Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Cytat: Dyma w Maj 22, 2012, 03:50:41 PM
Cytat: John100 w Maj 22, 2012, 03:40:27 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 22, 2012, 09:15:25 AM
Ja się zastanawiam od dłuższego czasu, jak się można dać tak trolowac? Normalni ludzie tu przechodzą obok tego obojętnie, bo wiedzą o co chodzi. A tylko kilka osób czuje  się tak urażona i dumna, żeby nie stracić szacunku pozostałych na tym forum i tak im bucha para z uszu ze muszą sobie odpisać? Wiec jak to jest z wami, całe CP absram na czele z analnym dowódcą, lepmartus, jakiś tam deric, tastyb,ponyloveArimas,i jeszcze z 5 osób których nie pamiętam. Bo poza wami nikt inny nie daje się trolowac, wiec pytam czy to wynika z tego ze ta gra jest zbyt ważna w waszym życiu?Czy po prostu lubicie jak się z was śmieją?

Chyba cie olali, masz na na pocieszenie

PS. jak odpiszesz na ten post to jak sam piszesz nie jesteś normalny bo nie olałeś tego posta i że para ci bucha z ucha :P
aaaa Rebus ostatnie 2 zdania zmień gra = forum  /  waszym = moim / czy = ja / lubicie = lubię / z was  = zemnie /
:P

john ja myslę, że to Ty dałeś się zrobić w konia ;p To była nowa zagrywka naszego mistrza manipulacji ;)

No chciał mnie załatwić moja bronią, trochę nie wyszło, ale brawa za próbę(to ty odpisałeś na moja zaczepkę nie ja na twoja). To ze nikt nie odpisał bardziej mnie przeraza niż to ze tego nie zrobili. Teraz jak w żywe oczy napisałem ze jest to celowa prowokacja, zignorowali mnie, bo inaczej wyszli by na głupków. Tylko czemu tak nie reagowali wcześniej?Gdzie większość była się wstanie tego domyśleć?Jakakolwiek by nie wybrali opcje, z twarzą by nie wyszli :D. Chociaż Arimas jako jedyny próbował do końca zachować twarz idąc w zaparte ze on się nie dawał trolowac. Wystarczy wspomnieć ze jesteś kucykowym chłopcem i już nie jesteś wstanie się powstrzymać od próby odgryzienia się :)

Kard

Każdy pleban jak zaczyna wychodzić na wiejskiego głupka wstawia tekst "to dla beki było, ja was trollo, a wy się nabraliście", tak że nikogo niczym tu nie zaskakujesz, tylko nudzisz coraz bardziej...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 22, 2012, 07:24:04 PM
Chociaż Arimas jako jedyny próbował do końca zachować twarz idąc w zaparte ze on się nie dawał trolowac. Wystarczy wspomnieć ze jesteś kucykowym chłopcem i już nie jesteś wstanie się powstrzymać od próby odgryzienia się :)

Nie specjalnie czuje się tym urażony ale skoro ty tak myślisz to nie będę ciebie wyprowadzał z błędu :*

PTYSIEEEEEEEEEEEEK chodź pograć w BF'a

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Fuck, czemu nikt nie expi all night long ?? Ech :/
A może by wrócić na oficjal :)

likas

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Maj 22, 2012, 07:31:27 PM
Każdy pleban jak zaczyna wychodzić na wiejskiego głupka wstawia tekst "to dla beki było, ja was trollo, a wy się nabraliście", tak że nikogo niczym tu nie zaskakujesz, tylko nudzisz coraz bardziej...

Właśnie stałeś się częścią tego trolingu, nawet tego nie zauważając, wiec niczego błyskotliwego po tobie się nie spodziewam...
Prawda jest taka ze jeszcze jakiś miesiąc i wcześniej było to zabawne. Nabijanie się  i czytanie w kółko jednych i tych samych osób, bo do tak małej ilości spadła liczba wypowiadających się w tym topiku . Ze zaczyna mnie to nudzić, jednym słowem ten dział umiera razem z core. Nawet najbardziej zagorzali fani serwera z CP Analiona zaczynają odchodzić.

Arimas niech ci będzie lubisz różowe koniki, i nawet się z tym nie kryjesz. A z reszta co mi tam do twojej orientacji seksualnej

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 23, 2012, 03:05:21 PM
Cytat: Kard w Maj 22, 2012, 07:31:27 PM

Właśnie stałeś się częścią tego trolingu, nawet tego nie zauważając, wiec niczego błyskotliwego po tobie się nie spodziewam...
Prawda jest taka ze jeszcze jakiś miesiąc i wcześniej było to zabawne. Nabijanie się  i czytanie w kółko jednych i tych samych osób, bo do tak małej ilości spadła liczba wypowiadających się w tym topiku . Ze zaczyna mnie to nudzić, jednym słowem ten dział umiera razem z core. Nawet najbardziej zagorzali fani serwera z CP Analiona zaczynają odchodzić.

Arimas niech ci będzie lubisz różowe koniki, i nawet się z tym nie kryjesz. A z reszta co mi tam do twojej orientacji seksualnej
To pewnie zwykły trolling ale chciałem zapytać co ma "Lubienie czegoś" do orientacji seksualnej?
Bo idąc tym tokiem rozumowania lubić coś = chcieć to przelecieć ;D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Acid

Nudne to już. Eido 48h urlopu od forum.

Dyma

koniu, Ty się śmiejesz, ze niby ludzie dają się Tobie trolować co jest totalna bzdurą bo po prostu denerwuje ich Twój debilizm
natomiast ja śmieję sie z Ciebie jak sam siebie trolujesz ;)

btw ruse kto tam teraz zamiast mnie tankuje? pewnie razem z shogalem sie cieszycie, że nie ma już mojego stękania ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

tytusDeZoo

Russe tankuje za Ciebie z kolegami na miescie 3 razy w tygodniu  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

nobody1

Cytat: Acid w Maj 23, 2012, 04:43:59 PM

wlasnie zostales strollowany, bo on to przewidzial i sie teraz  z ciebie smieje

Arimas

Cytat: nobody1 w Maj 23, 2012, 05:13:01 PM
Cytat: Acid w Maj 23, 2012, 04:43:59 PM

wlasnie zostales strollowany, bo on to przewidzial i sie teraz  z ciebie smieje
Trollowanie trollowaniem ale wypisywanie idiotycznych tekstów to co innego jołłł

Alarion

Koń został zamknięty w stajni na 48 h, so saaaaad :s

zostałem przez niego strolowany? ;x

Cat Drama Maker

Kard

Właśnie stałeś się częścią tego trolingu, nawet tego nie zauważając
jak to stałem się  ?? byłem jego częścią od początku !!
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Arimas

Cytat: Kard w Maj 23, 2012, 06:29:35 PM
Właśnie stałeś się częścią tego trolingu, nawet tego nie zauważając
jak to stałem się  ?? byłem jego częścią od początku !!
Trollception?

Russe

Ja jebie jakie z was trole. A trolArion to już w ogóle  :P

Cytat: Dyma w Maj 23, 2012, 05:06:23 PM
btw ruse kto tam teraz zamiast mnie tankuje? pewnie razem z shogalem sie cieszycie, że nie ma już mojego stękania ;p
Fenris, mi tam szkoda, że to część osób tak mało zagląda na TSa :/ Z resztą dobrego tanka się zawsze będzie dobrze wspominać :)

Cytat: tytusDeZoo w Maj 23, 2012, 05:12:52 PM
Russe tankuje za Ciebie z kolegami na miescie 3 razy w tygodniu  hahaha
Beze mnie by nasz rodzimy przemysł piwny upadł. A ja jako dobry obywatel nie mogę na to pozwolić !!

Ogólnie to dziwnie szybko ten serwer chodzi spać :/ 1 w nocy a ludzi już w łóżkach, nie wierze czy wszyscy poszli do gimnazjum lub znaleźli kobiety ??

Alarion

a może po prostu trzeba stawać 07:00 - 08:00 rano ;s

Cat Drama Maker

tytusDeZoo

Cytat: Alarion w Maj 23, 2012, 07:09:58 PM
a może po prostu trzeba stawać 07:00 - 08:00 rano ;s

Nie da sie  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

Cat Drama Maker

Russe

Cytat: Alarion w Maj 23, 2012, 07:20:44 PM
08:05?
Tak jak ten retard z forum 4game który namawiał do rzucenia pracy i grania od 8rano do 24 ??
:>

Draghar

To Amber CP tak nie gra ? :O

My whole life was a lie....

Alarion

nooo też się okłamywałem ;x

10chars

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Draghar w Maj 23, 2012, 08:15:00 PM
To Amber CP tak nie gra ? :O

My whole life was a lie....
Y U STOLE MY LINE!

:beksa:

Draghar