Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sesto

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 21, 2012, 06:30:56 PM
Cytat: AyGo w Maj 21, 2012, 06:23:58 PM
Taki jest poziom ogaru..

PS: loguj i przejmuj :)

To sobie zaraz jakieś postacie 95+ wybiorę, których inni nawet za darmo nie chcą, jaki popyt taka podaż

slabo   bedac failerem nawet 95+  postac ci nei pomzoe  spojrz an ruskich maja 99 full sprzet a po dupie od 92 dostaja

Shanique

Cytat: Kard w Maj 21, 2012, 06:56:25 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 21, 2012, 06:30:56 PM
To sobie zaraz jakieś postacie 95+ wybiorę, których inni nawet za darmo nie chcą, jaki popyt taka podaż
nudny już jesteś

this !!!!!

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Maj 21, 2012, 07:07:36 PM
Generalnie koń lubi, gdy ktoś zwraca na niego uwagę ; )

Lubie tylko wyśmiewać głupców, którym nie wątpliwie przodujesz. W przeciwieństwie do ciebie nie muszę zwracać na siebie uwagi swojego otoczenia, rekompensując to sobie w świecie wirtualnym.Tak jak ty baba jago i duza część wypowiadająca się w tym topiku

AyGo

Ehh,.. nawet sie ktos juz lituje nad tymi twoimi wypocinami
AyGo

pokit

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 21, 2012, 08:10:46 PM
Cytat: Alarion w Maj 21, 2012, 07:07:36 PM
Generalnie koń lubi, gdy ktoś zwraca na niego uwagę ; )

Lubie tylko wyśmiewać głupców, którym nie wątpliwie przodujesz. W przeciwieństwie do ciebie nie muszę zwracać na siebie uwagi swojego otoczenia, rekompensując to sobie w świecie wirtualnym.Tak jak ty baba jago i duza część wypowiadająca się w tym topiku

wiesz co im częściej piszesz te brednie tym szybciej utwierdzam sie w przekonaniu ze piszesz o sobie i swoim marnym zyciu.

TastyB

Koniu cos napisal..? A cos w koncu ciekawego? bo mam na niego ignora...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Dzondzy

Arimas

Cytat: TastyB w Maj 21, 2012, 09:44:55 PM
Koniu cos napisal..? A cos w koncu ciekawego? bo mam na niego ignora...
Nie.

btw. co tam słychać w l2

Cytat: Dzondzy w Maj 21, 2012, 09:55:21 PM
Napisał, że on > Koń Rafał.
Brak mu do niego  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

AyGo

AyGo

Arimas

Cytat: AyGo w Maj 21, 2012, 10:01:59 PM
Nic sie nie dzieje, dead serwer:)
My whole life was a lie O.O alarion ty kłamco!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

TastyB

yhhhh czyli wsio po staremu... Tylko dlaczemu sie temu zalosnemu ludzikowi ubzduralo, ze tutaj bedzie mu dobrze trollowac...

Widze Kamill wpadl sie "rozerwac" xD

@Arimas

ciiiii :P ja tutaj robie jedynie dobre wrazenie, z mina pt. "cos ogarniam" a tak naprawde to wlasnie robie sernik na zimno i podsluchuje swoich klanowiczy na TS udajac ze mnie nie ma :D

:D :D :D
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

TTerrorPropaganda

Cytat: AyGo w Maj 21, 2012, 09:33:16 PM
Ehh,.. nawet sie ktos juz lituje nad tymi twoimi wypocinami

Ktoś się zlitował nad twoim selfowned którym się popisałeś i go skasował...Poza tym znajduje się tu większe skupisko osłów niż w sejmie, ale za to płacz i lament jest pierwszorzędny którego nawet tam mogli by wam pozazdrości.

Alarion

Cytat: kamiil w Maj 21, 2012, 11:15:12 PM
alarion wygrałes juz serwer ?? :)

No od kiedy najwięksi PvE masterzy opuścili serwer, to już nie da się wygrać serwera  :S

To jak tam kamilku mowisz w TERA jest? Ciekawie? Dobre PvE spełniające wasz poziom? Bo ostatnio widzę nawet queem wrócił do L2, aż miałem przyjemność go zabić ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Ja się zastanawiam od dłuższego czasu, jak się można dać tak trolowac? Normalni ludzie tu przechodzą obok tego obojętnie, bo wiedzą o co chodzi. A tylko kilka osób czuje  się tak urażona i dumna, żeby nie stracić szacunku pozostałych na tym forum i tak im bucha para z uszu ze muszą sobie odpisać? Wiec jak to jest z wami, całe CP absram na czele z analnym dowódcą, lepmartus, jakiś tam deric, tastyb,ponyloveArimas,i jeszcze z 5 osób których nie pamiętam. Bo poza wami nikt inny nie daje się trolowac, wiec pytam czy to wynika z tego ze ta gra jest zbyt ważna w waszym życiu?Czy po prostu lubicie jak się z was śmieją?

lempartus

a tak z innej beczki chyba ally Aurory się sypnęło. Pewnie shadowsi dziś dojdą do HI. Ciekawe czy OOC też się spróbuje dogadać  z ruskimi
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shanique

Cytat: lempartus w Maj 22, 2012, 09:19:32 AM
a tak z innej beczki chyba ally Aurory się sypnęło. Pewnie shadowsi dziś dojdą do HI. Ciekawe czy OOC też się spróbuje dogadać  z ruskimi

myślę, że ruskie nie będą chcieli OOCków, choć mogę się mylić...

Draghar

A no jusz wczoraj chyba ludzie zaliczyli quity z Shadows ally.  OOC czyżby aż tak się podlamalo weekendem że się z HI dogadają? W sumie Enclave zaliczyła chyba quit bo ich ostatni online jakoś nie poraża, no a chyba nie ma "niezsajdowanych" klanów które mogłyby ją zastąpić.

A tak jeszcze z innej beczki. Hero CP się rozlecialo? bo Sproot i Topless latają bez klanu. Ten 2 podobnież już jakiś czas temu był na różnego rodzaju aukcjach.

lempartus

wyszli z klanu zeby nam crestowanie przerwać, ale .. niewyszło :P

Znając w mierę trochę screama, wiem że jest do wszystkiego zdolny. Z tego co wiem to w enclave zle. Vaylander przestał grać bo mu się cp rozsypało, więc zmienili lidera.
Na swoim zamku mieli aż 25 osób online, pod Aden nie było lepiej, więc pewnie dramaa tam musiała być ostra
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Russe

Cytat: lempartus w Maj 22, 2012, 09:19:32 AM
Co do shadowsow bym sie nie zdziwil. A Dobo z Kardim na pewno sie dogada. W koncu co maja do stracenia jeden Rumun z drugim Ruskiem. Nasza przewaga to fakt, ze najpozniej pod monumentem beda musieli sie wybic o to komu sie uda. W koncu koldra jest za mala dla obydwu. Plus jest taki, ze o ile z reguly ruscy to zerg ktoremu malo kto moze sie przeciwstawic to u nas ruscy to failerzy aden forever'n'ever.
BTW gdybym nie mieszkal w szarej Polsce to moze walnalbym na maske princesse lune albo rainbowdasha.
A takiego jablecznika vel szarlotke jak robi moja mama to nikt nie robi :D
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

Enclave ma kłopoty, ale rozmawiając z Pauli (bardzo miła osóbka płci żeńskiej, która jest liderką party Slabasa) mówiła, że na chwilę obecną próbują ogarnąć sytuację w enclave, a OOC w cale nie płacze i nie krzyczy. Na dodatek po rozmowie z Gavinem widzę, że bardziej możliwe jest dojście Enclave do HI (bo mają tam znajomych), niż ooc do ruskich ścierw. Gavin mówi, że wolałby rozpatrzeć quit niż grać z tym gównem cheatującym na pvp (w 1 rzeczy się zgadzamy w 100%).

Myślę, że kolejny siege będzie nadal w takim układzie jaki jest, bez większych zmian. Jeżeli sytuacja się po nim nie zmieni, wtedy możemy prędzej liczyć na jakieś większe zmiany.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Shanique

RazielIII

Cytat: Prokrastynator w Maj 22, 2012, 08:43:46 AM
jaki serwer takie tematy we flame topicu.
Agree.

Wieczorem wyczyszcze te ciasta ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77