Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vascius

Ja na razie zacznę grać 4fun, jak będę w okolicach 70lvl'a to się porozglądam za jakimś CP/klanem. Tylko oczywiście nie wiem kim grać. 

Thombstone

Przyjemnie bedzie sie tam gralo bo max a grade w shopie.
ktos juz pisal chyba jakie ceny prenium i item shopa

sensati0n

LF EE/DA FOR CP! GG: 5551774 

Wskazany spooory online.

olprax

Cytat: Quibre w Wrzesień 07, 2011, 01:25:38 PM
O ile się nie mylę to 5 atrybut stonów za 1 crystal.
Wc dostaje berka i resisty na atrybuty,a Ol ma chyba haste z nowości +chyba jakiś heal na wyższym lvlu.
+3kk adeny

Bury666

Polskie cp potrzebuje bisha/ee/bd i deski albo wl
wiecej info na ruskim forum : http://forum.l2.ws/showthread.php?p=46686#post46686
zainteresowami prosze pm na ruskim forum

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

GalAnonim

zaraz ci podam maila z paypala i tam wyslesz 10$

a tak na powaznie to panel user cp bedzie dostepny jutro/pojutrze a w nim bedzie  rejestracja/zarzadzanie kontem i donate

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

PuFF

Thombstone

mnie ciekawi ile PA bedzie kosztowac jak server sie juz rozchodzi, tzn za adene czy bedzie sie dalo

born2b3wildLOL

A teraz najlepsze .Ruskie AFL mieli spotkanie  Cp liderow .Na vencie byly 34 osoby gg zerg . Jest 1 plus zRanger nie dziala wiec nie bedzie nikt plakac o to.

Thombstone

znowu afl i polowa tych debili zpwni polowe serva i randomy beda quitowac.

russek

Thombstone

Sprawdzal ktos czy burning chop daje teraz od h5 DoT i zjada hp?
lf confrim bo ja zapomnialem sprawdzic

* Burning Chop: The requirements for using this skill were all changed to melee weapons and this skill can now be enchanted.
Wymagania co do broni zostały rozszerzone na wszystkie bronie białe, a sam skill można enchantować

tylko to znalazlem

Sarin.

co to znaczy "teraz"? zawsze dawal i daje dalej, co nie zmienia faktu, ze ten dot jest do dupy lekko mowiac

Thombstone

olprax

Cytat: born2b3wildLOL w Wrzesień 08, 2011, 09:36:51 AM
A teraz najlepsze .Ruskie AFL mieli spotkanie  Cp liderow .Na vencie byly 34 osoby gg zerg . Jest 1 plus zRanger nie dziala wiec nie bedzie nikt plakac o to.
l2 control tez nie działa,tzn na becie nie działał.Prawdopodobnie będzie tak jak na RUoff ze nic nie będzie działać.
to duży plus

Thombstone

Sarin.

Cytat: Thombstone w Wrzesień 08, 2011, 10:54:44 AM
moze przy tym enchancie na l2ws bedzie mocniejszy na +10

z tego co pamietam chociaz pewny nie jestem jedyna mozliwosc enchantu tego jest na +power w sensie poweru skila. nawet jakby ten dot byl 2x mocniejszy to i tak nie ludz sie, ze bedziesz robil pogrom tym bo sie rozczarujesz. niestety w prownaniu do onslaught of paagrio (ktory jest genialny) to burrning chop nadaje sie tylko do aktywacji greater fury.

xXxFelekxXx

Znów afl pobije się z ll 3 miesiące , potem jedni quitną z nudów bo win serwer , drudzy quitną bo reszta w tyle i będzie nuda. Bo na liście clanów w sumie nic ciekawego prócz afl i ll niema.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Abruzzi

Cytat: xXxFelekxXx w Wrzesień 08, 2011, 11:11:26 AM
Znów afl pobije się z ll 3 miesiące , potem jedni quitną z nudów bo win serwer , drudzy quitną bo reszta w tyle i będzie nuda. Bo na liście clanów w sumie nic ciekawego prócz afl i ll niema.

no i wtedy przyjdzie czas na mid-klany które będą walczyć o lepsze zamki itp, to że nie ma na liście klanów nie znaczy że po quicie LL/Verm zrobi się pusto i będą mogli zamknąć serwer...
born different.

Thombstone

Cytat: Sarin. w Wrzesień 08, 2011, 11:06:32 AM
Cytat: Thombstone w Wrzesień 08, 2011, 10:54:44 AM
moze przy tym enchancie na l2ws bedzie mocniejszy na +10

z tego co pamietam chociaz pewny nie jestem jedyna mozliwosc enchantu tego jest na +power w sensie poweru skila. nawet jakby ten dot byl 2x mocniejszy to i tak nie ludz sie, ze bedziesz robil pogrom tym bo sie rozczarujesz. niestety w prownaniu do onslaught of paagrio (ktory jest genialny) to burrning chop nadaje sie tylko do aktywacji greater fury.

onslaught of paagio jest nie enchantowalny mi sie wydaje, ale kto wie jak z h5 u niego
nadal mam dylemat miedzy olem pod magow a wc.

Sarin.

nie musi byc enchantowany. ma ~6x wiekszy power, aoe, lepszy i dluzszy dot. a sam wiesz ile kosztuje enchantowanie skila na +25-30

russek

Cytat: olprax w Wrzesień 08, 2011, 10:55:47 AM
Cytat: born2b3wildLOL w Wrzesień 08, 2011, 09:36:51 AM
l2 control tez nie działa,tzn na becie nie działał.Prawdopodobnie będzie tak jak na RUoff ze nic nie będzie działać.
to duży plus

pod ru offa są boty które działają  :P ale są dość drogie