OL Or WC na Freya??

Zaczęty przez HaXboX, Czerwiec 26, 2011, 05:40:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HaXboX

Witam,
Nie wiem ktorego wybrac, OL czy WC. Chce grac napewno wqykozystujac mace/dagger i bede gral na serwerze high rate z NPC bufferem. Poprostu nie wiem ktory bardziej nadaje sie na zabawe w pvp.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

arth

teorerycznie OL jest do PvP tym bardziej na high rate, ale na takim serwerze ja swoim WC robiłem takie rzeczy, że OL nie wiedzieli co się dzieje i dlaczego cały czas przegrywają - a było ich na tamtym serwerze wielu.
Przez bite 2 miesiące żadna klasa nie mogła mi dać rady bo została wyssana zanim dobiegła, OLe momentalnie znikli i pojawili się w ich miejsce WCki dalej próbujące się ze mną. Niestety dużo nie wskórali a mój czat był dziennie zalewany pytaniami o build, którego nigdy nikomu nie zdradziłem i nie zamierzam.
Jak na razie wciąż działa bardzo dobrze, powiedziałbym, że z nowym sprzętem na H5 nawet lepiej. Serwer nie był zbugowany bo stosuje ten build na różnych serwerach z takim samym skutkiem.
Wiedza o L2 oraz co najważniejsze o postaci, którą gramy to podstawa sukcesu a nie granie tą "która jest najlepsza".

PS. z Tyrantem też potrafiłem cuda ale kronika blokująca używanie innych broni wszystko popsuła :(

pokit

Cytat: arth w Wrzesień 12, 2011, 09:32:35 PM
teorerycznie OL jest do PvP tym bardziej na high rate, ale na takim serwerze ja swoim WC robiłem takie rzeczy, że OL nie wiedzieli co się dzieje i dlaczego cały czas przegrywają - a było ich na tamtym serwerze wielu.
Przez bite 2 miesiące żadna klasa nie mogła mi dać rady bo została wyssana zanim dobiegła, OLe momentalnie znikli i pojawili się w ich miejsce WCki dalej próbujące się ze mną. Niestety dużo nie wskórali a mój czat był dziennie zalewany pytaniami o build, którego nigdy nikomu nie zdradziłem i nie zamierzam.
Jak na razie wciąż działa bardzo dobrze, powiedziałbym, że z nowym sprzętem na H5 nawet lepiej. Serwer nie był zbugowany bo stosuje ten build na różnych serwerach z takim samym skutkiem.
Wiedza o L2 oraz co najważniejsze o postaci, którą gramy to podstawa sukcesu a nie granie tą "która jest najlepsza".

PS. z Tyrantem też potrafiłem cuda ale kronika blokująca używanie innych broni wszystko popsuła :(

Nie ma czegoś takiego jak super build bo sposób grania i rozwoju jest jeden, są tylko bardziej wyfarmieni i lepiej grający.

papay

oj nie do końca, dye w połączeniu ze statami danych armorów można uznać za build postaci bo potrafią dość sporo zmienić...

shaybuz

Potrafia zmienic, ale nie na tyle zeby stac sie takim rzeznikiem jak opisuje kolega podajacy sie za cudotworce :)

Vraghor

na privach wszystko jest mozliwe :)
retired

Draves

Cytat: arth w Wrzesień 12, 2011, 09:32:35 PM

To podaj panie ten pro build :) Naprawdę, skoro najlepsi gracze dzielą się swoją wiedzą ty też powinieneś.

PS. Ten tyrant to byl tyranto-lucznik albo z 2h/daggerem tak :> ?
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.