Flame topic o god/f2p/EUvsRU itp

Zaczęty przez haran, Listopad 21, 2011, 08:19:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

maxtorek

ogolnie troche chamsko tak jak wszyscy kreca beke z chlopaka, no ale jak widac mu to nie przeszkadza wiec show must go on

kamiil

Mc6

chcialem podziekowac wam i kamiilowi za poprawe humoru za kazdym razem jak odswiezam ten temat

Jacu

kamil jak wstanie innova bede mogl dodac Cie do friendow ?? prosze zrob to dla mnie ,zebym mogl byc szczesliwy

Arimas

Kamiil twierdzi, że ownował ostatnie 3 lata w top klanach...

A nie zna Z3r0 z Genocide na celesie LOOOOL

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: Mc6 w Listopad 29, 2011, 12:07:15 AM
chcialem podziekowac wam i kamiilowi za poprawe humoru za kazdym razem jak odswiezam ten temat

fakt faktem, nikomu się to od dawna nie udawało, więc dobrze, że mamy pajaca na składzie : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Severeen

z kamiilem są 2 opcje:
- to małolat , który w dodatku jest mało jarzący
- gość z Was się nabija i ma niezły ubaw jak dajecie się podpuszczać- może to nawet czyjś alt- tu mi się przypominają przypadki trollowania Zarriego/Huragana z innych for

w obu przypadkach jest wygrany- jeśli 1 opcja to po prostu wstyd po kimś takim jechać, jeśli 2 opcja to ma z niektórych ubaw po pachy

i w obu przypadkach proponuje  nie odpowiadać mu i tym bardziej nie wyjeżdżać z postami nawiązującymi do niego , albo takim , na które musiałby odpowiadać, flame czy nie flame ogarnijcie się - znam takie powiedzenie " nie rusz G... bo śmierdzi" i tu obojętnie czy to jest tępy małolat czy bardzo inteligentny facet/tka to żyje tylko dzięki Waszym postom

dziobal294

Cytat: Mc6 w Listopad 29, 2011, 12:07:15 AM
Na forum Innowy jest lepszy  flame: (

Arimas

Cytat: lordyp w Listopad 29, 2011, 01:00:40 AM
z kamiilem są 2 opcje:
- gość z Was się nabija i ma niezły ubaw jak dajecie się podpuszczać- może to nawet czyjś alt- tu mi się przypominają przypadki trollowania Zarriego/Huragana z innych for

w obu przypadkach jest wygrany- jeśli 1 opcja to po prostu wstyd po kimś takim jechać, jeśli 2 opcja to ma z niektórych ubaw po pachy

i w obu przypadkach proponuje  nie odpowiadać mu i tym bardziej nie wyjeżdżać z postami nawiązującymi do niego , albo takim , na które musiałby odpowiadać, flame czy nie flame ogarnijcie się - znam takie powiedzenie " nie rusz G... bo śmierdzi" i tu obojętnie czy to jest tępy małolat czy bardzo inteligentny facet/tka to żyje tylko dzięki Waszym postom
Ale to my mamy z niego polewe, więc nawet trollowanie mu nie wychodzi  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Severeen

nie zwróciliście uwagi teraz na jego post:

oj dzieci dzieci

coraz bardziej przekonuje się do do 2 opcji - zastanawiam , się czy małolat napisałby coś takiego z taki politowaniem , oj chyba dajecie się podpuszczać  :D
pozostaje wiec kwestia kto ma z kogo większa polewę  :D

r3ni

Wiesz jak to jest... Najlepszą obroną jest atak. Jest małolatem, tak próbuje odejść od tego wizerunku, w moich oczach nieskutecznie bo jego poziom jest nie większy niż 16latka w wieku buntu ze spóźniającą się mutacją.
Generalnie było śmiesznie, teraz czas przestać go prowokować bo wyrośnie nam drugi Raziel.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Arimas

Cytat: r3ni w Listopad 29, 2011, 01:19:57 AM
Wiesz jak to jest... Najlepszą obroną jest atak. Jest małolatem, tak próbuje odejść od tego wizerunku, w moich oczach nieskutecznie bo jego poziom jest nie większy niż 16latka w wieku buntu ze spóźniającą się mutacją.
Generalnie było śmiesznie, teraz czas przestać go prowokować bo wyrośnie nam drugi Raziel.
Chyba DonK

TheVerrier

a beta testy juz on?

Razyda

Heh, smiesznie Arimas, ze piszesz DonK, bo tak sie  zastanawiam czy to nie on, z tego co pamietam posty z poczatkow Lancera, to styl podobny, w dodatku DonKamillo to popularny nick u Kamilow (mozliwe ze DonKut...o tez)

Arimas

Cytat: Razyda w Listopad 29, 2011, 02:31:55 AM
Heh, smiesznie Arimas, ze piszesz DonK, bo tak sie  zastanawiam czy to nie on, z tego co pamietam posty z poczatkow Lancera, to styl podobny, w dodatku DonKamillo to popularny nick u Kamilow (mozliwe ze DonKut...o tez)
Ponoć donk się żeni  :D
Więc to nie on ;]

Acid

skrzydlaty

z kamiilem są 2 opcje:

wybieram bramke nr 2

no i pozdro dla Kamila   :D
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Horken

http://tinyurl.com/25dcpev
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Sorot

Po przeczytaniu 15 "fascynujących" stron wskazówek Kamila nareszcie wiem  !! !! !!

Proszę o założenie osobnego działu dla nowego xXxKamilaxXxPl,w którym to rozwinie temat pytania których wszystkich nas nurtuje:

Jak grac ,Panie Kamilu ...jak grać  ?? ?? ?? ??..........................

oraz osobny dział w którym to nareszcie nam zdradzi listę serwerów i opisze szeroko swoje osiągnięcia  :shock: :shock: :shock:

Alarion

każdy user tego forum czeka na jakiś znak od nowego "guru" : D

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Listopad 29, 2011, 11:18:33 AM
Kupisz mi PA, jak udowodnię, że nie każdy? :D

r3ni

Cytat: Arimas w Listopad 29, 2011, 11:20:39 AM
Cytat: Alarion w Listopad 29, 2011, 11:18:33 AM
Kupisz mi PA, jak udowodnię, że nie każdy? :D

Nie kupi ! Mi kupi PA.. bo przegrał(teoretycznie) zakład

Alarion

chyba, że zaliczą jakąś obsuwę ; p

Cat Drama Maker

r3ni

Widzę że iskierka nadziei się jeszcze tli ;p

Alarion

wiesz, mnie 30 zł nie zbawi, a zakład był tego wart, także z mojej strony masz 100%, że dotrzymam słowa, mimo tego co haterzy piszą na każdym kroku : )

Cat Drama Maker