Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

Co by nie mowic:D
Ale kiedys byla mowa o nowym serverze innovy ktory mial wlasnie wstac w okolicach wrzesnia:)

CZESC MARIUSZ!
i co widzimy sie na wsie?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

L21991

Witam. Wie ktoś kiedy zakonczenie beta-testów i kiedy start servera???

Desantis

"We plan to open live server at the early September"
Może mi ktoś powiedzieć jak na tej becie zdobyć kasę na eq ??

pardi

@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

patasz

Thombstone

w google jest tylko z epiloga i tu na l2 spolecznosc tez jest gdzies...http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=41436.0 ten topic
ja chcialem recznie sprawdzic textury l2 i wszystkie lokacje + te startowe podmienic, ale nie wiem gdzie
raziel mial dac nazwy plikow z freya ktore to sa ale nie wiem, czy tez by dzialalo bo irytuje mnie mgła w pewnych lokacjach

123qwe

Witam,

czy to, ze bssy nie wchodza przy skilach magow to jakis nowy ficzer? Skonczylem gre na C4 :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: 123qwe w Sierpień 30, 2011, 08:53:17 PM
Witam,

czy to, ze bssy nie wchodza przy skilach magow to jakis nowy ficzer? Skonczylem gre na C4 :D
wlacz je
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

roli

avast : ) mi na całej stronie jak i na forum pokazuje jakieś komunikaty i przerywa połączenie :}

aqqvirus

kraha

Thombstone

patasz

Szukam CP. Moge grac kazda postacia (najlepiej ee ;]). Za tydzien koncze prace i zaczynam ostatni rok studiow wiec bede mial duzo czasu. pm me jak cos.

sensati0n

Szukam klanu. Aktualnie zbieram ze znajomymi cp. Proszę o pm-a.

iDevex

LF wc/ee/bp do consta. godziny gry 16-24. ts3. gadu; 9997048
wiek 18+, i ludzie słowni :)

HellSign

Składanie CP od DD bezcenne, nie pogracie dłużej niż miesiać, a jak pogracie to Ci zrobie epickiego avatara.(jako full const w początkowym składzie ofc).
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ChillenSaint

Cytat: HellSign w Sierpień 31, 2011, 11:45:02 PM
Składanie CP od DD bezcenne, nie pogracie dłużej niż miesiać, a jak pogracie to Ci zrobie epickiego avatara.(jako full const w początkowym składzie ofc).

to z własnego doświadczenia? :D:D
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Kamal

Napisalibyście fajną prezentację... tak to jajeczko wiadomo i trzeba się przebijać przez 10 (?) stron tematu ;)

Avistel

Oparte na własnych doświadczeniach i quitach po paru dniach z każdego serwera?

Arsey

Cytat: Avistel w Wrzesień 01, 2011, 07:32:55 AM
Oparte na własnych doświadczeniach i quitach po paru dniach z każdego serwera?
Coś w tym musi być.
Phoenix Knight lv. 86 !!

"Niczego wielkiego nie osiągnie się nigdy bez wielkich ludzi, a ludzie stają się wielcy, kiedy są zdecydowani, by się takimi stać."

swan

dobre porady od true factora.... oh wait

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

aqqvirus

sranie w banie i gadanie ble ble ble..... cp bylo skladane wrecz wlasnie od strony sws/bd/bp/dd/ee/wc taka kolejnosc sie trafial bo w takiej kolejnsoci sie randomy zglaszali i teraz cos sie podzialo czy *** wie co no i nie ma kontaktu z bp i ee niewiadomo o co lotto. dlatego trzeba szybko dobrac ee i bp to tyle a co z tego bedzie to sie okaze ale nie mozna od razu zakladac ze klapa.