Problem z logowaniem.

Zaczęty przez holy_joe, Styczeń 17, 2006, 11:15:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

holy_joe

Mam taki problem: po rejestracji na jakimkolwek serwerze (próbowałem na kilku, dobierając losowo) kiedy chce się zalogować do gry, wyświetla mi błąd niepoprawności hasła :shock: . I jest tak wszędzie. Na każdym serwie ściągałem potrzebne patche itp. Czytałem nawet, że rejestracja na niektórych serwach przez Firefoxa, Operę, itd. może być niekompatybilna z serwerem gry, wiec rejestrowałem się też przez Internet Explorera i nic.
All your base belong to us!

Saladin

na niektorych (teraz nawet wielu) wymagana jest aktualizacja samej gry (auto udpatem), gdyż musi dociągnąć nowe pliki. Ciekawi mnie jak to będzie wyglądało teraz, kiedy wyszło C4...
Nie udzielam pomocy przez PM...

Rake

Admin prawde ci powie,słuchaj admina :lol:

P.S. do admina:Nie ciesz się tak że ci słodze,i tak jesteś dupa i krotkonoga krasnoludzka pokraka :P

P.S. do Rejka: A tobie śmierdzą stopy!

P.S. do admina: Co mi się wpiermandalasz w posta?Bo ci dam minusa :lol:
[

holy_joe

Po aktualizacji autoupdatem nic się nie zmieniło. Proszę pomóżcie.

Thaald

A wiec zrob tak:
1.Znajdz sobie serwer ktory ci pasuje
2.Odwiedz jego strone i forum(jezeli takowe ma)przejrzyj dokladnie posty na forum o problemach jakie ludzie maja z polaczeniem
3.Sciagnij wszystkie pliki potrzebne do grania na danym serwie
4.Upewnij sie ze rejestracja jest poprawna,czasem moze byc tak ze najpierw zakladasz konto na forum a pozniej do gry lub musisz czekac na link aktywacyjny ktory przychodzi na poczte
5.Sprawdz czy twoj client do gry zgadza sie z wersja gry na ktorej serw dziala

FullMetal Alchemist fan

holy_joe

No, poszperałem się, poszukałem na paru forach i po kilku rejestracjach  :? udało się. Teraz gram i wiem, że było warto się pomęczyć :D .

Arthas

Ale ( + ) pochwały nikomu nie dałeś za pomoc... oj nie łądnie...