Odp: Lineage II Ru-Off [poradnik] - pytania/problemy/błędy.

Zaczęty przez nowak188, Lipiec 26, 2010, 11:41:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nowak188

Mam sciagnite l2 przez ten program , odpalam przez niego l2 ale gdy dochodze do okna tworzenia postac rozlacza mnie z serverem . Trzeba jakos specjalnie sie rejestrwac jeszcze aby grac ? .
Teraz juz przy wlaczeniu gry przez zapukstr nie przechdze od razu do wyboru servera tylko musze wpisac haslo i login . Gdzie to zarejestrowac ?
Demnic - 62 Ps lancer .... jak na razie wytrwały solo player xD

Neural

Jeżeli dziś Ci się tak dzieje to nic dziwnego :) ponieważ jest maint będzie do około 11 - 12 wtedy spróbuj się zalogować. A z tyM Dc przy wyborze postaci to jak masz okno wyborów serwerów to poczekaj aż pingi się ustabilizują ( tak aby na żadnym serwerze nie było 9999). To chyba tyle.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shen

ten cały zapukastr ma opcje wznawiania sciagania? bo za kazdym razem jak zaczynam sciagac to zaczyna od 0% a po rosyjsku nic nie rozumiem. Z tych innych linkow nie sciagne bo przy moim necie ktory potrafi sie rozlaczyc w najmniej odpowiednim momencie to nie ma sensu.

ziomal008

Mam sciagniete l2 przez ten program , odpalam przez niego l2 ale przy pojawienie sie okna l2 freia wwala mi blad ze nie moge odpalic l2 - cannot run in this locate. Mam windowsa xp co mam zrobic? Probowalem wszystkiego co jest napisane w poradniku, ale nic nie pomaga.

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

ziomal008

Nie moge zmienic unicode... pisze ze instalator nie moze zainstalowac wybranych ustawien regionalnych.. moze sa jakies pliki do tego potrzebne?

Shen

Jak zmienic hasło do konta? Poradnik z obrazkami by mi sie przydal, bo stronka cos nie chce mi dzialac w tłumaczu.  :P

Sn4k0r

gabo93

Hmmm a dlaczego jak odpalam zangelszczenie to nie widze ile mam adeny? o.0
Edit: Już nie ważne ^^

Sendai27

czemu za q item za ktory na ratach x1 powinienem dostac 30k tutaj dostaje 1k?

Bubacz

Cytat: Sendai27 w Wrzesień 27, 2010, 06:56:13 PM
czemu za q item za ktory na ratach x1 powinienem dostac 30k tutaj dostaje 1k?

Bo grasz za darmo, gdzie w innych krajach trzeba płacić za możliwość zalogowania się :)
(prosto: licencja f2p od ncsoftu ma klauzule, że wszystkie powtarzalne questy jeśli dają adene to maksymalnie 1k).
---
ShiningWill - Me haz shield!

eXqq

gdy mam oryginalnego Windows XP to musze zmieniać te unicode ? bo nigdzie tego nie ma... Prosze o PW lub tutaj.

Bubacz

Cytat: eXqq w Grudzień 18, 2010, 08:28:21 PM
gdy mam oryginalnego Windows XP to musze zmieniać te unicode ? bo nigdzie tego nie ma... Prosze o PW lub tutaj.

Jak masz oryginalnego windowsa to nie masz problemu z doinstalowaniem jakiś plików przy zmianie unicode, która jest niestety bezwzględnie koniecznie, bo windows nie obsługuje zmiany unicode dla jednego programu, no ale to windows :)
---
ShiningWill - Me haz shield!

Redbox

jesli nie mam oryginalnego xp to co mam zrobic?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Delios

Zmienić unicode udając że masz oryginał.
Koniecznie /pokerface żeby komp czegoś nie podejrzewał. =)

<srsly> niezależnie od wersji czy oryginalności systemu, zmiana unicode jest konieczna </srsly>
Archeage <3

Redbox

tak robie moj wodzu, juz nie dlugo cie spekuje. strzesz sie!

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Tyumio

na jakiej stronie najlepiej zakladac konta?? bo mam na gmail i nie przychodzi

Lukasz92

jak zmieniam unicode to mi przeglarka szaleje

Acid

Bo pewnie zmieniłeś sobie klawiaturę na rosyjską.
Wciskaj lewy alt + lewy shift aż obok zegarka zamiast RU będziesz miał PL. :)

GIMLI1820

wyskakuje mi błąd ERROR: CANNOT RUN THIS LOCALE a mam win XP... zrobiłem całe upade ponad 4gb i teraz mi jakiś bląd wyskakuje.. co mam zrobić nie wiem co pisze mi tam jakies rosyjskie kulfony;)

sobek

przeczytaj jeszcze raz poradnik jak grac na RU to sie dowiesz.

GIMLI1820

no przeczytałem zmieniłem region i dalej to samo.

sobek

GIMLI1820