Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kochamziolo

Dokladnie tak jak piszesz, Tb liczebnie potencjal ma wiec mysle ze cos z tego wykorzysta, co do ally Tb-Bmf jesli takowe mialo by miejsce to raczej nie znajdzie sie ekipa na 3 side, jest jeszcze kilka mniejszych klanow z ktorych moze cos byc w przyszlosci, no i pozostaje zagadnienie"legendarnego" Remedy, co z nimi?
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

ArchonQQ

Łącznie z dwóch klanów wieczorami jest 60-100 osób, na ostatnim baraku gdzie biliśmy się z bmf było nas 63, mam bodajże ss.
Online na siege był taki kiedy wszyscy byli online, więc to jakiego my to zergu nie mamy to przesada. Zerg to też 8h+ online, a u Nas są ludzie pracujący, mający rodziny, dzieci, więc ilość ludzi to nie wszystko. Są i klany ze 120 członkami , gdzie jedni grają rankiem, drudzy wieczorem i realne jest uzbieranie max połowy tego.
Każdy ma swój styl , tempo gry, np. BMF liczą na pierwsze -_-'ęcie, coś jak blitzkrieg. Nie będę się już spinał kto owni, kto wymiata, gramy w końcu dla przyjemności, a taki hate tylko przeszkadza w grze.

Duo

Nie przeszkadza tylko nakreca rywalizacje, bo szczerze komu cche sie grac na servie bez flamu i emocji ? Dobre posuniecie,ze strony hg i ar a beka byla tylko z tego, ze felki wypisywaly niestworzone rzeczy po czym okazaly sie zaslabe na konkurowanie z kimkolwiek. Ale jedna rzecz mnie dziwi, mianowicie myslicie ze teraz iloscia doruwnujecie nam, co jest zwyczajnym bredzeniem, nie wiem jak to sobie wyobrazacie , ze w bmf gra 1000 ludzi naraz ? Takie troche glupie usprawiedliwianie sie.

Uploaded with ImageShack.us

ArchonQQ

Tak samo Duo u Nas, oni myślą, że każdy ma w klanie nastolatków , którzy grają 14h+ i jak mają 90 osobowy klan to wieczorami jest 80 osób.

HellSign

Cytat: Duo w Kwiecień 16, 2011, 10:44:34 AM
Nie przeszkadza tylko nakreca rywalizacje, bo szczerze komu cche sie grac na servie bez flamu i emocji ? Dobre posuniecie,ze strony hg i ar a beka byla tylko z tego, ze felki wypisywaly niestworzone rzeczy po czym okazaly sie zaslabe na konkurowanie z kimkolwiek. Ale jedna rzecz mnie dziwi, mianowicie myslicie ze teraz iloscia doruwnujecie nam, co jest zwyczajnym bredzeniem, nie wiem jak to sobie wyobrazacie , ze w bmf gra 1000 ludzi naraz ? Takie troche glupie usprawiedliwianie sie.

Ale wy byliście dywanem razem z TB, na barakielu, no potem wpadliście w nas (my bez mp itd.) to padliśmy, ale tak zostaliście zmieceni.

Szkoda, że nie było Jessiego to by sfrapsował akcje jak pt(sanoxa?) biegnie sobie metr od nas i (niewidzieli nas?lol) epic po prostu epic.

EDIT

Co do was (TENEBRAE) - Moim zdaniem zrobilibyście coś bo śmiechem na sali jest klan, który miałbyć sidem, nie z taką ilością na starcie myślałem(Tenebrae > BMF) nie pokazywaliście się na Barakielach itd. PvE?

Zróbcie coś z sobą, ogarnijcie się i 3sided serwer zapewni nam mnóstwo zabawy.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

jac0l

Cytat: Sebal w Kwiecień 16, 2011, 10:11:48 AM
A ja tak nie na temat. Co sądzicie o serwerze? raty x5, jak ekipa, bugi, gra itd? Czy po prostu uważacie, że ten serwer ma jakąś przyszłość i czy można się tam pobawić?
Dużo bugów/dużo customów/dota/zbyt dużo gimnazjalistów. Przyszłośc raczej ma, aria chyba jakoś sie trzymała i to dośc długo.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Duo

Cytat: HellSign w Kwiecień 16, 2011, 11:00:48 AM

Ale wy byliście dywanem razem z TB, na barakielu, no potem wpadliście w nas (my bez mp itd.) to padliśmy, ale tak zostaliście zmieceni.

Szkoda, że nie było Jessiego to by sfrapsował akcje jak pt(sanoxa?) biegnie sobie metr od nas i (niewidzieli nas?lol) epic po prostu epic.

EDIT

Co do was (TENEBRAE) - Moim zdaniem zrobilibyście coś bo śmiechem na sali jest klan, który miałbyć sidem, nie z taką ilością na starcie myślałem(Tenebrae > BMF) nie pokazywaliście się na Barakielach itd. PvE?

Tak sobie tlumacz lowku  :) Wiecej ogaru haha na razie jedyny ogar jaki prezentujecie to dickholding z innym klanem, a przeciez mieliscie jechac wszystkich i macie wikeszy skill niz afl. Troche sie smutny robisz blaznie, od poczatku serva robiliscie za dywan i jeszcze te twoje texty, zobaczymy za miecha jak wszystko sie wyrowna. na razie sie wyrownalo tyle ze trzeba bylo polizac arom bo sami mogliscie sie ustawic w rownej tabelce z remedy, juz nawet tb bylo gorzniejsze.  Zobaczymy jak moze kiedys bmf znajdzie klan do ally to wtedy z kim sie jeszcze polaczycie ?

ArchonQQ

Cytatnie pokazywaliście się na Barakielach

<rotfl> epic, no comment. Jesteśmy na praktycznie każdym, a to że my się bijemy z bmf, a Wy ninja stylem dobijacie no to gf. Gdzie my i BMF leżeliśmy? nie było takiej sytuacji, jakoś teraz na dzisiejszym baraku to bmf wpadło do środka się z nami bić, ani HG ani AR nie widziałem w noobless spawn, a było nas 54, no ale gf. Przeczytałem tylko : AR biegnie i na tym się skończyło.
btw. graty dla bdsm za sksucie, tylko - włączylibyście się kiedyś w walkę, a nie stoicie jak takie posągi na każdym baraku

LentroN

Jak widzisz jac0l,tutaj dorosłe chłopa zachowują się jak dzieci,to nie tylko serwer ale większość obecnego community L2 taka jest i niestety to się nie zmieni a będzie powiększać.

ChillenSaint

od kiedy ALLY to dickholding, nie moge tego kurwa pojąć :D
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Paskudny

Duo piszący o innych, że są lowkami EPIC  hahaha

HellSign

Cytat: Duo w Kwiecień 16, 2011, 11:22:23 AM
Cytat: HellSign w Kwiecień 16, 2011, 11:00:48 AM

EDIT

Tak sobie tlumacz lowku  :) Wiecej ogaru haha na razie jedyny ogar jaki prezentujecie to dickholding z innym klanem, a przeciez mieliscie jechac wszystkich i macie wikeszy skill niz afl. Troche sie smutny robisz blaznie, od poczatku serva robiliscie za dywan i jeszcze te twoje texty, zobaczymy za miecha jak wszystko sie wyrowna. na razie sie wyrownalo tyle ze trzeba bylo polizac arom bo sami mogliscie sie ustawic w rownej tabelce z remedy, juz nawet tb bylo gorzniejsze.  Zobaczymy jak moze kiedys bmf znajdzie klan do ally to wtedy z kim sie jeszcze polaczycie ?

Rotfl byłem i grałem w lepszych klanach niż ten w którym ty grasz. Także o skillu lepiej nie rozmawiajmy bo Twój zbyt duży nie jest(UkradniMiSkarpetki-ing czy ajkoś tak)

Ally to dickholding? Czyli jak idziesz na rb z aresem to go dickoldingujesz jak dostaniesz seta?

Nierozdrabniajmy się .... idę przecież zaraz po soe do grocery, więc bedzie leciał gruuby dickholding przy kupnie z mojej strony.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Prokrastynator

Cytat: Paskudny w Kwiecień 16, 2011, 12:10:07 PM
Duo piszący o innych, że są lowkami EPIC  hahaha

EPIC x2  hahaha
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

bula

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 16, 2011, 11:40:05 AM
btw. graty dla bdsm za sksucie, tylko - włączylibyście się kiedyś w walkę, a nie stoicie jak takie posągi na każdym baraku
bdsm chodzi w 9 man nuker pt na iop i pali PR bo sie 2hard moby spawnuja

ArchonQQ

Nie wiem ile oni tam pt mają, w każdym razie są wytrwali, pod każdym barakiem ich widzę z boku

Gandam

nie bedzie takiego ally, bo nie bedzie takiej potrzeby  :afro:
no i wiemy ze to zabiloby serwer ;)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Duo

Widze ze znowu przywialo "factorow" z rpg + jednego cwelka ktory gral wszedzie, ale tak naprawde nikt nie wie kim on jest  hahaha 

Hellsing jestes lowkiem, nic nie poradzisz  :) A tu bonus dla ludzi ktorzy pisali cos o podobnej ilosci, korki z liczydla sie przydadza.

Kiepskie tlumaczenie swojej nieudolnosci, bop jak widac to nawet bez dickhold ally, aka "wszedzie sie bijemy tylko na baraka chodzimy razem" ilosc jest podobna. bb

Trinitty

Twój fail bo nie ma to jak pokazać 1 z 2 czy tam 3 klanów od Bmfów

HellSign

Cytat: Duo w Kwiecień 16, 2011, 03:21:58 PM
Widze ze znowu przywialo "factorow" z rpg + jednego cwelka ktory gral wszedzie, ale tak naprawde nikt nie wie kim on jest  hahaha 

Hellsing jestes lowkiem, nic nie poradzisz  :) A tu bonus dla ludzi ktorzy pisali cos o podobnej ilosci, korki z liczydla sie przydadza.

Kiepskie tlumaczenie swojej nieudolnosci, bop jak widac to nawet bez dickhold ally, aka "wszedzie sie bijemy tylko na baraka chodzimy razem" ilosc jest podobna. bb

Po tym poście Twoje wypowiedzi zostają dla mnie niewidoczne. Hero w necie -_-' w świecie jak to było na demotywatorach.

co do screena szkoda, że nie doliczyłeś box klanów, idź .. porozmawiaj z cegiełką tam gdzie Twoje miejsce.

/end

co do klanów to bym się nie odzywał bo grałem w kilku doobrych, ale ja przynajmniej mam podaje swoje nicki, nie jak Ty ukrywam.
RPG CLUB x3 Empire

JesseJames

ja tam nie wiem czy w ogóle maja jakis alt clan ale tu nie chodzi ot to kto ma ilu czlonkow np my mozemy miec 4k+ ale co z tego jak jest 2 pt online ?  poza tym tb ma cos 3 klany a i tak z miasta nie wychodzca to nie wiem co co sie wtracasz duo
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

xXxFelekxXx

Gnacik ogar admin login leży od 30 min przed startem tw , boshe... niemam pytań

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

JesseJames

haha to sie dopiero nazywa fail
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

ArchonQQ

no z tym loginem to .. no i akurat przed startem ;f

Ryane

jakies 15 minut po rozpoczeciu tw juz login dzialal, wiec malo sie stracilo :)

xXxFelekxXx

gf tb i bmf nice dywan guys :)

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)