Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

A co jak dołącza ooc do hi? będzie stress na cs?

Alarion

Cytat: RazielIII w Maj 22, 2012, 12:56:25 PM
Cytat: Prokrastynator w Maj 22, 2012, 08:43:46 AM
jaki serwer takie tematy we flame topicu.
Agree.

hmm no to patrząc na topic naia mam w ten sposób wnioskować, że nikt tam nie gra? Nice logic

Rziel, czemu psizeszp osta, a nei zaakceptujesz mojego u góry?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: RazielIII w Maj 22, 2012, 12:56:25 PM
Cytat: Prokrastynator w Maj 22, 2012, 08:43:46 AM
jaki serwer takie tematy we flame topicu.
Agree.

Wieczorem wyczyszcze te ciasta ;p

To twoje prywatne serwery są już martwe że przychodzisz tutaj czytać flame topic czy po prostu poziom moderacji w tamtych tematach doprowadził do tego że już nikt tam nic nie pisze ?

P.S
Jak już będziesz  coś czyścił to tylko swoje posty o l2ws. Jak będę miał zamiar poczytać o zbugowanych serverach i bdkach solujących HB to zmienie dział na privy, faila i ich pochodne.

PS2
"Moderatorzy: Sebal, Kamal, Apocalyptik" już ci to pisałem więc idź sobie moderować własne działy.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

RazielIII

Widze macie z tym nie mały problem, nie moge i nie chce się flamować ale ciesze sie ze "Raziel" jest wciąż żywy.
Jeśli chodzi o zakres prac na forum to mogę moderować wszystkie działy, ja tu tyylko pomagam/wyręczam innych :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Qra

Cytat: RazielIII w Maj 22, 2012, 01:27:48 PM
Widze macie z tym nie mały problem, nie moge i nie chce się flamować ale ciesze sie ze "Raziel" jest wciąż żywy.
Jeśli chodzi o zakres prac na forum to mogę moderować wszystkie działy, ja tu tyylko pomagam/wyręczam innych :)

Ale masz to robić kiedy posty drastycznie wykraczają poza granice zdrowego rozsądku. Mowa tutaj o wyjazdach słownych na rodzinę przekleństwach i tym podobnych.  Może nie przyszło ci na myśl że 3 moderatorów specjalnie daje wolną rękę użytkownikom by temat był wciąż żywy ? To że flame tematy priv serverów sięgnęły już dna i wszystkie posty nadają się do usunięcia nie znaczy że tutaj byle jakie odejście od l2 jest czymś złym.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Deric

moim zdaniem jak ooc dojdzie do HI to będzie to wielki fail dobo, z resztą pogratulować trzeba ogaru HI na tym siegu i poprzedni!

Qra

Cytat: Deric w Maj 22, 2012, 01:44:15 PM
moim zdaniem jak ooc dojdzie do HI to będzie to wielki fail dobo, z resztą pogratulować trzeba ogaru HI na tym siegu i poprzedni!

Dobo już wiele razy robił coś absurdalnego by pozostać na topie. Przykładem było ally z Enclave  kiedy dobo poczuł że Aden jest zagrożone. Było to pierwsze ally głównych sił na serverze. Mam jednak nadzieje że HI dobierze sobie kogoś innego do ally a dobo pozostanie w :))
BS - prawdziwa historia.

Sesto

Cytat: Deric w Maj 22, 2012, 01:44:15 PM

moze wlasnie to jest powod  moze  ruskie  widzac jak sobie radza na pvp   wyczarowali w swoich krzywych  umyslach ze jak doja do nich ooc to za dotknieciem magicznej rozdzki  zaczna  przejmowac   pvp skill od  nich  ktorzy jacy by nie byli bic sie umia :P

do postu nizej

rumunski i  rosyjski ma 6 takich samych literek przynajmniej   ,wiec jest podstawa od ktorej moga zaczac :P

asdf1movie

ciekawe jak dobo dogada sie z ruskimi :DDDDDD

lempartus

Jesli masz wspolnego wroga, dogadanie się nie stanowi żadnego problemu.
Na ten moment najbardziej znienawidzonym przez wszystkich klanem jest HB, więc jesli oprócz Shadows ruskie nie znajdą nikogo innego, na pewno uśmiechną się do Dobo
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Draghar

A ja myślałem, że cały serwer hejtuje ruskich :<

Anyway. Myślę, że nawet jeżeli się dogadają to szybko nie pobędą razem. Zarówno OOC i HI ma zapędy do chęci dominacji na serwie. W końcu któregoś pięknego dnia i tak to ally się sypnie (o ile takie w ogóle powstanie) ;)

Qra

Z tym że ruskie chcą mieć aden choć od zawsze byli w stanie zdobyć inny pomniejszy zamek. Ally OOC też nie jest tak żałosne że jedynym rozwiązaniem jest tylko złożenie nowego. Dalej są w stanie walczyć o Aden.
BS - prawdziwa historia.

Deric

tyle że za 2 tyg całe ally ooc będzie mogło się zapisać na aden i nie będą płakać o % więc może być ciekawe.. do tego ruskie

edit:
o jpd http://www.youtube.com/watch?v=zVTlxWYxKnY&feature=plcp  50sec filmu  hahaha hahaha hahaha

Clovery

Goooorącoooooo :C Musiałam się tym podzielić Q.Q

in topic
Core iz dead! :P

Horken

Za co Doomciu ban na forum 4game? Do kogo kozakowałeś? :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

John100

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 22, 2012, 09:15:25 AM
Ja się zastanawiam od dłuższego czasu, jak się można dać tak trolowac? Normalni ludzie tu przechodzą obok tego obojętnie, bo wiedzą o co chodzi. A tylko kilka osób czuje  się tak urażona i dumna, żeby nie stracić szacunku pozostałych na tym forum i tak im bucha para z uszu ze muszą sobie odpisać? Wiec jak to jest z wami, całe CP absram na czele z analnym dowódcą, lepmartus, jakiś tam deric, tastyb,ponyloveArimas,i jeszcze z 5 osób których nie pamiętam. Bo poza wami nikt inny nie daje się trolowac, wiec pytam czy to wynika z tego ze ta gra jest zbyt ważna w waszym życiu?Czy po prostu lubicie jak się z was śmieją?

Chyba cie olali, masz na na pocieszenie

PS. jak odpiszesz na ten post to jak sam piszesz nie jesteś normalny bo nie olałeś tego posta i że para ci bucha z ucha :P
aaaa Rebus ostatnie 2 zdania zmień gra = forum  /  waszym = moim / czy = ja / lubicie = lubię / z was  = zemnie /
:P
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Dyma

Cytat: John100 w Maj 22, 2012, 03:40:27 PM
Ja się zastanawiam od dłuższego czasu, jak się można dać tak trolowac? Normalni ludzie tu przechodzą obok tego obojętnie, bo wiedzą o co chodzi. A tylko kilka osób czuje  się tak urażona i dumna, żeby nie stracić szacunku pozostałych na tym forum i tak im bucha para z uszu ze muszą sobie odpisać? Wiec jak to jest z wami, całe CP absram na czele z analnym dowódcą, lepmartus, jakiś tam deric, tastyb,ponyloveArimas,i jeszcze z 5 osób których nie pamiętam. Bo poza wami nikt inny nie daje się trolowac, wiec pytam czy to wynika z tego ze ta gra jest zbyt ważna w waszym życiu?Czy po prostu lubicie jak się z was śmieją?

PS. jak odpiszesz na ten post to jak sam piszesz nie jesteś normalny bo nie olałeś tego posta i że para ci bucha z ucha :P
aaaa Rebus ostatnie 2 zdania zmień gra = forum  /  waszym = moim / czy = ja / lubicie = lubię / z was  = zemnie /

john ja myslę, że to Ty dałeś się zrobić w konia ;p To była nowa zagrywka naszego mistrza manipulacji ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

John100

Cytat: Dyma w Maj 22, 2012, 03:50:41 PM
Cytat: John100 w Maj 22, 2012, 03:40:27 PM

john ja myslę, że to Ty dałeś się zrobić w konia ;p To była nowa zagrywka naszego mistrza manipulacji ;)
a ja tu tak raz na ruski czas wchodzę . Ale jest fajnie .
S h O c K Team

Arimas

Cytat: Draghar w Maj 22, 2012, 08:10:48 AM
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/279c53a0723a43069f3f13e27260c3a2.jpg?1337604678

:o

Raziel: Z całym szacunkiem ale kiedy do ciebie dotrze, że ludzie z tego topicu nie chcą żeby był on moderowany przez ciebie?

Acid: masz ciastko na poprawe humoru :D

Eido: jeśli ty myślisz, że ja choćby w 00000000.1% biorę na poważnie to co ty wypisujesz to sam zostałeś ofiarą trolla :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Cytat
Dear users,

We are open!

Here are the things improved during this maintenance:

- Skills effect delay issue

- Animation lags

- 'Decline Trade' (it works now)

- Istina has Epic Mode

- Taking down PK points has been modified (now karma is taken down for 50k Fame points instead of 500, however NPC might still be requiring 500)

- Arcane and Cruma NPCs location and dialogues issue has been resolved

Regards.
link

Istina epic mocna..? Lvls recommended?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shanique

Cytat: Horken w Maj 22, 2012, 04:39:44 PM
Cytat
Dear users,

We are open!

Here are the things improved during this maintenance:

- Skills effect delay issue

- Animation lags

- 'Decline Trade' (it works now)

- Istina has Epic Mode

- Taking down PK points has been modified (now karma is taken down for 50k Fame points instead of 500, however NPC might still be requiring 500)

- Arcane and Cruma NPCs location and dialogues issue has been resolved

Regards.
link

Istina epic mocna..? Lvls recommended?

97+

Deric

Acid

John100

Cytat: Draghar w Maj 22, 2012, 04:47:02 PM
http://l2wiki.com/Istina_%28extreme%29

nice drops
Wczoraj nam kask lekki wypadł:( no i tyle że branzoletę przerobiłem.
http://lublin.com.pl/luzik/?p=4241
S h O c K Team