Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Abruzzi

Cytat: Quibre w Sierpień 29, 2011, 08:33:31 AM
Wczoraj oglądałem troszke oli fajna sprawa z tymi arenkami  :P btw.Gdzie tu moża wbic SA do broni?

Mnie trochę dobija sterowanie na tej oly kamerką, i teraz nie ma opierdz1elania się będzie trzeba farmić oly 24/7 od kiedy można zobaczyć ile pkt ma przeciwnik ;)
born different.

iDevex

btw.Gdzie tu moża wbic SA do broni?

SA do broni wbijasz na graci. 15 lvl krysza do Icarusa+ gemy S :P

Avistel

Walczyłem chyba z 20 walk na oli wczoraj  i te areny to sh1t każda walka trwa po prawie 6 minut bo każdy się tylko chowa, kto wyjdzie 1 ten przegrywa przeważnie -.-

Abruzzi

Cytat: Avistel w Sierpień 29, 2011, 11:15:40 AM
Walczyłem chyba z 20 walk na oli wczoraj  i te areny to sh1t każda walka trwa po prawie 6 minut bo każdy się tylko chowa, kto wyjdzie 1 ten przegrywa przeważnie -.-

że co? nie miałem dłuższej walki niż max 2min (destro :<)
born different.

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

roli

Cytat: Abruzzi w Sierpień 29, 2011, 10:33:22 AM
Wczoraj oglądałem troszke oli fajna sprawa z tymi arenkami  :P btw.Gdzie tu moża wbic SA do broni?

Mnie trochę dobija sterowanie na tej oly kamerką, i teraz nie ma -_-' się będzie trzeba farmić oly 24/7 od kiedy można zobaczyć ile pkt ma przeciwnik ;)
zdaje się, że gracz może rozegrać maksymalnie 75 meczy na oly w ciągu miesiąca, więc nie widzę potrzeby takiej farmy : )

aqqvirus

a teraz jest tak ze podczas walki na oly nie widac hp przeciwnika ? bynajmniej ja tak mam a wcisnolem podczas walki ten smieszny button do wyrównania okienek i dalej nie mam :/ so WTF ?

Quibre

Z tym że widać pkt przeciwników na oli to wydaje mi się że dobra opcja cieżej będzie klanom feedować ;p Sterowanie w czasie oglądania walk rzeczywiście lipne ale ładny interfejs zmiany areny.No i liczba wymaganych walk zmieniona z 9 do 15 też fajnie.Ja jeszce nie wchodziłem na oli bo na razie sprawdzałem różna klasy spoil jest całkiem ciekawy teraz naprawde dla przykłady wczoraj spoilem położyłęm AW Stun-back i gf

EsTeCzteryRkA

Cytat: aqqvirus w Sierpień 29, 2011, 11:38:04 AM
a teraz jest tak ze podczas walki na oly nie widac hp przeciwnika ? bynajmniej ja tak mam a wcisnolem podczas walki ten smieszny button do wyrównania okienek i dalej nie mam :/ so WTF ?
widac, masz cos z klientem

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Abruzzi

Ma ktoś może stronę z opisanymi questami (bardziej chodzi mi co można za dany quest otrzymać itp) pod h5p5 ?
born different.

Aresik

Quibre

kraha

Jak można połączyć się z serwerem? Wystarczy zwykły klientH5 dostępny ns gamershellu?

EsTeCzteryRkA

aqqvirus

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 29, 2011, 12:03:06 PM
Cytat: aqqvirus w Sierpień 29, 2011, 11:38:04 AM
widac, masz cos z klientem

troche dziwne bo klienta mam od nich z strony i tylko patch dograny wiec nie wiem w czym moze lezec problem :/

nie wiem ale jeszcze raz updejta zrobie i sie dowiem moze pomoze

russek

Cytat: roli w Sierpień 29, 2011, 11:28:58 AM

Mnie trochę dobija sterowanie na tej oly kamerką, i teraz nie ma -_-' się będzie trzeba farmić oly 24/7 od kiedy można zobaczyć ile pkt ma przeciwnik ;)
zdaje się, że gracz może rozegrać maksymalnie 75 meczy na oly w ciągu miesiąca, więc nie widzę potrzeby takiej farmy : )

70 meczy tygodniowo a areny są właśnie super teraz każdy ma szanse na wygraną

kraha

russek

!Arczi

Cytat: JesseJames w Sierpień 29, 2011, 09:54:52 AM
raczej nie nazwalbym afl ll factorami akurat na tym serwie
Z tego co wiadomo jeszcze klany inne zbytnio się nie zapowiadają.. a ty już mówisz, że klany które sobie wyrobiły marke na servach 5k+ online nie będą się liczyć? ekhm..

pardi

@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

russek

raczej nic :D

przecież TZ idzie przy nich żadne LL AFL nie ma szans  :oops:

EsTeCzteryRkA

Cytat: kraha w Sierpień 29, 2011, 12:46:16 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 29, 2011, 12:30:54 PM
mhm

nabijanie postow ponad wszystko?
loal co za moron, jak nie chcesz uslyszec odp to *****, pomoc komus to jeszcze problem robi :[]

ps.
Tyrant/DA lf cp
na tym lolforum l2.ws wszyscy sie pytaja czy zagram u nich w pt na swsie ...

Thant

Cytat: russek w Sierpień 29, 2011, 12:45:54 PM
Cytat: roli w Sierpień 29, 2011, 11:28:58 AM

70 meczy tygodniowo a areny są właśnie super teraz każdy ma szanse na wygraną

60 meczy 1v1 nieklasowych tygodniowo. W zależności jaką klasą grasz to ci się będą areny podobać lub nie. Takim daggerem można wygrać praktycznie z każdym na dobrej arenie, wystarczy uderzyć raz i spierdalać całą walkę, a np tanki mają ciężko bo są stosunkowo wolne.

russek

woli ścisłości :

Liczba pojedynków w sumie: 70 maximum
Liczba pojedynków indywidualny bez względu na klasę: 60 maximum
Liczba pojedynków klasowych: 30 maximum
Liczba pojedynków drużynowych bez względu na klasę: 10 maximum