Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quentim

Cytat: Arimas w Kwiecień 20, 2012, 03:40:30 PM

Stare dobre czasy :D

Jak byl ten event na starym bartzie to jebłem na miska w clan hallu freezing skin'a. szkoda ze nie wszyscy znaja sie na żartach QQ

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Arimas

Cytat: Quentim w Kwiecień 20, 2012, 09:09:54 PM
Cytat: Arimas w Kwiecień 20, 2012, 03:40:30 PM

Stare dobre czasy :D

Jak byl ten event na starym bartzie to -_-'łem na miska w clan hallu freezing skin'a. szkoda ze nie wszyscy znaja sie na żartach QQ
Takie bajery to robili w h5 przecież na npc w HV gdzie tyrki i deski zawsze się zbijały na limity :D
Ja raz na moim zerku zacząłem sobie bić i akurat 2 cyryty pod rząd co poskutkowało jakimś 1k hp left :p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Obsess

Cytat: Neural w Kwiecień 20, 2012, 01:10:49 PM
http://www.diablo3.net.pl/portal/d3/1/947/Weekend_z_otwarta_beta_Diablo_III.html

Nie ma mnie w weeked :D  :afro:

Z lvl cap na 13 poziomie nie będzie cie max 2h ;p
Nie wspominając, że strasznie ciężko się wbić na tą betę :S

Co do tego crapu, o który się flejmujecie nie wiedzieć czemu, to nie widzę powodu dla, którego ktoś miałby nie grac na priwie jeśli bardziej podoba mu się wcześniejsza kronika. Ja osobiście chętniej bym pograł na prv Gracii Final niż na ofie w GoDa, zwłaszcza że na większości priv, na których grałem były 100x lepsze side'y niż na Core.
Ale i tak wole:

:P

Smolensk

Cytat: Obsess w Kwiecień 20, 2012, 10:21:48 PM
Cytat: Neural w Kwiecień 20, 2012, 01:10:49 PM
http://www.diablo3.net.pl/portal/d3/1/947/Weekend_z_otwarta_beta_Diablo_III.html

Nie ma mnie w weeked :D  :afro:

Z lvl cap na 13 poziomie nie będzie cie max 2h ;p
Nie wspominając, że strasznie ciężko się wbić na tą betę :S

Co do tego crapu, o który się flejmujecie nie wiedzieć czemu, to nie widzę powodu dla, którego ktoś miałby nie grac na priwie jeśli bardziej podoba mu się wcześniejsza kronika. Ja osobiście chętniej bym pograł na prv Gracii Final niż na ofie w GoDa, zwłaszcza że na większości priv, na których grałem były 100x lepsze side'y niż na Core.
Ale i tak wole:

:P

no1 cares
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Clovery

d3 ssie... tak bardzo ssieeeee... spoznili sie o jakies 8 lat ;D

Horken

Jeżeli będzie to gra botów jak w 2 to git ale raczej nie tak to będzie wyglądać ;p
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shiny

bede sobie testowal tego GoD, ale mam pytanie - jakie klasy najchetniej sa teraz brane do CP / Klanow?
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

AyGo

AyGo

Shiny

a da sie tymi klasami expic solo? nie gralem na GoDzie, wiec nawet nie wiem jak to wyglada ;p

ps: trzeba dalej robic Q na klasy?

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Horken

Q na profki są łatwe - około 20 minut, zależy który
Samemu też idzie expić raczej każdą profką.
R.I.P. Ciapu

Shiny

A gdzie sie moge skilli nauczyc? Oblecialem cale to talking island nowe i ch... <_<

edit: NVM ... automatycznie <_<

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

AsmWalker

Cytat: Shiny w Kwiecień 21, 2012, 11:57:20 AM
A gdzie sie moge skilli nauczyc? Oblecialem cale to talking island nowe i ch... <_<

edit: NVM ... automatycznie <_<
zakladka w skillach jest "learn skills " :)

Senti

Cytat: Senti w Kwiecień 20, 2012, 02:03:37 AM
Kurde wróciłbym na offa grać jak by ktoś szukał drivera dajcie cynk na pw !!

Up

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

RedHarvester

Wymienie archiwalne numery Secret Services ewentualnie stare addidasy za postać 99lvl - chętnych prosze na pm. Tylko proszę nie wszyscy na raz.
cashed out

TTerrorPropaganda

Cytat: RedHarvester w Kwiecień 21, 2012, 06:50:39 PM
Wymienie archiwalne numery Secret Services ewentualnie stare addidasy za postać 99lvl - chętnych prosze na pm. Tylko proszę nie wszyscy na raz.
Po co ci? to przecież jest martwy serwer

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

No i zaczynamy zabawę na TW :D
Kurde, wolałbym śmigać w Wiedźmina 2  :beksa: To taka zajebista gra :D
A może by wrócić na oficjal :)

Grande

Cytat: TTerrorPropaganda w Kwiecień 21, 2012, 06:55:25 PM
Cytat: RedHarvester w Kwiecień 21, 2012, 06:50:39 PM
Po co ci? to przecież jest martwy serwer
Martwy był już 1 dzień po starcie a nie teraz.

RedHarvester

Czy wszyscy moherowi obrońcy Core są na imprezach rodzinnych?
cashed out

Arimas

Cytat: RedHarvester w Kwiecień 21, 2012, 08:27:15 PM
Czy wszyscy moherowi obrońcy Core są na imprezach rodzinnych?
Alarion wojuje :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

R.I.P. Ciapu

Sesto

musze  chyba zmienic klan  znowu mi kaza farmic pkt klanowe zamiast   pvp  :beksa:

TTerrorPropaganda

Z ciekawości sobie porównałem jak po starcie open bety chodzi tera.Na starcie w początkowej lokacji były setki osób i na full detalach śmigało aż miło, ani razu żadnej przycinki lub czegokolwiek.... No ale za to 10 letnia gra zwana lineage 2....

Russe

A może by wrócić na oficjal :)