L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Djiinn

Cytat: ONYX2 w Czerwiec 07, 2011, 11:19:01 PM
ja też mam ping bardzo duży powyżej 130 i mam lagi na serverze. Coś z łączem musi być nie tak. Mam internet 10 mbit i niepowinienem mieć raczej lagów. Może oni mają wąskie gardło sieciowe?

download speed a ping to dwie różne rzeczy, można mieć 50mb i 250 pinga...
Franc/TooHotForYou

camar

Cytat: Aderyn;9924I didn't notice that vBulletin stores your IPs when you post.  I will use those and see if anything changes.

Anyone having problems, please download and install both of the following:
http://www.l2insomnia.com/showthread.php?469-Patch-v1.1-Beta
http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html (Download link on the right side)

They will help improve your ping/latency.  If you still have problems, then come back to this thread and post another trace during peak time (15:00 - 18:00) or as close to peak as possible.

Nie znam sie na tym, ale z tego co wiem, to wlasnie rozwiazywanie problemow z lagami jest glownym powodem czemu start jest tak pozno

JohnnyBravo

LF jakaś strona z opisem działania skilli C5.

Pumas

Wczoraj w grze Admin odpowiedział jakiemuś hero że przeniosą serw do europy, więc lagów raczej nie będzie

Apocalyptik

Cytat: ARCYK w Czerwiec 08, 2011, 12:37:10 AM
Co do pingu to może spróbujcie to co ktoś wstawił gdzieś w temacie o ruoffie. Coś tam fix się zwie. Pamiętam, że ściągane z jakiejś strony z wowem i przykładowo mi na rpg pomogło :P

Pomaga przy targrtowaniu tzn. zaznacza od razu to co klikniesz, ale do lagów to nic nie zmienia.

We ride together, we die together.

jh0ri

No jak nic nie zmienią to trzeba będzie sie przyzwyczaic.
Тихий!!! Тихий!!!

NightBird

da ktos dzialajacy aktualny system ? updater sie nie moze polaczyc nawet z serwerem odpowiadajacym za update... co za syf.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Dickert

@NightBird

Tu masz ręczny patcher. Wystarczy, że przeniesiesz te pliki to głównego folderu z L2. Odpalasz przez l2.exe. Nie przez updater (nawet gdyby działal), bo są to sfixowane pliki, które zmniejszają delay targetingu. Choć sam gram na oryginalnych ;D. Jak updater będzie działał, to podmieni te pliki na zwykłe, a że na razie nie działa to uruchamiasz przez l2.exe.

Mam nadzieję, że będzie działać. Gl.

EDIT: <lol> Cały post napisałem, a linku nie dałem. 

LINK

NightBird

Cytat: Dickert w Czerwiec 08, 2011, 02:00:13 PM
@NightBird

Tu masz ręczny patcher. Wystarczy, że przeniesiesz te pliki to głównego folderu z L2. Odpalasz przez l2.exe. Nie przez updater (nawet gdyby działal), bo są to sfixowane pliki, które zmniejszają delay targetingu. Choć sam gram na oryginalnych ;D. Jak updater będzie działał, to podmieni te pliki na zwykłe, a że na razie nie działa to uruchamiasz przez l2.exe.

Mam nadzieję, że będzie działać. Gl.

EDIT: <lol> Cały post napisałem, a linku nie dałem. 

LINK

dzieki, ale po zainstalowaniu czystego C5 + wrzuceniu patcha i probie odpalenia przez l2.exe wyskakuje blad:

Lineage 2 was not correctly installed, or updated...

wtf?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Dickert

Uploaduje mój system, plik z systextures i l2text. Zaraz Ci dam linka i zobaczymy czy to coś da. U mnie wszystko ładnie działa.

EDIT: http://www.sendspace.pl/file/f48f3e38e54303557ce2078

NightBird

Cytat: Dickert w Czerwiec 08, 2011, 06:36:06 PM
Uploaduje mój system, plik z systextures i l2text. Zaraz Ci dam linka i zobaczymy czy to coś da. U mnie wszystko ładnie działa.

EDIT: http://www.sendspace.pl/file/f48f3e38e54303557ce2078

dalej to samo, nic pozostaje chyba tylko sciagnac klienta z ICH strony...

w kazdym razie wielkie dzieki dla tych ktorzy pomagali ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Djiinn

a klient ze strony azuregaming.net + ich system? chociaż strona coś odlicza :F
Franc/TooHotForYou

Dickert

Night, najlepiej będzie jak napiszesz na forum, że updater nie działa i żeby to naprawili. Administracja na pewno da Ci wiarygodne informacje i linki.

PS pliki z azuregaming.net wymagają jeszcze updatera Insomniii czy nie, bo jeśli tak to i tak nie da rady zagrać skoro updater nie działa.

roli

lol faktycznie ciekawe czy mają plik GF oO i planuja nowe azure network imba lol emo gracia server
trza iść na irca może Aderyn pości parę co tam knuje za plecami :]

NightBird

Cytat: Dickert w Czerwiec 08, 2011, 08:50:50 PM
Night, najlepiej będzie jak napiszesz na forum, że updater nie działa i żeby to naprawili. Administracja na pewno da Ci wiarygodne informacje i linki.

PS pliki z azuregaming.net wymagają jeszcze updatera Insomniii czy nie, bo jeśli tak to i tak nie da rady zagrać skoro updater nie działa.

dobra sciagnalem klienta ktorego oni podali i ten (poprzez l2.exe) dziala.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Gandam

oj tam :) kto co lubi :D

a tego typu serery to przednia okazja dla graczy "miesiecznych" czyli tacy ktorzy moga powiedziec ze osiagneli "wszystko" po miesiacu  hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Pumas

ludzie składajcie jakieś konkretne ekipy, bo samemu na serwie c5 bez dual boxa nawet tydzień nie wytrzymacie :D

KaRom

TeamOfShadows - Idą ponoć na Insomnie, z tego co wiem, to grali dosyć długo na Celesie i mają w miarę ogarniętą ekipę... Jakieś CP Polish się powoli tworzą na forum L2Insomnia, więc coś się dzieje...

Ps. Wiadomości o ToS mam od kumpla z reala... (który jest w tym klanie) ;)
      ET - też idzie na L2Insomnie... jest ich dosyć sporo i prowadzą rekrutacje...

Edit: Powie mi ktoś czy będzie offline shop?

Z góry dzięki na odp.
Buszek Swintuszek`

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

roli

gm mówił że będą, ale czy tak będzie to się okaże na live bo z plikami azure to nigdy nic nie wiadomo do końca ;p

Dickert

Jakie są nicki graczy ET i stałych bywalców tamtego klanu, bo jeśli to klan, o którym myślę, a nie inny faqe to znam tam paru ludzi, tylko potrzebuje nicków.

CytatNa L2 Insomnia nie ma dualboxa, więc wrócą czasy???  - !SELL BUFF IN GIRAN GK (PP/WC 70+)?

tak

Tak w ogóle ktoś się orientuję ile trwały dance/songi na c5 retail czyli na insomni?

CP śmierdzi. Za czasów c5 nie było czegoś takiego i takich restrykcyjnych zasad, każdy grał jak chciał i z kim chciał i wszystko co ktoś osiągnął wychodziło z jednego wielkiego spontana. To było piękne, a CP i granie pod statystyki (nawet jeśli jest szybciej) to moda dzisiejszego l2.

NightBird

Cytat: Dickert w Czerwiec 10, 2011, 01:15:39 PM
Jakie są nicki graczy ET i stałych bywalców tamtego klanu, bo jeśli to klan, o którym myślę, a nie inny faqe to znam tam paru ludzi, tylko potrzebuje nicków.

CytatNa L2 Insomnia nie ma dualboxa, więc wrócą czasy???  - !SELL BUFF IN GIRAN GK (PP/WC 70+)?

tak

Tak w ogóle ktoś się orientuję ile trwały dance/songi na c5 retail czyli na insomni?

jak to ile... 2min a ile mogly trwac?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

KaRom

Skład ET - Axen, Galahad, Biro, Crispy, Fazzi, Gotha... itd.

http://www.einhasadtemplars.pl/forum/index.php?c=8 <--- Link do ich forum.

Ja też nie przepadam za CP ;) Dlatego nie lubię nowych kronik ;) Na C4/C5/C6 nigdy z CP się nie spotkałem  :oops:
Buszek Swintuszek`

jh0ri

Mi się podoba gra bez Offshopa , nie wiem ale daje to klimat gdy widze w giran normalnych graczy a nie same siedzące krasie.
Тихий!!! Тихий!!!