Problem z zalogowaniem sie..

Zaczęty przez Nothead, Grudzień 18, 2005, 07:32:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nothead

Witam.

Mam wielki problem otoz: gram na serverze Arax okolo 0.7 roku i ostro expie. 4 dni temu probuje sie zalogowac, wpisuje login i haslo...i nic, nie rusza sie w ogole, stoi tam gdzie sie wpisuje passy. Myslalem ze to moze wina servera ale zainstalowalem inny i to samo... zainstalowalem od nowa Lineage, sciagnaolem nowy system ze strony servera, zainstalowalem jeszcze raz karte sieciowa, dzwonilem do aministrata internetu , i nadal nic, nie moge sie wlogowac, gadalem takze z adminem servera i on nic nie umie na to odpowiedziec..... prosze o pomoc poniewaz juz szalu dostaje ze sie nie moge zalogowac.. Takze: na zadne konto moje nie moge wejsc, oraz nawet jesli wpisze zle haslo do loginu to nic nie pisze , ze jest zle lub cos takiego , nic a nic, tylko jesli w ogole zadnego hasla nie wpisze to wtedy pisze "Enter password" ale jesli wpisze zle to nie pisze ze zle tylko dalej stoi w miejscu , tak jakby Lineage nie byl w ogole podlaczony do internetu , choc jest to nie mozliwe...
Arax 2x;3x
Spellhowler 58lvl
Gladiator 56lvl
Shillen Elder 53lvl
Warsmith 55lvl

DarkmanPOL

Polecam używanie opcji szukaj bo to już chyba 5 taki post w tym tygodniu.

Wracając do tematu miałem to samo po instalacji 2-giego servera,pomogła reinstalacja gry,ale skoro mówisz,że ani to ani wgranie nowego systemu nie pomaga to nie wiem.

Nothead

Tak, wgralem od nowa system oraz sama gre. Pomozcie....
Arax 2x;3x
Spellhowler 58lvl
Gladiator 56lvl
Shillen Elder 53lvl
Warsmith 55lvl

Xavierr

Wiem, wiem miałem ten sam problem.
Musisz zainstalować windowsa 95 i wtedy juz dziala.
Możesz mi dać plusa :)
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Nothead

Ty mowisz serio z tym Windowsem 95. nie sadze ale jesli nawet taki to nie bede instalowal takiego starocia :P prosze o pomoc a nie nabijanie sie .. :)
Arax 2x;3x
Spellhowler 58lvl
Gladiator 56lvl
Shillen Elder 53lvl
Warsmith 55lvl

kebosmen

ja tez gram na La2.arax.md-i tez mam podobny problem>>>loguje sie do gry tak jak zawsze pokazuje mi sie okno z serwem>>> ale jak na niego naciskam toi nic sie nie dzieje albo jak na OK naciskam to to samo>>> moj kolega gra tez na tym serwie i moze sie logowac>>>ja tez nie wiem co z tym zrobic.

TO TAKI SAM PROBLEM JAK U CIEBIE :?:  :?:  :?:

zeb9

Ja też mam problem z logowaniem.Prubowałem już na sześciu serwerach.Kilkanaście razy reinstalka ,różne sposoby podmiany systemu,nowe sterowniki, telefony do administratora sieci, defragmentacja dysku, usuwanie gameguarda, sprawdzanie połączenia z internetem , zwiększanie pamięci wirtualnej itd. itp. i nic.Dalej nie mogę grać.Zaczynam podejrzewać że to jakiś S P I S E K .Do piątku logowałem się i grałem bez problemów.Pomału zaczynam zazdrościć tym którzy mają critical errory ,gameguardy, i inne komunikaty bo przynajmniej widzą że coś się dzieje a my "login" inic ,możemy tylko posłuchać muzyki iobgryzać paznokćie bo nie wiadomo co się dzieje.

zeb9

Sorry próba pisze się przez "ó"

kebosmen

Mi juz dziala zrobilem ponownego reinstala i jest normalnie>>> :D  :D  :D <<<
Ale co dolega w twoim przypadku :?: ...
Sprobuj pacha ściagnac od nowa i reinstalowac>>> moze terdy to cos da... a jeśli nie to moze adminowi naszego serwa podpadles kto to wie???

POWODZENIA!!! :wink:

zeb9

Zeby nie mieć w przyszłości problemów z logowaniem (oprócz błędów serwerów) odblokuj sobie ręcznie porty TCP 2106 i UDP 7777.nie wiem dlaczego tak jest że czasami gra odblokowuje sobie te porty sama a niekiedy (najczęściej po zmianie serwera albo reinstalce) blokuje te porty. Tak było w moim przypadku. I podejrzewam że tak jest ze wszystkimi którzy mają taki problem.

kebosmen

Nie wiem o co do konca chodzi z tym odblokowaniem>>>moglbys krok po kroku powiedziec jak to zrobić???
Bylbym bardzo wdzieczny wolalbym uniknac tych problemow na przyszlosć. :D

Tronk

Moglibyście opisać te odblokowanie portów bo jestem kompletnie zielony.Mam ten sam problem co inni, że gra mi nie chce pojść , tylko klikam i kilikam i tak cały czas i nic nawet nie dochodzi do wyboru serwerów, nie pokazuje że hasło złe poprostu tak jakby nic nie łaczyło wyłączałem firewalla i też nic!Robiłem reinstalki gry i też nic a co ciekawe zrobiłem formata kompa il2 poszedł raz chodził około 4 dni potem znowu to samo,więc zrobiłem kolejny format i nawet już nie odpaliło.
Sam już nie rozumiem ten problem poprostu mnie przerasta,a ja chce GRAĆ                        
                                     POMÓŻCIE

zeb9

Porty odblokowuje się w menu Panel sterowania-Centrum zabezpieczeń-Zapora systemu windows-Wyjątki-Dodaj port ( Nazwa-... ;nr portu -2106 ; i zaznaczamy TCP i OK ) znowu Dodaj port- (Nazwa ...;nr portu 7777 zaznaczamu UDP i OK). Nazwa to poprostu Lineage II. I gramy!

Tronk

Tronk

Zrobiłem wszystko jak należy, ale i tak nie poszło. Sam już nie wiem o co chodzi.

Pyroman

Cytat: zeb9Porty odblokowuje się ...

Jak ktoś używa innego firewalla niż Windy to musi dopuścić L2.exe w swojej "ścianie".
poza tym niektórzy co są w sieciach osiedlowych gdzie poblokowane są porty (przez adminów) mogą mieć problemy z logowaniem.

Tronk

Zgadzam się, ale ja powyłączałem całkowicie wirewally i też nie poszło,dlatego sam już nie wiem co zrobić żeby ta gra poszła może kolejny format?
:elf_2_1:

zeb9

Na jakim serwie chcesz grać? Może był off.

zeb9

A jeszcze jedno ja też mam problem z loginem gdy mam włączone jakieś programy kożystające z internetu.Wyłączam GG, p2p, itp.nie wiem dlaczego ale gdy mam uruchomione np. GG to mnie nie loguje.

Tronk

Gram na ikonie i na pewno był ON.A teraz zamiast grać to siedze tak już sobie od 3 miesięcy i pomagam ludziom na różnych forach,no bo co tu innego robić.
ps: pozdro

A i jeszcze jedno nie mam GG itp. a jak już to wszystko wyłączam