Jakie dualboxy dla kamealów

Zaczęty przez _karoluS_, Marzec 12, 2011, 08:32:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

_karoluS_

Piszcie tutaj jakie dualboxy będą dobre lub przydatne dla kameali  :bump:

Paskudny

COV+BD, chyba uniwersalny duet, do tego dobry jest PP na 83 i SE, ale to już prawie full support ;D

jac0l

Cytat: _karoluS_ w Marzec 12, 2011, 08:32:26 PM
Piszcie tutaj jakie dualboxy będą dobre lub przydatne dla kameali  :bump:
Na boxa wc i sobie zrób wilka+ewentualnie bd jesli chcesz na wyższych levelach poszaleć w it/mos itp.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

ChillenSaint

zerker/slh = wc + bd
trickster = pp + bd
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Arimas

IMO dla zerka EE/SE O.o
jedyne czego potrzeba do expa to tona many i heal

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

G.O.A.T

Cytat: Arimas w Marzec 13, 2011, 01:13:05 AM
IMO dla zerka EE/SE O.o
jedyne czego potrzeba do expa to tona many i heal

Dokładnie, zwłaszcza na lov lvlach gdzie jedziesz tylko AoE.

tevin

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,40493.0.html
tutaj łukasz0901 ładnie wszystko opisał jak to jest z se :D

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,40051.0.html
A tutaj ja się pytałem i Xaxunio mi też sporo napisał.

Czyli box dla sb znany mam nadzieję :P
Pozdrawiam.

/Tirius

ChillenSaint

czy ja wiem, zerk generalnie jest kiepski do gry solo ( w sensie gdzie musisz dualboxować coś), a hp/mp podnosisz z herba. nvm, nie grałem tym dużo :)
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

eroy

To jak z tym buffem dla berka? Na początku dwie osoby napisały że wc + bd później że se/ee. Chciałbym expić aoe więc pewnie se/ee czy na GF można już dobierac buffy na 3 profie? Jeżeli tak to rozumiem że lepszy by był SE?

Paskudny

Cytat: eroy w Czerwiec 03, 2011, 07:56:44 PM
To jak z tym buffem dla berka? Na początku dwie osoby napisały że wc + bd później że se/ee. Chciałbym expić aoe więc pewnie se/ee czy na GF można już dobierac buffy na 3 profie? Jeżeli tak to rozumiem że lepszy by był SE?
Nie, nie da się, zrób ee i wc, to jest najlepszy duet dla berka :>

eroy

Czy to co "przecierpie" expiąc 2 boxy + main do momentu w którym będę mógł expić aoe naprawdę mi się później "zwróci"? Btw. od którego lvl berek może już expić aoe, nie uśmiecha mi się ciągnąć 2 boxy do 60+ ;/

Paskudny

Cytat: eroy w Czerwiec 03, 2011, 10:02:16 PM
Czy to co "przecierpie" expiąc 2 boxy + main do momentu w którym będę mógł expić aoe naprawdę mi się później "zwróci"? Btw. od którego lvl berek może już expić aoe, nie uśmiecha mi się ciągnąć 2 boxy do 60+ ;/
na 4x chyba ludzie już farmią, ale nie jestem pewien, jeżeli to jest kronika GF, to uwierz mi opłaca się taki duet do aoe, idziesz na varke/ketre z takim supportem i ściągasz sobie sam cały spot z generałami, czy tak innymi fajnymi mobkami, oczywiście do tego trza mieć RI :>

Arimas

Generalnie to ja bym znalazł jakiegoś live ee/se do duo a nie bawił się w boxy..

Lepiej sobie wyexpic kure albo kupić niżeli bawić się w robienie supportu od zera gdzie na pewno będzie Ci się to nudzić

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

eroy

To był by dobry kompromis, czyli wc + kura? 1 box'a na pewno mogę ciągnąć już do tego przyzwyczajony jestem ^^ Czy zamiast wc coś innego? Z perspektywy expienia oczywiście.

Paskudny

Cytat: eroy w Czerwiec 04, 2011, 09:41:11 AM
To był by dobry kompromis, czyli wc + kura? 1 box'a na pewno mogę ciągnąć już do tego przyzwyczajony jestem ^^ Czy zamiast wc coś innego? Z perspektywy expienia oczywiście.
wc, ewentualnie pp, bo i tak vampir nie działał na skille z tego co pamiętam, nie, a dodatkowe ressity, głowa i cc w przyszłości są fajne, chociaż cov>pofire :F

Redbox

cov da 20 % hp/ pof 20 % mp co pod wzgledem pve jest fajn e

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama