GF PTS - L2Dreams - x10 - Online 1700+

Zaczęty przez LiXXiT, Czerwiec 15, 2011, 06:53:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nexon

Joey

Obama

Ale poziom nieco żenujący jak jakiś random klan damacia zaczął pierwszy od epikow  hahaha

HellSign

Cytat: Nexon w Sierpień 02, 2011, 06:58:59 PM
Licznik pokazuje 1500 online  :D

Na stronie to może pisać, na x50 jak grałem pisali 3.5k a było 1.5k, sprawdźcie lepiej :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ShamaU

Cytat: Obama w Sierpień 02, 2011, 09:08:11 PM
Ale poziom nieco żenujący jak jakiś random klan damacia zaczął pierwszy od epikow  hahaha
Ktos musial, dlaczego nie ty.
Cytat: HellSign w Sierpień 02, 2011, 09:19:50 PM

Na stronie to może pisać, na x50 jak grałem pisali 3.5k a było 1.5k, sprawdźcie lepiej :)
Ja jak na maxie gralem to qa ttsy dropil^^

HellSign

Cytat: ShamaU w Sierpień 02, 2011, 09:20:18 PM
Cytat: Obama w Sierpień 02, 2011, 09:08:11 PM
Ktos musial, dlaczego nie ty.
Cytat: HellSign w Sierpień 02, 2011, 09:19:50 PM

Ja jak na maxie gralem to qa ttsy dropil^^

Teraz nie dropi, stary mam info od gostka z core demacji, że jest 1k+ i mu wierzę zresztą grałem tutaj w FallenAngels trzymaliśmy cały serwer (połowa hero) i nie wmawiaj mi, że jest 1.5k + ... Nie jestem małym chłopcem, nie oglądam bajek.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Dysoner

Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

ShamaU

ten licznik na stronie zdecydowanie zawyza o 5 w nocy o 7

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Wyczyszczone, bo niektóre posty są niezgodne z regulaminem, jednakże ... Na te, które ewentualnie można uznać za takie na "granicy" staram się nie wręczać minusów, moje posty niedotyczące serwera znikną jutro, dzisiaj już nie mam siły, mam nadzieję że niczego nie przeoczyłem.
RPG CLUB x3 Empire

Quibre

Ubili QA wkońcu wczoraj?bo widziałem pod Ant nest jakiś random sorków,co do gry nie wygląda źle.Online pewnie jest w granicach 1,5 a woski startowe czu gludio itp oblegane.

pOmSta

gdzie sie wpisuje ten kod aktywujacy konto?? moze ktos podac linka?

Quibre

Nie trzeba aktywować konta,po założeniu zaloguj sie na stronie normalnie

ShamaU

Gdzie jest info o questach, chodzi mi o ich rate np fog it varka 0hour

Kedar

Varka, Ketra, IT, HS, Fog, 700tka z szansą losową od 1 do 3.

http://forum.lineage2dreams.com/viewtopic.php?f=75&p=91427#p91427

Dysoner

Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

Pyroman

Co do dość wysokiego online'u nocą (czy nad ranem) - gra całkiem sporo ludzi z ameryki: usa, brazylijczycy. Z latynosami to ciężko się dogadać, gorzej niż z ruskimi.

Obama

Cytat: Pyroman w Sierpień 05, 2011, 02:50:43 AM
Co do dość wysokiego online'u nocą (czy nad ranem) - gra całkiem sporo ludzi z ameryki: usa, brazylijczycy. Z latynosami to ciężko się dogadać, gorzej niż z ruskimi.

Brązowi zawsze pierwsze co mówią to "hablas espanol ?"  :D

Dysoner

1,8k+   :P    ( 1,826 Players are currently playing on Destiny)

Lokocz

to zalezy glownie od tego jakiej "narodowosci" jest serwer
na takim cerberusie to wiekszosc to polaczki
dex - rumunescu
rpg - bolszewicy
jakies tam br serwery - br/pt/s
vindication itp - malaki

no i na takich serwerach "inni" maja problem, bo kretyni beda na sile uzywac ojczystego jezyka

kaganpwnz

Cytat: Lokocz w Sierpień 08, 2011, 02:59:10 AM
to zalezy glownie od tego jakiej "narodowosci" jest serwer
na takim cerberusie to wiekszosc to polaczki
dex - rumunescu
rpg - bolszewicy
jakies tam br serwery - br/pt/s
vindication itp - malaki

no i na takich serwerach "inni" maja problem, bo kretyni beda na sile uzywac ojczystego jezyka

szczegolnie ruskie co oni maja w zwyczaju nie uczyc i nie poslugiwac sie innym jezykiem niz swoim tylko pisza te krzako-hieroglify co na rpg strasznie mnie denerwowalo z tym ze gralo tam duzo EU graczy wiec nie bylo tak zle.

Quibre

Wczoraj gość się chwalił 1 setem draconica :o
Online chyba był najwiekszy jak na razie wczoraj wieczorem 1893 czyli całkiem nieźle
btw  WTB Dasparian/Bomt common ;p

Mam jeszcze pytanie do kamaloki solo udało się komuś tam wejść?Bo mnie wyskakuje info "Your accumulated points is to short" czy coś takiego a niemam pojęcia ocb.

Ulquiora

Jezu wspomnienia wracają odnośnie tego servera  :P chyba zawitam ponownie, bardzo fajne eventy. Tylko miesza mnie mocno jak pomyslę że znowu tyle roboty odnosnie tych rebith book's  :P
Mam nadzieję że znajdę jakiś polski klan