CP{61-71Lvls} LF EE/SE

Zaczęty przez HellSign, Maj 03, 2011, 05:08:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sebal

Cytat: Dolendil w Czerwiec 19, 2011, 11:13:51 PM
Cytat
Cytat: Alarion w Czerwiec 19, 2011, 11:10:55 PM
o kurde, to ja musiałbym wywalić już 6-7 osób xD  xD  xD

:heart:
Wiedziałem, że Alarion jest gejem i ma chłopaka...

Czyli nie mogę pałać miłością do każdej istoty na tej planecie?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Dolendil

Cytat: Sebal w Czerwiec 19, 2011, 11:16:33 PM
Cytat

Możesz do każdej poza Alarionem.

Sebal

Hm, nie ma wyjątków : )

a tak wracając do tematu, to HellSign nie bądź aż tak ostry dla ludzi co?
Sebal- Life ...

Dolendil

Możesz to powiedzieć swojemu chłopakowi, wyjebać kogoś z consta dwa razy to coś dużo gorszego...  :D

Arimas

Cytat

Dolendil jest po prostu zazdrosny

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sebal

Cytat: Arimas w Czerwiec 19, 2011, 11:28:29 PM
Cytat

Dolendil jest po prostu zazdrosny

I to mnie rozśmieszyło : )

Dolendil <3 : P
Sebal- Life ...

klakluki

Cytat: HellSign w Czerwiec 19, 2011, 11:10:11 PM

Spóźniali się w tyg po 10-20min to cya, nie będę przecież czekał na jaśnie panów.
Toz to skandal. Nabic takich na pal.

tytusDeZoo

8 jeszcze bym wybaczyl ale 10 ??!! :shock:
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Futerko

Spóźniali się w tyg po 10-20min to cya, nie będę przecież czekał na jaśnie panów.

hahaha

PuFF

no co wy checie sa ludzie ktorzy graja dla gry ale se tez faktorzy :)

Sn4k0r

ejj... nie śmiejcie się z niego bo zaraz przyjdzie Arimas i powie:

Cytat: Arimas w Czerwiec 11, 2011, 07:33:59 PM
Czy mi się wydaje czy znowu wpierniczacie się ze swoimi mądrościami do czyjegoś CP...

i co wtedy zrobicie!? :o

AnDrIx

Cytat: klakluki w Czerwiec 20, 2011, 10:04:07 AM

z takim podejściem to by nie było ponad polowy polskich const na ruskim :D (a na pewno mojego party  :bump:)

HellSign

Cytat: Futerko w Czerwiec 20, 2011, 11:03:55 AM

hahaha

Czas gra tutaj 5% rolę, chodzi o podejście. Takie jest życie, kiedy mam wybór wybieram opcję w której nikt "nie zabiera mi czasu".

Zresztą moje CP i moje zasady "100% ONLINE" - "zapowiedziane offline'y"

Cytat: AnDrIx w Czerwiec 20, 2011, 01:05:07 PM
Cytat: klakluki w Czerwiec 20, 2011, 10:04:07 AM

z takim podejściem to by nie było ponad polowy polskich const na ruskim :D (a na pewno mojego party  :bump:)

Trudno, wolałbym solować niż boxować. Po to jest CP, żeby grać bez boxów, zresztą wejdzie GoD i złożenie PT bez lol "SWS/EE/SE/BD/WC/OL/PP" będzie błahostką w porównaniu ze stanem dzisiejszym.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

AnDrIx

żeby nie było nic nikomu nie wygaduje, jak pisałeś twoje party twoje zasady :), ale ja mam prawo mieć swoje oddzielne zdanie ohh yeeee  8)

GreengoS

zebys sie nie posral od tego GoD ...  nic niewiemy praktycznie ejszce o GoD a Ty juz party pod GoD skladasz i prawie kazdy twoj post tyczy sie GoD ...

Arimas

Cytat: Sn4k0r w Czerwiec 20, 2011, 01:00:56 PM

Czy mi się wydaje czy znowu wpierniczacie się ze swoimi mądrościami do czyjegoś CP...

Specjalnie dla ciebie:

I znowu się czepiacie!

:D  hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Apocalyptik

Mówisz, że nie lubisz niezdecydowania, a coś się motacie ostatnio. Imo z tym nolife mode nie ma co zmieniać setupu, a GoDem martwić się później. Poza tym bez obrazy, ale lider z Ciebie do bani. Jak ktoś się spóźnia to robicie np. okno zbiórki przesunięte o 15 minut, zamiast konkretnej godziny z dokładnością do sekund. Jak dalej się spóźnia to ma wtedy problem. Od tego jest lider, żeby myśleć, a nieszanowanie graczy na ruoffie o takie bzdury to strzał w kolano.

Imo z randomów na rusku nie ma szans party zrobić teraz, ze znajmoych pewnie tak, ale z tego to już sie komedia robi powoli zamiast drama.

We ride together, we die together.

Razparuk

Twoje CP, Twoje zasady; jednak nie widzę tu pewnej podstawowej zasady lub prawdy: RL>L2...always. Znam jeszcze inne powiedzonko: GRASZ Z LUDŹMI NIE Z ICH POSTACIAMI. Powodzenia w GoD :)

HellSign

Cytat: Apocalyptik w Czerwiec 20, 2011, 02:32:43 PM
Mówisz, że nie lubisz niezdecydowania, a coś się motacie ostatnio. Imo z tym nolife mode nie ma co zmieniać setupu, a GoDem martwić się później. Poza tym bez obrazy, ale lider z Ciebie do bani. Jak ktoś się spóźnia to robicie np. okno zbiórki przesunięte o 15 minut, zamiast konkretnej godziny z dokładnością do sekund. Jak dalej się spóźnia to ma wtedy problem. Od tego jest lider, żeby myśleć, a nieszanowanie graczy na ruoffie o takie bzdury to strzał w kolano.

Imo z randomów na rusku nie ma szans party zrobić teraz, ze znajmoych pewnie tak, ale z tego to już sie komedia robi powoli zamiast drama.

NOLIFE mode ON to kwestia konkurencji, na ruoffie "nolife" dla polaków to 4h/day, na privach nie znajdziesz mid-high klanu w większości przypadków bez ONlinu z rzędu 6/8 godzin.

Okno zbiórki było przestawiane 2x raz o pół godziny później, drugi o godzinę - nadal spóźnianie się kilku osób - czyli zlewka.

Wiesz Apo, MMORPG to gra w drużynie, ale jak ja miałbym grać "wspólnie" z ludźmi, którzy się nie przykładają to nie poświęcałbym Swojego czasu na grę.

Cytat: Razparuk w Czerwiec 20, 2011, 02:39:54 PM
Twoje CP, Twoje zasady; jednak nie widzę tu pewnej podstawowej zasady lub prawdy: RL>L2...always. Znam jeszcze inne powiedzonko: GRASZ Z LUDŹMI NIE Z ICH POSTACIAMI. Powodzenia w GoD :)

Gram dla własnej rozrywki, ani dla ludzi ani dla postaci. Dlatego też ONLINE to podstawa.

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Sn4k0r

Cytat: Arimas w Czerwiec 20, 2011, 02:18:22 PM
Cytat: Sn4k0r w Czerwiec 20, 2011, 01:00:56 PM

Specjalnie dla ciebie:

I znowu się czepiacie!

:D  hahaha

zapomniałeś o czymś ale już fixed :)

Cytat: HellSign w Czerwiec 20, 2011, 03:10:15 PM
NOLIFE mode ON to kwestia konkurencji, na ruoffie "nolife" dla polaków to 4h/day, na privach nie znajdziesz mid-high klanu w większości przypadków bez ONlinu z rzędu 6/8 godzin.

Dlaczego wciąż z uporem maniaka porównujesz dwa ZUPEŁNIE odmienne światy jakimi są RUoff i privy? Tutaj, jeśli jeszcze nie zauważyłeś, gra wygląda nieco inaczej: m.in. średnia wieku jest powyżej 12 lat a online utrzymuje się na wysokim poziomie nie tylko przez 2 pierwsze miesiące działania servera a np. przez 2 lata i dłużej... A ze względu na to, że większość populacji servera nie jest nierobami (przynajmniej w polskim community) nie mogą oni grać po 6-8h dziennie jak młodzież z privów...

HellSign

Porównania obrazują nam kontekst wypowiedzi :) Fakt, ale rotacja na ruoffie 0-76 jest wooh z 5x większa niż na privach.
RPG CLUB x3 Empire

Razparuk

jako CL musisz też mieć w tym swój udział :P

Alarion

z amber pt też podobno wszyscy przeze mnie wychodzą i już w ogóle to pt jest dead ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker