Berserker vs PlainsWalker

Zaczęty przez Themes, Marzec 12, 2011, 10:27:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Themes

Opiszcie taktyki sposoby z obydwu rof na wygranie walki czy to pvp czy olympiad (milo o wpisy graczy z H5)

Wg. mnie:
Doombringer zaczyna RI nastenie odpalamy UD, disarm, VT i jedziemy z CoP, bleed, contagion, jak ucieka RI, gdy znika masowka.
caly czas staram sie wsadzic disarm lub mass disarm (dluzszy reuse) i nie dajemy uciec PW. Oczywiscie mozna stworzyc ladne przedstawienie majac eye for eye, wtedy to juz po walce.

bula

a pw to debil i nie widzi ze odpalasz eye for eye

jac0l

Zerk odpala ud jak dagger jest na hide i wątpie zeby dagger uciekał nawet z disarmem (niby po co? żebys go mógł rushować?) Jesli masz dobrze zenchantowanego disarma/massDisarma to wr będzie prawie ciągle bez broni.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Cziko

na h5 dochodza arenki z kolumnami co jest troche na + dla wra ale ogolnie to ma przekichane z takim zerkiem

Itherus

Cytat: jac0l w Marzec 12, 2011, 12:20:34 PM
Zerk odpala ud jak dagger jest na hide i wątpie zeby dagger uciekał nawet z disarmem (niby po co? żebys go mógł rushować?) Jesli masz dobrze zenchantowanego disarma/massDisarma to wr będzie prawie ciągle bez broni.

nie prawie tylko ciągle a jesli juz ja załozy to sie o niego zabije... orłem olimpiady nie jestem ale zerka  ciezko uwalic oczywiście takiego który potrafi cos nim zagrać.

Themes

Gdy gralem zerkiem imo WR nie byl dla mnie problemem, po prostu ud + dissarm i kazdy dagger mial przerypane (to  chyba ten disarm l2j)
Nie chce mowic ze jestem jakims ogarem zerka, ale wiele czasu poswiecilem na postac i poznanie jej, a teraz gdy wracam do gry chcialem poznac role WR w takiej walce, gdyz nim wlasnie zamierzam grac.

Itherus

jako wr mowie ci ze jest przerąbane.