Elf+20lv

Zaczęty przez Darkenst, Grudzień 20, 2005, 04:44:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darkenst

Mam elfa na 20 lv i nie wiem w kogo isc Elf ten to warrior :) . Nie wie mczy isc w SwordSingera, Silver Rangera, TempleKnighta,Plains Walkera heh pomozecie? ^^
Jesli nie grasz juz na servesze Lineage2World to bardzo Cie prosze o PM z twoim konto ProszE :)

Binio

Na twoim miejscu poszedł bym na Plainswalker  zaczesisty koles duzo atajku ma:d
binio

Darkenst

A czydonbrze zrobilem przechodzac z Hawk Eya na Silver Rangera? :)
Aha postanowilem SIlver Rangerem porgac teraz wlasnie cyztam o nim ;) Ale thx ze odpowiedziales :P
Jesli nie grasz juz na servesze Lineage2World to bardzo Cie prosze o PM z twoim konto ProszE :)

Binio

Spox SIlver Ranger tesz jest dobry ;] powodzenja na jakim serveże grasz??
binio

Darkenst

Lineage2World a ty? Serv#1 Tam gdzie Chmielu gra ^^

Binio

Ja gram na Ceberus nowy server jest spox małoosub jest
binio

Darkenst

Jestem elfem lucznikiem levelu 35 i juz przydalo by sie wybierac czy isc w plains walkera czy w silver rangera :). I wie mze wczesiej gadalem ze bede silverem grac ale teraz to juzsam nie wiem :D

eSkel

Plains Walker IMO jest ciekawszy... Ale obie te postacie potrzebuja pvp zeby byc naprawde interesujace ;) Obydwie szybko biegaja co jest przydatne kiedy jestes PK i banda noobkow chce Ci odebrac sprzet xD

Darkenst

Mi wlasciwie chodzi tylko i wylacznie o pvp/siege :)