Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

Alarion

ano są pvp 5-6 party na orbis 3 o 01:00 w nocy, ale ogólnie to det serfur is det   :S
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Dzondzy w Maj 24, 2012, 12:28:31 PM
Jak tam det serfur?  :shock:

Wczoraj wieczorem na FG było 5+ pt  i co chwile ktoś był det. Non stop det server na FG !!
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shen

Alarion

noo słyszałem że w TERA to są pvp 100 vs 100 all teh timez!

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Dzondzy w Maj 24, 2012, 12:28:31 PM
Jak tam det serfur?  :shock:

HB owni all. HI all failuje. OOC stara się ogarnąć. Nawet ostatnio nie ma PvP na soa :o. Ded serwer.

Ją słyszałem że na TERA ktoś zownił exploitem grę i zamknęli serwery. Ded gra...

Grande

Jak to ktoś a myślisz że dlaczego pieczątka nie gra już w terre bo przeszedł ja już.

Dyma

Cytat: Grande w Maj 24, 2012, 03:50:25 PM
Jak to ktoś a myślisz że dlaczego pieczątka nie gra już w terre bo przeszedł ja już.
a pamiętacie jak jakiś Azjata przeszedł w kilka godzin diablo3?
to też był pieczątka tylko pewnie pod innym nickiem się ukrywał ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Dzondzy

Pieczątka ma tylko jednego real nicka! Zero fake'ów!

Dyma /fail :(

Tabalugos

Ja będę się tak cieszył jak wyjdzie crack do diablo  hahaha hahaha hahaha

Deric

Arimas

Cytat: Deric w Maj 24, 2012, 10:36:41 PM
nowinka która zawstydzi Alariona

Ale to takie NCsoft style Soon, right? xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

noo zrobią frapsa jak mają party full 99 a wszyscy ich przeciwnicy w najlepszym przypadku 96-97. Cool story, nawet programów włączać nie muszą w takim przypadku ; )

Cat Drama Maker

.ELI.

czy na polskich forach zawsze beda takie dziwne i smieszne dramy ? :)
Btw. ten serwer nie bedzie długo dead , to ze teraz gra mniej osob to nic , wyszlo d3 tera , ale widze na swoim przykladzie przestałem grac w l2 zeby poogarniac sobie troche spraw w RL i potem troche wiecej pograc w diablo3 , zabawa z d3 skonczyla sie dla mnie 4 dni po jej premierze dobijajac max lvl bo nie lubie pve ;) a pvp ponoc wejdzie dopiero za 3 miechy , L2 zawsze bylo i bedzie jedna z najlepszych gier online i ludzie beda odchodzic wracac a w miedzy czasie beda dochodzic nowi , wiec nie wiem po co jakies pieprzenie ze DET serwer , to tylko pogarszanie sytuacji bo ludzie wchodza przegladaja sobie forum chca sie dowiedziec jaka jest sytuacja na serwie czy warto grac itp a wy ich do tego zniechecacie , no ale coz... rozni sa ludzie ;)

Pozdrawiam

Horken

Ciekawe jakie będzie zdzi-_-ko(z dupy ta cenzura jest) jak ludzie te lvle podobijają i nie będzie penalty na pvp ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

problem będzie taki że 99 przy ich sprzęcie, epikach skillach +10, broniach na +++ to brak panetly nic nie da, by dali im w końcu bana bo ten bot jest tak widoczny ze huj szczela

Horken

Ja tam np. na mass PvP mam - bo to nie na mój komp. Na olimpiadzie lamią i to się liczy :)
Jak na razie sporo hero trzymają ale zobaczymy jak będzie
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shanique

Cytat: .ELI. w Maj 24, 2012, 11:58:26 PM
Btw. ten serwer nie bedzie długo dead , to ze teraz gra mniej osob to nic , wyszlo d3 tera , ale widze na swoim przykladzie przestałem grac w l2 zeby poogarniac sobie troche spraw w RL i potem troche wiecej pograc w diablo3 , zabawa z d3 skonczyla sie dla mnie 4 dni po jej premierze dobijajac max lvl bo nie lubie pve ;) a pvp ponoc wejdzie dopiero za 3 miechy , L2 zawsze bylo i bedzie jedna z najlepszych gier online i ludzie beda odchodzic wracac a w miedzy czasie beda dochodzic nowi , wiec nie wiem po co jakies pieprzenie ze DET serwer , to tylko pogarszanie sytuacji bo ludzie wchodza przegladaja sobie forum chca sie dowiedziec jaka jest sytuacja na serwie czy warto grac itp a wy ich do tego zniechecacie , no ale coz... rozni sa ludzie ;)

Pozdrawiam

To nie ludzie, którzy grają na Core piszą, że server DET, to ludzie, którzy odeszli bo im coś nie wyszło i grają na jakimś lol privie lub nie grają już w L2, to oni piszą, że Core DET...
Śmierć im za to  :o

Russe

Cytat: Shanique w Maj 25, 2012, 07:36:00 AM
Cytat: .ELI. w Maj 24, 2012, 11:58:26 PM

Pozdrawiam

To nie ludzie, którzy grają na Core piszą, że server DET, to ludzie, którzy odeszli bo im coś nie wyszło i grają na jakimś lol privie lub nie grają już w L2, to oni piszą, że Core DET...
Śmierć im za to  :o
A jak chcesz ją zadać ??
Może zagryziesz ich pieskiem - dziewczynką którą masz po nickiem  8)
No i znów weekend i znów oly i farmienie altaru :)
A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Shanique

Cytat: Russe w Maj 25, 2012, 08:37:45 AM
jak chcesz ją zadać ??

gdzie ty tam pieska widzisz Emilu  :shock: to jest KOCICA...

Oj biednie będzie w ten weekend u nas z onlinem w cp... trzeba będzie random pt szukać  :elf_1_3:

Qra

Cytat: Shanique w Maj 25, 2012, 08:47:42 AM
Cytat: Russe w Maj 25, 2012, 08:37:45 AM
jak chcesz ją zadać ??

gdzie ty tam pieska widzisz Emilu  :shock: to jest KOCICA...

Oj biednie będzie w ten weekend u nas z onlinem w cp... trzeba będzie random pt szukać  :elf_1_3:

Gavin podobno szuka hilera :)
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.