L2 DEX x7 - NEXUS - Low - Gracia Final PTS - 01.07.2011

Zaczęty przez RazielIII, Czerwiec 02, 2011, 09:51:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

Po co więcej jak 2k na gf?:P Jak jeden dobry spot do farmy.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Jacu

RazielIII

Cytat: HellSign w Czerwiec 21, 2011, 10:13:01 PM
Cytat: DramaBOY w Czerwiec 21, 2011, 10:09:29 PM
Cytat: Polopiryn w Czerwiec 21, 2011, 08:11:58 PM
Jednak doszliśmy do wniosku, że ex nie ma prawa bytu z kolegami. Nam się nie chce składać CP, a ni nic w podobię. Dlatego:
3 osoby szukają CP - Bez znaczenia czy mage czy DD.
Na pewno 1 kumpel chce grać bd, ja i jeszcze jeden dostosujemy się lub pomyślimy jak będzie wybór ;)
Info/Propozycje wysyłajcie na pw forum.
Godziny gra tak 16/17 do 22 max 23, ale bardziej wolimy 22.
Mamy TS3, dwóch zna ma mikro, bd-kowi wejście poszło i tylko nasłuch.

Nagle zmiana nastawienia, po tylu postach obrony w kierunku exa  hahaha

:D Nie chwal słońca przed zachodem, jak skończy ten dex z ONLINE z rzędu 2k to dopiero będzie FAIL :D.
No i co do online to raziela nie słuchajcie(sami sprawdźcie, bota da się odpalić).
to odpal i pokaz nam online

NS napewno wary beda trzymac, owow mysle ze tez, zapomnialem nazwy tego 3 klanu co sie oglosil ze maja 8 cp, i jeszcze jeden bez nazwy co niby 8 pt maja, + pewnie duzo klanow sie nie oglosilo
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Polopiryn

Cytat: RazielIII w Czerwiec 21, 2011, 11:03:43 PM
Cytat: HellSign w Czerwiec 21, 2011, 10:13:01 PM
Cytat: DramaBOY w Czerwiec 21, 2011, 10:09:29 PM
Cytat: Polopiryn w Czerwiec 21, 2011, 08:11:58 PM
Jednak doszliśmy do wniosku, że ex nie ma prawa bytu z kolegami. Nam się nie chce składać CP, a ni nic w podobię. Dlatego:
3 osoby szukają CP - Bez znaczenia czy mage czy DD.
Na pewno 1 kumpel chce grać bd, ja i jeszcze jeden dostosujemy się lub pomyślimy jak będzie wybór ;)
Info/Propozycje wysyłajcie na pw forum.
Godziny gra tak 16/17 do 22 max 23, ale bardziej wolimy 22.
Mamy TS3, dwóch zna ma mikro, bd-kowi wejście poszło i tylko nasłuch.

Nagle zmiana nastawienia, po tylu postach obrony w kierunku exa  hahaha

:D Nie chwal słońca przed zachodem, jak skończy ten dex z ONLINE z rzędu 2k to dopiero będzie FAIL :D.
No i co do online to raziela nie słuchajcie(sami sprawdźcie, bota da się odpalić).
to odpal i pokaz nam online

NS napewno wary beda trzymac, owow mysle ze tez, zapomnialem nazwy tego 3 klanu co sie oglosil ze maja 8 cp, i jeszcze jeden bez nazwy co niby 8 pt maja, + pewnie duzo klanow sie nie oglosilo

@Drama
Do startu Dex-a gramy cały czas na exie, więc nie do końca prawda w tym moim poście.

Ale i tak RPG nie dogoni  hahaha
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Lebambel

glupie pytanie xD a czym by byl dex jak by raziel na nim nie gral :D
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

RazielIII

Juz tyle razy odpowiadalem, jak ooc pojdzie to my tez pojdziemy, poki co gram po trochu na wrath i x15
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

EsTeCzteryRkA

Cytat: RazielIII w Czerwiec 22, 2011, 08:11:40 AM
Juz tyle razy odpowiadalem, jak ooc pojdzie to my tez pojdziemy, poki co gram po trochu na wrath i x15
a co to , ooc planuje na dexa isc?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

aLittle

A myślisz, że ja czytam ten spam polaczków?  :bump:
Anyway, za offline shopy trzeba płacić?

HellSign

Raziel, scry za złego quote'a. Ja lubię dexa, grałem dużo na dexie i prawie pół roku na wrath, ale..... Nie oszukujmy się 5K nie będzie, musieliby zamknąć WRATHA/DEX x4 i mieć farta. Nie mówię, że serwer nie wypali, ale.... GF jest lipna pod tym względem, że tylko side'y coś znaczą(HB)

H5 jest best (Dragon Valley, SoS) + tak dobrane spoty + epiki w instach, że RPG zgarnie znowu 10k graczy z priv.

p.s

Razem z community dexa...
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

EsTeCzteryRkA

Cytat: aLittle w Czerwiec 22, 2011, 11:08:25 AM
A myślisz, że ja czytam ten spam polaczków?  :bump:
Anyway, za offline shopy trzeba płacić?
tak 4euro chyba
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Defi

Defi - NonSense Clan - Idziemy na l2.bnb.gr - start 15.01.2016 http://nsclan.pl

RazielIII

Cytat: HellSign w Czerwiec 22, 2011, 11:24:15 AM

Raziel, scry za złego quote'a. Ja lubię dexa, grałem dużo na dexie i prawie pół roku na wrath, ale..... Nie oszukujmy się 5K nie będzie, musieliby zamknąć WRATHA/DEX x4 i mieć farta. Nie mówię, że serwer nie wypali, ale.... GF jest lipna pod tym względem, że tylko side'y coś znaczą(HB)

H5 jest best (Dragon Valley, SoS) + tak dobrane spoty + epiki w instach, że RPG zgarnie znowu 10k graczy z priv.

p.s

Razem z community dexa...
h5 nie jest takie swietne, szczegolnie nie na privie, po raz kolejny przytocze Ci przyklad z rpg, 4k graczy i jeden klan oddal ooc wara, na x5 zreszta bylo to samo, geno i afl szybko quitneli, pozniej zostali tylko bobsy i valarsy ktorzy mieli miedzy soba wara i ooc z qq

tak wiec nawet z tyloma ulatwieniami, latwiejszym dostepem do epikow i sprzetu nonfactory beda nonfactorami

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

k1k1

Jak dla mnie H5 to cos jak serwer pvp, mega koks, łatwy dostep do epików, matsy sypia sie jak głupie nawet mannora nie ustawiaja. Mówicie cały czas o OOC. Z opisu sytuacji wynika ze gdzie nie pójda nie maja siły przeciwstawnej. Jak mam grać na serwerze gdzie nikt nie odda wara to po co mam sie tu pchac z klanem i farmić. Wiec zeby zachecić ooc (a tym samym pewnie i inne klany) załóżcie sojusz bądż połaczcie sensownie wasze cp i zagwarantujcie OOC że dostana wara. Wtedy na ich miejscu bym sie zastanowił :D.

HellSign

Cytat: k1k1 w Czerwiec 22, 2011, 06:04:44 PM
Jak dla mnie H5 to cos jak serwer pvp, mega koks, łatwy dostep do epików, matsy sypia sie jak głupie nawet mannora nie ustawiaja. Mówicie cały czas o OOC. Z opisu sytuacji wynika ze gdzie nie pójda nie maja siły przeciwstawnej. Jak mam grać na serwerze gdzie nikt nie odda wara to po co mam sie tu pchac z klanem i farmić. Wiec zeby zachecić ooc (a tym samym pewnie i inne klany) załóżcie sojusz bądż połaczcie sensownie wasze cp i zagwarantujcie OOC że dostana wara. Wtedy na ich miejscu bym sie zastanowił :D.

OOC jest klanem słabszym od Geno/AFL lecz lepszym od Valaras itd.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

RazielIII

Cytat: HellSign w Czerwiec 22, 2011, 06:13:56 PM

z geno sie nigdy nie bili, a afl to kazdego cisneli przynajmniej na rpg, ciekawy jestem jak by im poszlo na innym srv (bez ironii)

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Jacu

na asteriosie jak nie dzialal ranger i inne boty quitli po 3 tygodniach

ale  lipa dzial nam przeniesli :)

alite

gracja fajnal to ta kronika gdzie lukiem to nawet moby sie ciezko zabijalo? to chuj nie gram :D

Jacu

e tam pt lukow jeszcze da rade wypykac pt magow jesli maja shl i trockstera :D

HellSign

na GF :

ZERK
AW
DD
DD

SPS
SORC
NECRO
SE/Inspektor
EE

Cytat: Jacu w Czerwiec 22, 2011, 07:33:23 PM
e tam pt lukow jeszcze da rade wypykac pt magow jesli maja shl i trockstera :D

O ile nie ma uber różnicy w sprzęcie to archerzy ... sucks

Cytat: RazielIII w Czerwiec 22, 2011, 07:15:17 PM
Cytat: HellSign w Czerwiec 22, 2011, 06:13:56 PM

z geno sie nigdy nie bili, a afl to kazdego cisneli przynajmniej na rpg, ciekawy jestem jak by im poszlo na innym srv (bez ironii)

Pewnie nieźle.
RPG CLUB x3 Empire

kazuPwNz

gf to kronika gdzie pt łuków właśnie wymiata.

@helsing a aw to nie dd i po co se do mage pt ?

a afle to tylko pt pinka bo na mass pvp potrafili przegrać z bobsami którzy mieli jedynie klika vesper gunów i to na daggerach lub tyrkach :D. I byli jechani przez geno jak ooc przez ll:))
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Jacu

mowie ze na argosie odeszli po 3 tygodniach bo dostawali wpizde non stop a server ruski oni ruscy i jakos qq

JesseJames

Cytat: Jacu w Czerwiec 22, 2011, 08:05:02 PM
mowie ze na argosie odeszli po 3 tygodniach bo dostawali wpizde non stop a server ruski oni ruscy i jakos qq

ja slyszalem ze to wlasnie afl "wygralo serwerer" ale to tylko plotka a co do ooc to 3 razy bylem na siege gdzie dostali po dupie 500 vs 11 pt wiec nie nazwal bym ich jakim kolwiek sidem dla geno itd
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

RazielIII

Cytat: JesseJames w Czerwiec 22, 2011, 10:32:17 PM
Cytat: Jacu w Czerwiec 22, 2011, 08:05:02 PM

ja slyszalem ze to wlasnie afl "wygralo serwerer" ale to tylko plotka a co do ooc to 3 razy bylem na siege gdzie dostali po dupie 500 vs 11 pt wiec nie nazwal bym ich jakim kolwiek sidem dla geno itd
500? skad takie liczby to po pierwsze, a po drugie to ooc nawet nie grali nigdy przeciwko geno wiec sry ale nie pozostaje mi nic wiecej jak napisac "cool story bro"

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

a po 3 to czytanie ze zrozumieniem sie kłania, on nigdzie nie napisal ze bili sie z geno
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi