Summonerzy i PvP?

Zaczęty przez Dymek69, Styczeń 25, 2006, 09:34:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dymek69

Zamierzam niedługo, zagrać summonerem, w gre wchodzi necro(o ile jest zaliczany do summonerów ) warlock i elemental summoner. Proszę mi powiedzieć, który jest najlepszy w PvP, a który w expieniu. I czy są jakieś klasy które summoner nie pokona, tak jak np. łucznik tanka raczej nie pokona ( deflect arrow ). I z czym najlepiej chodzić na pvp i expienie? Duale i light?
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Ryltar

W PvP bez watpienia Necro rozwali kazdego summonera(raz zdazylo mi sie wygrac ale moj bind byl szybszy i jego sparalizowal).Z PvP to moim zdaniem najlepszy  jest Warlock.Storm cubic zadaje dosc duzy dmg a bind ma szanse sparalizowac.Na siege to tylko ES ze wzgledu ze jego merrow rozwala tam wszystko.

Mikeev

CytatZ PvP to moim zdaniem najlepszy jest Warlock.
CytatW PvP bez watpienia Necro rozwali kazdego summonera
To który w końcu?

harnas

Phantom Summoner :D Jego wywalisty P. Atack jest the best no i najbardziej klimatyczny summoner :D z tym że na paradise Souless jest troche zabugowany :/
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Dymek69

PS wcale taki boski nie jest. Fakt, że na paradise jest troche zbuggowany, ale nie tak bardzo.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Ashurei

Nie tak bardzo? Skille nie dzialajace u Shadowa i Soul'a... Nooo moglo byc gorzej :P

Ryltar

Necro to nie summoner po pierwsze to jakis zafajdany wybryk natury bo i summmmonuje i nukuje i debuffuje wiec raczej to nie jest ze wzgledu na 2 ostatnie rzeczy summonerem.Fakt w PvP czy zaczyna z ghulem czy bez zawsze wygra.Normalnie to warlock wygrywa z reszta summonerow.

NightBird

Najlepszym summonerem jest ELEMENTAL SUMMONER jego konik jest potezny bo ma hydroblasta OBSZAROWEGO naprawde roxuje znam to z doświadczenia..
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

Jak Es idzie Do AoE party to jest najlepszy ale w pvp z tym konikiem niewiele zdziala bo kaiowi i soullesowi to nic nie robi a summoner bedzie sie za szybko leczyl(jak masz re use 2 minuty to przez ten czas wrogi summoner bedzie mial full hp).

Bacar

A czy do PvP 1 na 1 nie lepszy Boxer ma duzo p.atk i HP dlatego moze powalczyc z kotem lub z duchem ;) Oczywiscie dotyczy to walk z SUMMONAMI innych klas i jest tylko moim przypuszczeniem bo muje ES ma dopiero 45lvl i jeszcze nie mialem okazji walczyc PvP . :twisted:

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Ashurei

Do PvP to Mirage gdzies podawalem jego statsy (z retail) na 62 lvl i musze przyznac, ze byly imponujace (panterka DA to pikus przy nim :P)

Bacar

Powiem tak SH na 45 lvlu nie mail ze mna szans dostal raz skilem mojego mirrage i padl .dostal okolo 1.2k dmg

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Ashurei

To znak, ze Summoner jest Overpowered...

Ryltar

Ja na allseronie wziąłem mojego mew i strzelilem sam w siebie.Na cale szczescie odparlem zaklecie(dostalem za 98) gdybym nei odparl moze by mnie zabil.