L2 DEX x7 - NEXUS - Low - Gracia Final PTS - 01.07.2011

Zaczęty przez RazielIII, Czerwiec 02, 2011, 09:51:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

plejor1

Eh, może trochę przesadziłem z tym porównywaniem do rpg x15.... ale fakt faktem, że jednak jest sporo ludzi na dexie.....

Ale na tych ruskich serwerach to o dziwno własnie dużo ludzi zawsze jest, ale to wsumie hmm.. jak tam ludzie pisali, że kolesie to całe pt dualboxują:D, i jak grając na rpg x15 to sam nawet 4x boxy miałem xD, tzn 1 box latał z mainem, a 3 boxy to były krasie (giran, aden i goddard obstawiały ;p )

Jedi17

Ponowię pytanie: dozwolony jest tutaj dual box? Bo chciałem zacząć grać na tym serwie

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Jacu

na moje ludzi jest sporo mysle 3,5-4k wczoraj lognelem sie o 1 w nocy to death pass byl full

muntari

patrzac po lokacjach to real online imo od 1,5k do 2k max, wystarczy tez popatrzec logujac sie na stronce dexa na rankingi ile osob z danych prof jest po 2 profce itp na pewno nie wskazuja na 4k online ktore gm podawal

RazielIII

Dopoki nie sprawdzi ktos programem to mozna spekulowac, hellsign my nie gramy bo od poczatku bylo zalozenie ze gramy do h5/merge na rpg, a ze merge wypada za 2tyg to nie oplacalo sie zaczynac.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: RazielIII w Lipiec 04, 2011, 10:21:56 PM
Dopoki nie sprawdzi ktos programem to mozna spekulowac, hellsign my nie gramy bo od poczatku bylo zalozenie ze gramy do h5/merge na rpg, a ze merge wypada za 2tyg to nie oplacalo sie zaczynac.

No, ale ty mi tutaj spekulujesz z chorym onlinem, na Lancerze gra 3k Online i było na low spotach(gdzie serwer stoi ... pare lat) niż tutaj. W Aden więcej ludzi niż we wszystkich miastach na tym serwerze, o czym my mówimy.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

RazielIII

Cytat: HellSign w Lipiec 04, 2011, 10:30:09 PM
Cytat: RazielIII w Lipiec 04, 2011, 10:21:56 PM

No, ale ty mi tutaj spekulujesz z chorym onlinem, na Lancerze gra 3k Online i było na low spotach(gdzie serwer stoi ... pare lat) niż tutaj. W Aden więcej ludzi niż we wszystkich miastach na tym serwerze, o czym my mówimy.
ja tylko podalem co napisal Catalin, nigdzie nie "bronie" tego online ale napewno jest wiecej niz 2k
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

heewit

ludzi jest od zaje****a na kazdej lokacji. Wy chyba slepi jestescie ale walicie tp zanim wam sie ludzie doczytaja xD

plejor1

Cytat: heewit w Lipiec 04, 2011, 10:41:24 PM
ludzi jest od zaje****a na kazdej lokacji. Wy chyba slepi jestescie ale walicie tp zanim wam sie ludzie doczytaja xD

+1 :P

alite

moglby ten cygan dac info kiedy mniej więcej server up bedzie... na forum online jest.

HellSign

Tak, dobrze kończę tą konwersacje jedyne klany z 10CP +/- to Nsense/TimeForDrama/OrderOfWhiteWolf, ale tak jest over 9000 :)

Życzę wam jak najlepiej, ale nie ma nawet 2K (całego online), wkrótce jakiś klan OOWW/Nsense/TFD się znudzi i już nic nie zostanie.
RPG CLUB x3 Empire

JohnnyBravo

alite

Cytat: HellSign w Lipiec 04, 2011, 11:36:37 PM
Tak, dobrze kończę tą konwersacje jedyne klany z 10CP +/- to Nsense/TimeForDrama/OrderOfWhiteWolf, ale tak jest over 9000 :)

Życzę wam jak najlepiej, ale nie ma nawet 2K (całego online), wkrótce jakiś klan OOWW/Nsense/TFD się znudzi i już nic nie zostanie.
zapomniałeś o TBD :) swoją drogą liczylem na większy online szczególnie że są wakacje i jak na razie nie za ładne u mnie ciągle pada :P ale gra sie przyjemnie w sumie...

Sinic

ARCYK

Nie taki duży ten rollback. A płacz jak cholera. Jadą na serwa ostro :D.

NightBird

ło kurwa ale bedzie drama polaczkowa przez rollbacka xDDDDDD
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

alite

Cytat: NightBird w Lipiec 05, 2011, 01:29:01 AM
ło -_-' ale bedzie drama polaczkowa przez rollbacka xDDDDDD
gdybys siedzial caly wieczor na beast farmie tez bys byl wkurwiony :D wkurwilem sie ide spac spowrotem.

NightBird

Cytat: alite w Lipiec 05, 2011, 03:56:15 AM
Cytat: NightBird w Lipiec 05, 2011, 01:29:01 AM
ło -_-' ale bedzie drama polaczkowa przez rollbacka xDDDDDD
gdybys siedzial caly wieczor na beast farmie tez bys byl -_-' :D -_-' sie ide spac spowrotem.

Ale naszczescie gram4funowo i akurat malo mialem do odrobienia xDD
A w sumie pamietam 4lata temu grajac na dexie tez mailem drame przez rollbacka i to troche wiekszego xD
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

EsTeCzteryRkA

Cytat: Kewlpwnz;32448724 days and server had 3 hours rollback already and admin as always dont give a fuck. yet again another 1 month server. gf
:D dobrze ze jednak tam nie gram xD

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

JesseJames

Cytat: EsTeCzteryRkA w Lipiec 05, 2011, 10:48:52 AM
Cytat: Kewlpwnz;32448724 days and server had 3 hours rollback already and admin as always dont give a fuck. yet again another 1 month server. gf
:D dobrze ze jednak tam nie gram xD

na dexie zawse byly rollbacki
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Sinic

Następny nieoczekiwany down :) Jeszcze ze 2 takie i nexus straci polowe populacji ^^

EDIT: Nie ma cofki, szybko wstał :O czy to dex xd?

LelOO

ja również się cieszę że przestałem tam grać :PP

BTW: wymienie/selne postke (SPS 57 lv + EQ)

RazielIII

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77