Baaardzo banalne pytanie

Zaczęty przez ainaarwen, Luty 16, 2006, 06:14:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ainaarwen

Wiem ze to pytanie jest bardzo a moze nawet baaaaaaaaaaardzo banalne ale do czego tak naprawde przeznaczony jest summoner a do czego nuker?? ktory jest lepszy? bardzo prosze o odp

NightBird

nuker to mag ktory bije z czarow ofensywnych (spellsinger spellhowler sorcerror) a summoner bije za pomocą przywołancow a sluzą wszyscy do tego samego : do zabijania mobow i graczy :p
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

ainaarwen

dzieki, a ktory jest wedlug ciebie lepszy?

eithel

niejest powiedziane kto lepszy ... Summoner cech.uje sie tym, ze jego party to jego summony i do szczescia mu nic wiecej niepotrzeba ... w pvp to roznie bywa ... wszystko zalezy od umiejetnosci gracza i od szczescia ... jesli niejestes pewien wez hybryde nuker/summoner - Necromancer - ma niezle nuki (drain, curse death link, death spike), 2 rowniez niezle summony ( Corrupted Man i Reanimated Man) oraz wiele klatw ...

ainaarwen

ale necromacer jest chyba u ludzi..... a moze sie myle?

gogetto

nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

NightBird

lineage 2 jest grą w której nie ma lepszych postci są tylko takie, które mają wiecej zalet lub wiecej wad. Każdy gra tym co mu pasuje najbardziej. Ja osobiscie gralbym Spellsingerem czy Nekromantą.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

System

ja jestem ogolnie przeciwko nukerom u summonerom...wkurzaja mnie takie lamy ktore pierw attakuja uciekaja potem ja go hitne i sie aczyna...sleep,cansel,i to samo hituje mnie i ucieka...to jest walka? Frajerstwo
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

ainaarwen

moze to nie jest w stylu rambo ale wedlug mnie to jest strategia, przeciez jesli nie ma sie mozliwosci walki bezposredniej to trzeba walczyc tak jak sie moze.

System

dlatego z nukerami rzadko co gram.. 8) bo sensu ne ma ...no moze na arenie...
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"