Tyrant czemu ma tak mało skilli??

Zaczęty przez Lares, Grudzień 13, 2005, 04:19:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lares

co sądzicie o tyrancie??czemu ma tak mało skilli??

Lasgo87

tyrant ma mase skilli ,aczkolwiek jest postacia trudna do prowadzenia,moim zdaniem jest to dziwna postac

Użytkownik zbanowany

Lares

mało ma chyba najmniej ze wszystkich ras i ma słabe skille:(

ale bardzo lubie nim grać to poprostu postaci szybka i wytrzymała dzięki totemom dodaje sobie staty jakie w danej chwili potrzebuje

THC

ze coooo ??? tyrant ma mało skilli ? On ma mase skilli i jest bardzo ciekawą postacią dla mnie ciekawszy niz destroyer, własnie zaczynam robić i karać...
T    H   C

Lasgo87

ma chyab najwieksza róznorodnosc wsród skilli atakujacych

Użytkownik zbanowany

Gniewny

Lol pewnie chlopok ma 10lvl i troche mu sie nie zgadza bo na stronie mial wiecej^^ albo gra na fes zbugowanym serverze :D

harnas

ALbo w ogóle gra na jakimś koślawym serwerze...... i jakim cholera totemom ?
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Lares

Mam 80 lvl i mam mało skilli tyrant ma najmniej chyba ze wszystkich klas i ma słabe atakujace jedyne to tylko totemy ma dobre i push of doom reszta jest słaba no i fist fury też jest dobry

z tego co pamiętam ma wszystkich 19 skilli z czego większość jest słabych ale poczekajcie zrobie screena mojego tyranta na 80 lvl

Ryltar

Malo skili? glad ma wiecej ale musi przekladac je na 200 innych broni tym czasem tyrant ma tylko do fist i nie sa slabe a jak zadajesz hurrican assult po 3k dmg to masz zajebisty serwer bo na globalu dostawalem po tyle od tyranta na podobnym levelu(czyli 67).

Lares

3k wow to czemu na prywatnych zadaje tak mało graczom i potworom??

Gniewny

Bo jak sie gra na takim szicie /priv/ to tak bedzie... masz zazalenia do ncsoftu ze nie daja kodu dla priv serverow?

GlooM

Jak juz wspominalem w innym topicu "Lineage II Official" i "Lineage II pirat" (tak zwane private servy) to czesto dwie zupelnie inne gry...