Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pokit

Cytat: ChillenSaint w Kwiecień 13, 2011, 07:26:58 PM
na ruoffie 40lvl serious business, a jako driver to ja tez gralem na rusku, postacia 84+, jest sie czym chwalic  hahaha

U kogo w pt ?

ChillenSaint

u dywanów przez 2 tygodnie, ale z moim internetem i nawałem pracy w tamtym okresie, nie chciałem blokować im slota, wymyślając jakieś wymówki, więc postawiłem sprawe jasno i quitnąłem, zanim na dobre sie rozsiadłem na tym bishu. :)
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Drax09

Hellsing czy jak tam cie zwa kto quitna ??
Chyba ty ja się trzymam dobrze na serwie.Cały czas farma i pvp  :P
Ogarnij się  :P

JesseJames

akurat to "dobrze" powinienes wykreslic :P
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Drax09

Powiem nawet bardzo dobrze bynajmniej gdy miałem pvp z hg to tylko raz przegrałem.
Za każdym razem to wy robicie za czerwony dywanik  :)

bula

Cytat: Drax09 w Kwiecień 15, 2011, 01:31:43 PM
Powiem nawet bardzo dobrze bynajmniej gdy miałem pvp z hg to tylko raz przegrałem.
bynajmniej, ok

HellSign

Cytat: Drax09 w Kwiecień 14, 2011, 01:20:54 PM
Hellsing czy jak tam cie zwa kto quitna ??
Chyba ty ja się trzymam dobrze na serwie.Cały czas farma i pvp  :P
Ogarnij się  :P
Cytat: Drax09 w Kwiecień 15, 2011, 01:31:43 PM

glad(ja)+se z pt cale wasze pt na woa dead, 2pt vs 4pt wasze na fp dead, pt vs pt padacie w pare sekund

9v9?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ChillenSaint

hellsing niezły madafaka z ciebie, 7v8 przegraliście z nami, ale tak wiem, wasz tank poszedł do kibelka
L II status - retired

JesseJames

ale tepak :D jak ktos sie nie rusza tzn jest afk albo na boxie  :oops:

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.

okej

HoN < LoL

Kelly^_^

Cytat: JesseJames w Kwiecień 15, 2011, 05:44:51 PM
tak ciezko przymicrowac?
ja w docie na enchantrezce polową lasu micruje, takze weak excuse
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

ChillenSaint

Cytat: JesseJames w Kwiecień 15, 2011, 05:44:51 PM

ale o czym ty do mnie rozmawiasz teraz? lold bilismy sie w 7, przeciw wam 8 (bo tank był w kibelku ponoć), w tym my z 2 boxami, a wy to nie wiem z iloma, aczkolwiek hellsign mówił ze macie full.. so? serio nie wiem czemu wyjechałeś z tym tekstem?
L II status - retired

Drax09

2ptvs4 to chyba akcja jak był robiony q na 5 lvl kanu
To powiem ci tak na start było 2ptvs2pt wy win potem znowu ta sama akcja ale to my win
Potem wy wpadacie chyba w 3 pt a nas było 1.5pt przegrywamy a potem było 3pt vs3pt i chuja po dupie dostaliście wiec proszę cie skończ już sry ze tak pisze ile było tych pvp i po ile osób ale dla nie których wytłumaczyć się nie da inaczej.
Mówisz o woa może i tak było ale ja tez mam takie akcje ze ja(tank)+se na aniołkach cisnęliśmy 5 osób z waszego klanu wiec stop drama.
A przypominam sobie mieliście nas zniszczyć na tym serwie ale coś wam nie idzie  :o :oops:

xXxFelekxXx

Cytat: Drax09 w Kwiecień 15, 2011, 07:59:21 PM
2ptvs4 to chyba akcja jak był robiony q na 5 lvl kanu
To powiem ci tak na start było 2ptvs2pt wy win potem znowu ta sama akcja ale to my win
Potem wy wpadacie chyba w 3 pt a nas było 1.5pt przegrywamy a potem było 3pt vs3pt i -_-' po dupie dostaliście wiec proszę cie skończ już sry ze tak pisze ile było tych pvp i po ile osób ale dla nie których wytłumaczyć się nie da inaczej.
Mówisz o woa może i tak było ale ja tez mam takie akcje ze ja(tank)+se na aniołkach cisnęliśmy 5 osób z waszego klanu wiec stop drama.
A przypominam sobie mieliście nas zniszczyć na tym serwie ale coś wam nie idzie  :o :oops:

Nigdy nie przegraliśmy pvp w remedy , w takich ilościach jak mówisz więc cool story.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Polopiryn

A każdy wierny swoim ideałom i poglądom. Tylko nikt nie ma SS-ów czy tam frapsów z tych walk by udowodnić swoje racje. hahaha

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

JesseJames

akurat z tego jest fraps

okej

HoN < LoL

LentroN

Ja wygrałem walkę o baiuma chłopaki.

iDanny

HG robi ally z AR bedzie ciekawie

nie czaje tylko czemu moj wczesniejszy post zostal wykasowany, czyzby sprawka hellsigna :o?

ChillenSaint

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 15, 2011, 08:36:59 PM
A każdy wierny swoim ideałom i poglądom. Tylko nikt nie ma SS-ów czy tam frapsów z tych walk by udowodnić swoje racje. hahaha

mamy frapsy z kazdego pt vs pt, ale nawet to nie wystarcza, np. tsude wypierał sie że wynieślismy jego clan w 3 party, pokazaliśmy fraps, więc twierdzi, że to tylko kawałek akcji. cool. nie przegadasz.
L II status - retired

Duo

niestety gustd juz sobie chyba nie pohejcicie na siebie : <

Uploaded with ImageShack.us

JesseJames

Cytat: ChillenSaint w Kwiecień 16, 2011, 12:42:03 AM
Cytat: Polopiryn w Kwiecień 15, 2011, 08:36:59 PM

mamy frapsy z kazdego pt vs pt, ale nawet to nie wystarcza, np. tsude wypierał sie że wynieślismy jego clan w 3 party, pokazaliśmy fraps, więc twierdzi, że to tylko kawałek akcji. cool. nie przegadasz.

btw to ty jestes tym ol-em co frapsuje ? czy tam ktos z twojego pt

a o tak es w podpisie :D

okej

HoN < LoL

kochamziolo

Cytat: iDanny w Kwiecień 15, 2011, 11:53:11 PM
HG robi ally z AR bedzie ciekawie

nie czaje tylko czemu moj wczesniejszy post zostal wykasowany, czyzby sprawka hellsigna :o?

Przynajmniej sie liczba people zblizy do siebie , 3 Ekipy teraz beda
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

ArchonQQ

Hyh. Nazywasz to ekipą? ktoś po sobie jeździ jednego dnia, a w drugim daje ally, to ma być ekipa? no nvm, powodzenia na siege.
Guardy do boju! <3

kochamziolo

Nie jeden raz juz miala miejsce taka akcja, co z tego wyjdzie zobaczymy, :P
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Sebal

A ja tak nie na temat. Co sądzicie o serwerze? raty x5, jak ekipa, bugi, gra itd? Czy po prostu uważacie, że ten serwer ma jakąś przyszłość i czy można się tam pobawić?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LentroN

Wszystko zależy od tego czy TB ma zamiar stworzyć 3 Side.
Nie oszukujmy się HG w połączeniu z AR mają teraz zbliżony online pewnie do BMF,czyli będą wyrównane szanse,ale na forum EX już pojawił się jakiś temat o tym zajściu,nie rozumiem ludzi,mimo tych gadek,szmatek i pierdółek jaki klan spędzi rolę na serwerze AR i HG mamy nadzieję będzie tym 2 sidem przeciwko BMF (będą wyrównane szanse podejrzewam pod względem online)
TB miało na siege (gdzieś był screen) około 170 osób,także jeśli naprawdę wszystko pójdzie okej,powinni stworzyć 3 side i będzie fajna sytuacja na serwerze.

Dla mnie te klany powinny się cieszyć,bo czas pokaże czy to ally pomoże serwerowi jeszcze bardziej rozwinąć PvP na eventach,a jeśli TB postanowi uczestniczyć w tych walkach jako 3 Side to będzie naprawdę obiecująco.
Gorzej jeśli klan z 170 online połączy się z BMF co nie oszukujmy się zepsuję serwer i będzie on 1 sided.
Bo online w ally AR i HG razem wynosi wieczorami 80-90 osób.

To taka moja obiektywna opinia,"bez żadnego hate'u" bo dla mnie to zabawa i nie mam zamiaru jezdzić po żadnym z klanów,mam nadzieję iż tylko właśnie w tym kierunku te klany podążą,bo to chyba było by najlepsze rozwiązanie.

I jeśli online w TB jest inny,bo po jednym screenie ciężko wywnioskować to proszę mnie poprawić bez żadnych fochów i siania kłótni,ale podejrzewam,że chociaż tą setkę wieczorkami osiąga.