[PROBLEM] RegisterGameServer nie tworzy pliku hexid.

Zaczęty przez Revis, Listopad 26, 2011, 06:03:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Revis

Nie mam pojęcia dlaczego i nie rozumiem za bardzo co RegisterGameServer chce mi powiedzieć przez to:

Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
at net.sf.l2j.util.MTRandom.next<MtRandom.java:349>
at.java.util.Radnom.NextInt<Unknow source>
at.java.util.Random.NextBytes<Unknow Source>
at net.sf.l2j.util.Rnd.NextBytes(Rnd.java:73>
at.net.sf.l2j.gamserver.LoginServerThread.generateHex<LoginServerThread.java:451>
at.net.sf.l2j.gsregistering.GameServerRegister.main<GameServerRegister.java:115>

Aby kontunować nacisnij dowolny klawisz

Za nic nie wiem o co chodzi, co mam zrobic... Juz sama koncowka, powinno mi stworzyc hexid'a, a tutaj jakiś błąd...

Proszę o pomoc

Vearth

Pobrałeś dobre pliki, czy zainstalowałeś jave, czy robisz wg poradnik? Upewnij się, że wykonujesz wszystko dobrze. Rozpakuj od nowa ten plik.

maly232

Jeżeli stawiasz interlude i posiadasz javę wersji 7 zmień ją na 6,jeżeli stawiasz freya ++ i posiadasz javę wersji 6 przeinstaluj na wersję 7.
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

Nayana

Cytat: Revis w Listopad 26, 2011, 06:03:32 PM
Nie mam pojęcia dlaczego i nie rozumiem za bardzo co RegisterGameServer chce mi powiedzieć przez to:

Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
at net.sf.l2j.util.MTRandom.next<MtRandom.java:349>
at.java.util.Radnom.NextInt<Unknow source>
at.java.util.Random.NextBytes<Unknow Source>
at net.sf.l2j.util.Rnd.NextBytes(Rnd.java:73>
at.net.sf.l2j.gamserver.LoginServerThread.generateHex<LoginServerThread.java:451>
at.net.sf.l2j.gsregistering.GameServerRegister.main<GameServerRegister.java:115>

Aby kontunować nacisnij dowolny klawisz

Za nic nie wiem o co chodzi, co mam zrobic... Juz sama koncowka, powinno mi stworzyc hexid'a, a tutaj jakiś błąd...

Proszę o pomoc

Jestem więcej niż pewny, że wpisałeś złe/bądź nie wpisałeś w ogóle prawidłowych informacji w configach loginserver oraz gameserver.

GreatInqusist0r