Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Panowie i nieliczne panie, to ze serwer laguje/ma dc spowodowane jest natłokiem jaki przezywa każdy nowy serwer w ciągu pierwszych dni istnienia.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

JennaJ

Cytat: montezuma w Grudzień 01, 2011, 04:02:27 PM
Panowie i nieliczne panie, to ze serwer laguje/ma dc spowodowane jest natłokiem jaki przezywa każdy nowy serwer w ciągu pierwszych dni istnienia.
Mam nadzieje,ze mowiac nieliczne panie nie miales mnie na mysli,bo ja jestem z krwi i kosci facetem :D :D :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

NuN

Cytat: NuN w Grudzień 01, 2011, 03:14:09 PM

Mam taki problem próbuje się zalogować i cały czas stoi na tym a na stronce lineage2.com mogę się zalogować omg
HELP ! :>

Rahmir

Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 03:21:21 PM
Cytat: Rahmir w Grudzień 01, 2011, 03:17:27 PM
Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 02:56:47 PM
Tez gram na Nai na razie i jakos jest spokojniej,nie ma tej atmosfery,ze czujesz,ze otaczaja Cie same nooby.Sam jakims tam wielkim graczem nie jestem,ale bez przesady.Odkrylem nowa klase w L2- Rumunska Panda.Wszedzie na Shilen ich pelno:
adena plz
gimme some adena
adena plissss

Dzizas!
"Gm lvl me! LVL ME LVL ME!"
Aktualnie nie da się robić questów. Na questowych spawnach na 10 graczy przypada 1 mob  :(.

Z tym trollowaniem o level na Shilen to nie skumalem za bardzo.
Dzieci myślą że na początku gry siedzi GM i daje free lvle, więc siedzą koło NPC i błagają o te lvle, a tu GMa nima tylko jest NPC który lvluje za wykonanie questu... gl hf.

Eyvee

btw. czy mi sie zdaje czy jednak w GODZie nie zostale dodane te nowe fryzury, ktore byly pokazane ? czy moze wprowadza je z nowym patchem goda?^^ tak jestem baba i lubie sie takich rzeczy czepiac :p

@ok, juz znalazlam odpowiedz jak je zdobyc ^^

JennaJ

Cytat: Rahmir w Grudzień 01, 2011, 04:15:32 PM
Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 03:21:21 PM
Cytat: Rahmir w Grudzień 01, 2011, 03:17:27 PM
Cytat: JennaJ w Grudzień 01, 2011, 02:56:47 PM
Tez gram na Nai na razie i jakos jest spokojniej,nie ma tej atmosfery,ze czujesz,ze otaczaja Cie same nooby.Sam jakims tam wielkim graczem nie jestem,ale bez przesady.Odkrylem nowa klase w L2- Rumunska Panda.Wszedzie na Shilen ich pelno:
adena plz
gimme some adena
adena plissss

Dzizas!
"Gm lvl me! LVL ME LVL ME!"
Aktualnie nie da się robić questów. Na questowych spawnach na 10 graczy przypada 1 mob  :(.

Z tym trollowaniem o level na Shilen to nie skumalem za bardzo.
Dzieci myślą że na początku gry siedzi GM i daje free lvle, więc siedzą koło NPC i błagają o te lvle, a tu GMa nima tylko jest NPC który lvluje za wykonanie questu... gl hf.

A ja myslalem,ze to taki quest,ze stoisz i wyjesz do NPC'ka ;) :D :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Gandam

Cytat: NuN w Grudzień 01, 2011, 04:12:18 PM

Mam taki problem próbuje się zalogować i cały czas stoi na tym a na stronce lineage2.com mogę się zalogować omg

mialem to samo, nie wiem co pomoglo ale zrobilem tak:
1. usunelm z rejestru wszystko z nazwa NCsoftu [loader] oraz Lineage [ gra]
2. zainstalowalem gre [klient h5] innej instalki ine mam.
3. zainstalowalem loadera
4. loadera docelowo ustawilem na zainstalowany klient [domyslnie: C:\Program Files (x86)\NCSoft\Lineage II\system\l2.bin]
5. wcisnlem upload
6. upenilem sie ze mam dobre passy na konto
7. gram :P
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Severeen

pytanie o tych co grają  od początku  na tym nowym serwerze
można brac itemki z określonym lvl od Dimension Merchanta:
http://truly-free.lineage2.com/path
ktoś juz bral- interesuje mnie  np ilość SSB na 50 i 55 lvl i jakie daja armory i bron?

NuN

Cytat: Gandam1989 w Grudzień 01, 2011, 04:43:47 PM

4. loadera docelowo ustawilem na zainstalowany klient [domyslnie: C:\Program Files (x86)\NCSoft\Lineage II\system\l2.bin]
5. wcisnlem upload
Czyli skasować tego Goda co mam zainstalować H5 zainstalować launchera i wtedy grać ehh :D trochę mi to czasu zajmie mam nadzieję, żę to pomorze :P

Gandam

mozesz przeniesc sobie tego GODa w inne miejsce, chodzi glownie o to by wymazac z rejestru i od zera wszystko zrobic :) przy ponownym instalowaniu H5 [nie kasowalem gry, tylko wymazalem z rejestru, a gre przerzuciłem w inne miejsce] mialem zapytanie czy chec zrobic "update" czy zainstalowac na nowo gre, wziąłem druga opcje - Zainstalowalem wszystko domyslnie, domyslnie tez zainstalowalem lanchera - powinno byc to w 1 folderze -  ProgramFiles/ncsoft/ xxxx
upewnilem sie ze lancher jest dobrze przypisany i zrobilem update -6.7 gb przy o ile dobrze pamietam, najlepiej nie rob nic na kompie od momentu wlaczenia gry, to predkosc nie powinna Ci spasc
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Naion

Witam!
Ktoś planuje rozpocząć grę na którymś z nowych serwerów czy raczej czekacie na serwery EU od innovy?

NuN

Cytat: NuN w Grudzień 01, 2011, 05:36:43 PM
Cytat: Gandam1989 w Grudzień 01, 2011, 04:43:47 PM

5. wcisnlem upload
Czyli skasować tego Goda co mam zainstalować H5 zainstalować launchera i wtedy grać ehh :D trochę mi to czasu zajmie mam nadzieję, żę to pomorze :P
Niestety problem nadal występuje :F
Cały czas czekam czekam i nic się nie dzieje   :beksa:

sakaszli

olq

A ja chcialem pozdrowic wszystkich ktorzy machneli juz jakies pk i zbijaja karme :D

FokuSs

Powodzenia xD W Giran jak po marszu niepodległości płyty chodnikowe poodrywane xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Quibre

Arteias

Cytat: olq w Grudzień 02, 2011, 01:34:49 AM
A ja chcialem pozdrowic wszystkich ktorzy machneli juz jakies pk i zbijaja karme :D

nawet mi nie wspominaj jeszcze 564 mam do zbicia.....

olq

Co oni zrobili z ta karma. Nie wiem kto mogl byc tak glupi zeby wymyslic cos takiego.

Arteias

Solar

Cytat: olq w Grudzień 02, 2011, 11:40:27 AM
Co oni zrobili z ta karma. Nie wiem kto mogl byc tak glupi zeby wymyslic cos takiego.
Im masz mniejszą ilośc pk tym wolniej to spada. W godzie da się pknąć i nie być czerwonym :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

Cytat: Arteias w Grudzień 02, 2011, 11:52:48 AM
taa teraz juz 1400 :censored: nie gram.....

A po kiego marnowac pk na jakis pierwszolevelowcow? Na spotach +85 przydadza sie te wolne pk znacznie bardzie
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Rickert

Tak Alarion, widac, ze nigdy nie grales na otwarciu nowego serwera, gdy 500 osob walczy o jednego moba, gdzie by koles zrozumial ze ma sie ustawic w lini do quest monstera musi zostac PK'niety. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

born2b3wildLOL

Ta i wtedy dostajesz wpierdziel od reszty i jestes wykluczony z questa  :beksa: