Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Russe

Cytat: Deric w Kwiecień 19, 2012, 11:12:01 PM
wygraliście bo:
2hero
wyższe levele
tank jednego z pt agrowal resztę
3dc w cc

QQ GF trololo
Żeby nie było, nie śmieje czy coś :)
Taki żarcik z tymi wejściówkami  :afro:
Wystarczy, że Dobo wam rejdżuje na TSie  :P
A może by wrócić na oficjal :)

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Arimas

Cytat: Russe w Kwiecień 19, 2012, 11:36:06 PM
Cytat: Deric w Kwiecień 19, 2012, 11:12:01 PM
wygraliście bo:
2hero
wyższe levele
tank jednego z pt agrowal resztę
3dc w cc

QQ GF trololo
Żeby nie było, nie śmieje czy coś :)
Taki żarcik z tymi wejściówkami  :afro:
Wystarczy, że Dobo wam rejdżuje na TSie  :P
I SMELL EXCUSES!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Senti

Kurde wróciłbym na offa grać jak by ktoś szukał drivera dajcie cynk na pw !!

greesha

Pewnie mozesz jeszcze swoja postac gdzies odkupic taniej nzi sprzedales hehehe :D
Nienawidziele beda nienawidziec!

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Shen

Ja dobiłem 12lvl na becie i podziękuje. Statystyki rozdają się same, skille praktycznie też bo zazwyczaj jeden do wyboru. Super zmiany żeby przypadkiem casuale nie dodali 5 w siłe za dużo. W d2 postacie miały po kilka skutecznych buildów, tutaj nie wiem jak to ma wyglądać.

Horken

Cytat: Shen w Kwiecień 20, 2012, 01:17:52 PM
(...)W d2 postacie miały po kilka skutecznych buildów (...)

Z czego dla każdej postaci generalnie tylko 2 albo 1 wchodziły w rachubę ; p
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Neural

Ja dobiłem 12lvl na becie i podziękuje. Statystyki rozdają się same, skille praktycznie też bo zazwyczaj jeden do wyboru. Super zmiany żeby przypadkiem casuale nie dodali 5 w siłe za dużo. W d2 postacie miały po kilka skutecznych buildów, tutaj nie wiem jak to ma wyglądać.

Co nie zmienia faktu że i tak w to zagram :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

NotTheFakeTazman

Cytat: Horken w Kwiecień 20, 2012, 01:26:14 PM
(...)W d2 postacie miały po kilka skutecznych buildów (...)

Z czego dla każdej postaci generalnie tylko 2 albo 1 wchodziły w rachubę ; p

w d2 itemy wchodzily w rachube, a kazda postac miala naprawde sporo buildow jak mogles ja ubrac w nie "casual" itemy :)

Horken

Eee tam. Na mld i lld w większości dane postacie miały te same buildy bo tylko one były warte uwagi. Tak samo było na bota/gre.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Blad3PL

Cytat: Arimas w Kwiecień 19, 2012, 04:42:58 PM
Cytat: Sarin. w Kwiecień 19, 2012, 04:37:34 PM
lippy i messy by sie tu przydali
Ryjek i donk byli bardziej interesujący ;D

A tam, najlepszy był Owek! xD

BTW, sprzątanie dysku ftw :D

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Cezary93

Cytat: Senti w Kwiecień 20, 2012, 02:03:37 AM
Kurde wróciłbym na offa grać jak by ktoś szukał drivera dajcie cynk na pw !!
Spokojnie, kolega wczoraj za dużo balował i jeszcze nie dotarł do siebie :)
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Alarion

to że ty sfailowałeś tutaj, a pieczątka diabła podbija już któryś tam z rzędu priv po quit'cie z Core, nei znaczy, że wszyscy muszą zachowywać się jak ty. Także daj sobie siana i idź posmpamić w podziale nowego priva na którym grasz z pieczątką (a była apelacja, by zamknąć wszystkie privy z jego strony ; o )  : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sesto

dobrze wiedziec ze quiterzy trzymaja  reke na pulsie w temacie :D

btw   po 90  wiecej nieogar randomow niz  miedzy  85 -90   :o cofaja sie w rozwoju z lvlem czy cos ci ludzie

Alarion

też takei wrażenei odnoszę czasem : (

Cat Drama Maker

ARCYK

Jak to jest z tym bonusem za wbicie broni na +4? W 2h swordzie podnosi tylko p attack. Pytałem się gościa z klanu to w pasywach w item skill (czy jakoś tak) miał napisane, że podnosi o 96. To jest jakoś przeliczane inaczej względem całkowitego p attacku, czy tylko daje faktycznie te +96 p attacku więcej? Bo jak to drugie to niezła żenada. :P

Alarion

te bonusy nie są duże i o ile pamiętam, to są większe przy blessed weaponach. L2 to suma małych bonusów...

Cat Drama Maker

Cezary93

Cytat: Alarion w Kwiecień 20, 2012, 05:56:10 PM
to że ty sfailowałeś tutaj, a pieczątka diabła podbija już któryś tam z rzędu priv po quit'cie z Core, nei znaczy, że wszyscy muszą zachowywać się jak ty. Także daj sobie siana i idź posmpamić w podziale nowego priva na którym grasz z pieczątką (a była apelacja, by zamknąć wszystkie privy z jego strony ; o )  : )
Czujesz się dowartościowany bo grasz na kronica, przed którą możesz się wiecznie masturbować? Ojejku alarionek gra na offie :O

BTW. Skoro tak bardzo trzymasz się offa i z pogardą traktujesz graczy innych serwerów to powiedz mi czy działasz na systemie operacyjnym, który jest oryginalny? Antywir z zaporą też płatne czy z neta pobrane? Czas sobie uświadomić co masz w bani gościu, bo l2 chyba ci już mózgownice zniszczyło doszczętnie :)
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Arimas

Cytat: Cezary93 w Kwiecień 20, 2012, 07:41:49 PM
Cytat: Alarion w Kwiecień 20, 2012, 05:56:10 PM
Czujesz się dowartościowany bo grasz na kronica, przed którą możesz się wiecznie masturbować? Ojejku alarionek gra na offie :O

BTW. Skoro tak bardzo trzymasz się offa i z pogardą traktujesz graczy innych serwerów to powiedz mi czy działasz na systemie operacyjnym, który jest oryginalny? Antywir z zaporą też płatne czy z neta pobrane? Czas sobie uświadomić co masz w bani gościu :)
Ale tu chodzi chyba o brednie hellsigna a nie fakt, że gra na privie :P

Shen

Cytat: Sesto w Kwiecień 20, 2012, 06:19:05 PM

btw   po 90  wiecej nieogar randomow niz  miedzy  85 -90   :o cofaja sie w rozwoju z lvlem czy cos ci ludzie
moze postacie na ebay kupili

Grande

Cytat: Shen w Kwiecień 20, 2012, 07:45:22 PM
Cytat: Sesto w Kwiecień 20, 2012, 06:19:05 PM

moze postacie na ebay kupili
Ja mam wrażenie że 90% serwera kupiło posty tam.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama