wieszanie sie gry w trakcie podczas napodkania przeszkody

Zaczęty przez marcel, Grudzień 14, 2005, 11:39:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

marcel

Witam wszystkich
Jestem zupełnie nowiutki jeśli chodzi o tą grę.
Gram od niedzieli i mam dziwny problem.
W momecie napotkania przeszkody w grze np. drzewa,  sciany, kamienia itp postać zatrzymuje się i nie da sie nią juz przemieścić. Po jakimś czasie takiej  "zwiechy" dostaje informację zę zostałem rołączony i żeby sie zalogowac ponownie. Podczas tej "zwiechy" moge robic inne rzeczy tzn. zaglądać w ekwipunek, ustawienia itp. nawet ludzie mnie widzą bo ostatnio ktos do mnie zagadał ja odpisałem ale nic sie nie pokazało. gra zachowuje sie jakby dostawała potężnego LAGA i pózniej ją rozłączało. Dodam że mam internet podłączony po radiu lecz sam wykonałem całą instalację i sam zarządzam pasmem na 12 urzytkowników, więc transfer przypisałem sobie dobry minimum mam ustawione na 250 kbit/s poniżej tej wartości mi nigdy nie spada. łacze to dsl 2 MBit
moze jakieś porty przekierować ???
podajcie po jakich portach smiga giera :]
i jak wiecie o co chodzi to prosze odpowiedzcie bo juz rwe włosy z głowy :]  

pozdrawiam wszystkich
Marcel
OgĂłlnie Ĺźycie jest do du...............

Cyceron

hmmm... nie wiem od przedmiotu musisz odejsc tzn. jak zrobiles 3 kroki w przod to robisz 3 w tyl cos takie mniej wiecej, mi nie rozlaczalo :/.

Geko

W lineage niestety nie ma możliwości pełnego omiajania przeszkód ( a szkoda  :? ) musisz tak sie poruszać aby w nią nie "walnąć", jak już sie zdarzy to rób tak jak byś był w "samochodzie" czyli cofaj  :P
Jeśli to nie daje rady, urzyj scroll of escape i sprawa załatwiona.

p.s. może rozłancza przez "bezczynność systemu"?