summonerow. Lightning shock i juz mozna na summona miec -_-' a przy odrobinie szczescia to i oba biedaki stoja.  Bijac skilami z rapiera z reguly jestesmy w stanie sprzatnac summona transfer painem z wlasciciela :P

Cóż za wspaniały SH ładujący w Ciebie vorta na celce. To że jakiś idiota nieogarnia swojej klasy to nie oznacza że każdego SH sobie tak zjedziesz. I proszę skończ bajki o hitach za 8k, tyle to możesz wyrwać ze sluga co najwyżej, nie licz że wpakujesz coś takiego w SH.

rem

Czytaj ze zrozumieniem :)
8k  - sumarycznie . Na hita byloby ciezko ;p
Co do dmg to na hita z reguly wychodzi 3-4k dmg z Shining edge
Czytanie ze zrozumieniem 2 - napisalem ze obecnie glownie stawiam ludzi na Lightning Shocku i patrosze ;p

jyqx

hmmm moja taktyka soulbreakerem :D
lightnig barrier na poczatek walki potem pain killer jezeli nei bije i nie dostanie paraliza to lighting shock. w 90% paraliz wtedy steal divinity i od czasu do czasu voice bind ------> gf
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Delios

Cytat: jyqx w Styczeń 15, 2011, 12:43:26 PM
lightnig barrier na poczatek walki potem pain killer
Jak na Twoim serwerze działa Barriera i celka?
Archeage <3