jaki armor b grade dla TH

Zaczęty przez Darkdancer, Luty 13, 2006, 06:28:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darkdancer

pytanko jaki light armor b grade dla TH?
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Gold dragoN

jednoznacznie......

DOOM LIGHT....

ładne + sa z Set'a

Sorrki za dubelki ale mi neta zcielo ...

Very Sry...
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Gold dragoN

jednoznacznie......

ZUBEI LIGHT:))

zrobisz SET'a i masz +4 Evasion
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Gold dragoN

jednoznacznie......

ZUBEI LIGHT:))

zrobisz SET'a i masz +4 Evasion
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

NightBird

Doom light (daje +3 dexa czyli critical,evasion,atk speed)

lub jak nie masz tyle kasy to moze byc zubei (+4evasion)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

BW doom to armor dla lucznikow.BW da ci wiecej defa i podniesie m.def i nie obnizy waznych cech(nie jak doom CON).

NightBird

Chcialbym zauwazycf iz bw leather to armor typowo dla summonerow. Doom light dla lucznikow ? czemu bo ma +atk ?? stary +3 dexa dla th to bardzo wiele
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

betroth

., kozystając z prowadzonej dyskusji., czy możecie mi powiedzieć czy lepsza bedzie C grade zbroja dająca +4eva czy dodająca P.def???

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Ryltar

Cytat: NightbirdChcialbym zauwazycf iz bw leather to armor typowo dla summonerow. Doom light dla lucznikow ? czemu bo ma +atk ?? stary +3 dexa dla th to bardzo wiele

A te -CON to tez wiele w pvp sie przyda bo te pare hp wiece3j ale i tak ja sie wychowalem an czym innym niz wy.A co mu da te wiele +3 dex? bw light nei tylko nosza summonerzy ale np.aw lub pw zreszta TH to mi sie kojazy z Lama taki mam uraz od poczatku L2.

Xavierr

Cytat., kozystając z prowadzonej dyskusji., czy możecie mi powiedzieć czy lepsza bedzie C grade zbroja dająca +4eva czy dodająca P.def???

Jeśli chodzi o sam bonus to +4 eva jest lepsze. Ale domyślam się, że chodzi Ci o mithril(+4eva) / thece(+5%pdef). W tym wypadku dużo lepiej spisuje się theca.

A co do th to moim zdaniem dla niego lepszy będzie BW. Atutem th jest sporo hp i nie powinno mu się ich odejmować.
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Sytri

doom na expa w party

zubei na pvp z kompletem buff  sws+bd+prophet+elven elder (agality anti resist )
Nick You
Cp Vodkadrinkers

JaneDo

Ok.mam ten sam problem z wyborem b grejdowej zbroi dla mojego TH.Na moim serwerze sa jeszcze tatuaże-mam tatuaż kóry dodaje mi prawie 2000Hp więc ten spadek hp z powodu niższej kondycji mnie nie rusza, z drugiej strony nie lubię być bardziej wrażliwy na stuna.Poprostu nie wiem czy te +3 do dexa aż tak duzo zmienia-proszę niech sie wypowiedzą ludzie którzy to przetestowali-czy te +3 to tak dużo?Acha na moim serwie sa też dajsy więc mogę sie bawić w zmienianie statystyk.
Pozdrawiam.

Zychu

Fajny serwer wiesz... Tatuaz co dodaje 2k hp, naprawde cool...

eSkel

Najlepiej biegac bez armora, przynajmniej jak kogos w takim stanie zabijesz to jest hardkor i jestes ktos...  8)

KrEdA

Doom jest najlepszy, bo na mass PvP nie beda bic w tylko i wylacznie w Ciebie wiec zawsze na mass to raczej ktos Cie wspomoze, na magow bylby oczywiscie lepszy Avadon chociaz i tak sleep wchodzi jak w maslo (wiem, bo dostawalem nie raz ^^)  a na wojaka zawsze lepszy Zubei bo +4 do evansion. Pozniej oczywiscie doom bo dex daje do critow szybkosci itp... wiec wsio co daggerowi potrzebne(a co do Satyri to doom light da Ci wiecej eva niz zubei ^^ bo ma +3 do dexa:) czyli doom=lepsze wydanie zubeia )
Bo paradise trafił szlag ;)

eSkel

Ale zubei lepiej wyglada... no chyba ze komus odpowiada biegac jak murzyn w towarzystwie 200 klonow...

KrEdA

no zubei jest b. ladny, ale jesli gra sie na normalnym serwie to nei  ma 200 doomow :)
Bo paradise trafił szlag ;)