Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 24, 2011, 02:30:14 PM
Najlepsze jest to, że mówisz o lol community, a jakoś to Ciebie nie widziałem, pt Chilliena owszem , czy powiedzmy konzetta, a Twoje? jak zostałeś na gremlinach, a nobla zobaczyłeś jak świnia niebo.
Widzę w podpisie LoL'a - pewnie po tygodniu przestaniesz grać, bo low community i jesteś zbyt -_-' żeby grać z innymi.
Na tym poprzestanę, bo jesteś zbyt pro, excuse świetne.

Przestawaj, z mojej strony zero excusów FAIL (pt leader quit, cp kleiłem tydzień i nie udało się). Ja za to pamiętam PvP z waszymi Party, (10? sekund pt Tsude dead).

Z Gust0 walczyłem tylko pare razy, i nie widzę tam zbyt dużej różnicy w skillu, ewentualnie w farmie. Dla mnie aktualnie brak serwerów na których miałbym pograć np. (RPG/DEX old/Old x15 dragon).

Zresztą nie będę tego kontynuował czekam na gw2, a w LoLa gram z kolegami i nic Ci do tego :).
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ArchonQQ

LoL obecnie nadaje się tylko do gry z kolegami, bo inaczej idzie sobie nerwy zszarpać.
Polskie community jest w głównej mierze słabe z powodu częstej zmiany serwerów, łapią nadmiernie faile etc i quitują, a potem jak reszta patrzy na malejący online to też idzie i serwer się wypala. Prawda jest taka, że nie ważne jak administracja będzie się starała to gracze i tak sami znajdą powód by przestać grać. O skillu nie można mówić, bo nie wolno globalizować, zwłaszcza iż samemu się za wiele nie pokazało, miałeś fail cp - ok, ale niepotrzebnie nie obrażaj ludzi tam grających.

ChillenSaint

a gdzie forum fajter avistel i jego top clam top party co to miało mnie zjadać bez jednego zgona?

awww... :(
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Gandam

Avistel to moje CP i mamy zawieszenie na czas swiat ^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

phantom

kolejne lol cp :D swięta  są po to żeby napierdalać 20h + a nie robic sobie przerwe ^^

Duo

Cytat: phantom w Kwiecień 24, 2011, 08:07:14 PM
kolejne lol cp :D swięta  są po to żeby napierdalać 20h + a nie robic sobie przerwe ^^

Nie bardzo potrafie grac jak na stole leza 3 krowy , a za plecami biega stado rozwydrzonych bachorow ktore ciagle chca w cos grac  :D ach te rodzinne swieta

Uploaded with ImageShack.us

ArchonQQ

Święta są po to żeby spędzać je z rodziną, wprawdzie czasem denerwują, ale żeby cały czas siedzieć przed pc, ja dzisiaj łącznie z godzinę siedziałem i to nie przy l2 ;P

Prov

"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

ChillenSaint

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 24, 2011, 08:46:12 PM
Święta są po to żeby spędzać je z rodziną, wprawdzie czasem denerwują, ale żeby cały czas siedzieć przed pc, ja dzisiaj łącznie z godzinę siedziałem i to nie przy l2 ;P

a my expiliśmy QQ
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

bula

CARANCO Team x BMF, party

wygralismy serwer

Gandam

tez wolalby to wykorzystac na exp :P ale Duo opisal w 100% swieta u mnie w rodzinie oraz w CP niestety XD
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Avistel

Cytat: ChillenSaint w Kwiecień 24, 2011, 04:03:48 PM
a gdzie forum fajter avistel i jego top clam top party co to miało mnie zjadać bez jednego zgona?

awww... :(
Avistel ma święta, bo nie żyje tą grą  :(

muchosQQ

jak mozna sie nazwac caranco, moze jeszcze wodota?!

FlaameZ

HellSign nie moge patrzec na to jak pier***isz glupoty na tym forum i ukazujesz siebie w innym swietle niz naprawde. Startowales na servie w moim CP (niestety mielismy 2 randomow Ciebie i Baracusa i to przez was CP sie rozpadlo, ale nie mam o to do nikogo zalu), od samego startu byles duzo gadajacym i gowno robiacym graczem, Emo rage to byla codziennosc na TS/mumble.
Najfajniejsze jest to, ze przez placz twoj i Baracusa wyszlismy z HG, bo bylo za duzo warow dla was, opowiadales jaki HG to LoLclan i w ogole, a kiedy sie rozstalismy nagle znalazles sie w Hg w party felka xD Czlowieku chyba sam z siebie szmate jakas serverowa robisz xD
Sfailowales server i nie ma o czym gadac, moglbys sie napinac gdybys cokolwiek pokazal, chcialbym ci przypomniec jak nasz WC wygral z Toba duela xD
Fakt Cp nam sie posypalo, ale ja z Sole gramy sobie w duo i jak na razie mamy sie dobrze GK & Zerk 78/75/75/75. Teraz mozemy pomyslec nad jakims konkretnym CP.
Fail moar :)
AVE

PuFF

ma ktos oddac  pp/se/wc z hero buffem? oddać nie sprzedac albo porzyczyc.

JesseJames

lol niby dla kogo bylo za duzow warow ?
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

HellSign

Cytat: FlaameZ w Kwiecień 25, 2011, 11:58:35 AM
HellSign nie moge patrzec na to jak pier***isz glupoty na tym forum i ukazujesz siebie w innym swietle niz naprawde. Startowales na servie w moim CP (niestety mielismy 2 randomow Ciebie i Baracusa i to przez was CP sie rozpadlo, ale nie mam o to do nikogo zalu), od samego startu byles duzo gadajacym i gowno robiacym graczem, Emo rage to byla codziennosc na TS/mumble.
Najfajniejsze jest to, ze przez placz twoj i Baracusa wyszlismy z HG, bo bylo za duzo warow dla was, opowiadales jaki HG to LoLclan i w ogole, a kiedy sie rozstalismy nagle znalazles sie w Hg w party felka xD Czlowieku chyba sam z siebie szmate jakas serverowa robisz xD
Sfailowales server i nie ma o czym gadac, moglbys sie napinac gdybys cokolwiek pokazal, chcialbym ci przypomniec jak nasz WC wygral z Toba duela xD
Fakt Cp nam sie posypalo, ale ja z Sole gramy sobie w duo i jak na razie mamy sie dobrze GK & Zerk 78/75/75/75. Teraz mozemy pomyslec nad jakims konkretnym CP.
Fail moar :)
AVE

Pisać będę co mi się żywnie podoba, Twoje zdanie przestało mnie interesować w momencie jak musiałem ciągać po 2 boxy na plecach. Scry ale prawda była taka, że Grałeś tylko Ty i Sole, a reszta phii?

Żałuj, że przez Twoje ogarnięcie teamu straciłeś biszopa o którym teraz piszesz "random", a jego skill na to nie wskazuje. Nie chce mi się z tobą dyskutować, sam nie jestem śladem do naśladowania.

To co Ty chciałeś osiągnąć zbyt różniło się od tego co Ja chciałbym osiągnąć

EDIT:

Pamiętaj... jako Party leader to Twoim obowiązkiem jest uzupełniać CP, ale nie miałeś jaj żeby wyrzucić znajomych, którzy nie grali we wcześniej ustalonych godzinach, wolałeś napisać mi Tutaj, że przeze mnie. /end z mojej strony, szkoda mojego czasu.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

FlaameZ

Hehehe to co ty chciales osiagnac jest niemozliwe z powodu twojego zaje***tego online'u ktory wynosil po 3h/ per day i zmuszales kolege do grania po 3/4 dnia, po czym on wbijal lvl a ty dlvlowales go o 15-25% ^^
Powiedz mi co ty chciales osiagnac akurat ty swoim gameplayem ? Przed startem wskoczyles na dueliste, w ogole nie potrafiac nim grac, wiec jak mialo sie to skonczyc ? Baracus dobrym bishopem ? Przytocze ci nasza rozmowe na TS z pavel jak mielismy 4v4:
ja: KU**A baracus dlaczgoe nie healujesz ??! WTF ?
Baracus: Mam agro na soebie !
Ja: To dlaczgeo do ku**y nedznej nie uzywasz balancce'a i group heala ?!
Baracus: Na takim pvp sie tego w ogole nie uzywa BO SZKODA MANY !! Nie ucz mnie jak grac bishopem !!
Po czym wyj***lem go z pt ^^

A pytasz jessie dla kogo bylo za duzo warow ? Ci dwaj nam plakali ze rozdajecie wary na prawo i lewo i nie ma jak EKSPIC, wiec QQ moar hell ^^ Oczywiscie do drugiego drivera HellWarda czyli twardego nic nie mam, bo kolega naprawde ogarnial swoja postac i normalnym kolesiem byl.

JesseJames

kazdy kto dochodzi do klanu byl od razu poinformowany ze bedziemy miec wara z wiekszoscia serwa

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.

okej

HoN < LoL

HellSign

Cytat: FlaameZ w Kwiecień 25, 2011, 12:13:52 PM
Hehehe to co ty chciales osiagnac jest niemozliwe z powodu twojego zaje***tego online'u ktory wynosil po 3h/ per day i zmuszales kolege do grania po 3/4 dnia, po czym on wbijal lvl a ty dlvlowales go o 15-25% ^^
Powiedz mi co ty chciales osiagnac akurat ty swoim gameplayem ? Przed startem wskoczyles na dueliste, w ogole nie potrafiac nim grac, wiec jak mialo sie to skonczyc ? Baracus dobrym bishopem ? Przytocze ci nasza rozmowe na TS z pavel jak mielismy 4v4:
ja: KU**A baracus dlaczgoe nie healujesz ??! WTF ?
Baracus: Mam agro na soebie !
Ja: To dlaczgeo do ku**y nedznej nie uzywasz balancce'a i group heala ?!
Baracus: Na takim pvp sie tego w ogole nie uzywa BO SZKODA MANY !! Nie ucz mnie jak grac bishopem !!
Po czym wyj***lem go z pt ^^

A pytasz jessie dla kogo bylo za duzo warow ? Ci dwaj nam plakali ze rozdajecie wary na prawo i lewo i nie ma jak EKSPIC, wiec QQ moar hell ^^ Oczywiscie do drugiego drivera HellWarda czyli twardego nic nie mam, bo kolega naprawde ogarnial swoja postac i normalnym kolesiem byl.

Ty nas nie wyrzuciłeś, wziąłeś nas na kanał wyżej, stwierdziłeś że ludzie lecą w kulki i nie grają i że możemy sobie szukać nowego CP.

Flame - Ja w przeciwieństwie każdemu mówię to co myślę i nie będę tego zmieniać.

Co do online'u to Nie Twój biznes - to sprawa pomiędzy mną i Twardym(Online), jak PT Felka już aż tak bardzo nie lamiło bo też nie było pełnego składu to zapytaj się ich Czy grałem po 3h day...

-25% w Cgr exp gladem na 7x bez buffa bo tak ogarnąłeś skład party, wiesz jesteś śmieszny pisz co chcesz, a co do Twardego fakt jest w porządku nie powiedział Ci co myśli, a właśnie ...

Jak dla mnie gra w Lineage'a z niepoważnymi ludźmi nie ma sensu, moje próby złożenia CP się nie powiodły w 100%, nawet jakby to i tak byłby transfer na ruoffa.
Bawi mnie, nie - Jeżeli masz jakieś nierozwiane wątpliwości w stosunku do mnie, masz gadu gadu, te posty i tak polecą do kosza prędzej czy później.

No, a żeby jasne dlaczego niegram jak chciałbyś jeszcze coś porysować na forum. Gra w Tenebrae, BMF, BK nie wchodzi z grę z mojej strony. Gra z klanami bez LoL Fortecy, które padają jak muchy tak samo.
RPG CLUB x3 Empire

FlaameZ

Czlowieku o czym ty w ogole gadasz ? jak wyszlismy z Hg to caly dzien mi dupsko trules ze chcesz isc DO TB/BMF, bo to jedyna opcja jak dla Ciebie, ze niby w obu klanach masz swoich najlepszych ziomkow w Core tych klanow i ebz problemu nas przyjma. Failujesz coraz bardzej z posta na post, a to ile grales to nie zaslaniaj sie party, bo to ty sam dobierales grupy lvlingowe nie pamietasz ? Jak byla decyzja ze idziemy koxac razem, to pUakales ze ty chcesz sam pokoksac na Pevel Ruins bo tam ci szybciej kox leci.
A co do Twardego to jak Ciebie nie bylo to on dosyc dosadnie sie wypowiadal na twoj temat, wiec nie wypowiadaj sie za kogos, bo najwyrazniej on jako wspollokator twojego konta mial cie gleboko w **pie xD

thunderZ

Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

JesseJames

okej

HoN < LoL

muchosQQ

muntari

Flaamez i Hellsign spamujcie sobie gorzkie zale na gg a nie zasmiecacie forum :oops: