Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

Russe

A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Anyway Regis prawie się zgodziło co do liczby zamków zmieniających włascicieli :D

Dion => OldBoyz
Oren => PF
Aden => HB
Rune => ShadowS.

Another fail of HI anyway ;D

Arimas

Dafuq? aden? na -_- aden..
/summon Alarion

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: Arimas w Maj 20, 2012, 10:25:39 PM
Dafuq? aden? na -_- aden..
/summon Alarion
Idziemy teraz dalej koksać więc pewnie się nie pojawi :P Wpadaj na TSa.

Deric

żal mi ooc, nie dość że zamek im zabraliśmy to nawet ch nie mają  :D

Alarion

Wezmą fortecę ; D

Siege naprawdę fajny, multum fragów, sporo ciekawych akcji. GF all, impas na serwerze przełamany

Another victory of HB - brbr Celebrating O_o

btw mody dacie akcepta szybciej niż po 5 h?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

Cytat: Deric w Maj 20, 2012, 10:56:25 PM
A teraz wyobraźmy sobie ten rage Dobo. Ekhm:
"What have U done morons! We lost CH and castle! U dont know what is right and left side"  hahaha
Korciło, mnie, żeby cichaczem wejść na ich TSa i posłuchać  :P

NotTheFakeTazman

Cytat: Russe w Maj 20, 2012, 11:01:14 PM
"What have U done morons! We lost CH and castle! U dont know what is right and left side"  hahaha

jak na rph stracilismy wardy to krzyczal ze on ma wyjebane ze on juz ma epici i go to nie obchodzi, ale krzyczal to takim prawdziwym najprawdziwszym 40 letnim ragem.

Dzondzy

Cytat: Russe w Maj 20, 2012, 11:01:14 PM

Fajna sygna ;p

Horken

Gdyby wszystkim tak na siege chodziło jak u Alariona... to by była dopiero fajna zabawa :D
bo tak to armia paralityków się laguje pod murami czy gdzieś indziej i jest większa śmiechawa z tych lagów i przycin niż z samej akcji.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: Horken w Maj 20, 2012, 11:31:54 PM
Gdyby wszystkim tak na siege chodziło jak u Alariona... to by była dopiero fajna zabawa :D
bo tak to armia paralityków się laguje pod murami czy gdzieś indziej i jest większa śmiechawa z tych lagów i przycin niż z samej akcji.
Ta... Zwłaszcza gdy w natłoku wrażeń skrzyczałem Tytusa, że nie wstaje po rezie a biedny miał ścine / zwieche czy coś tam. I teraz mi głupio.

Horken

No jakieś lagensy śa.
Na oly zakitrałem się za posąg radosny, że nic mi nie będzie i dostaje hity przez ścianę bo stałem na przypale. Albo wrzucałem balansa w ściane ^^
Czasem ta gra potrafi nieźle człowieka wku*wić   ◕ ‿ ◕
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Deric

Cytat: lempartus w Maj 21, 2012, 01:00:50 AM
pora podbić kolejny serwer pinky:

http://forum.asima.ws/showthread.php?t=605
CytatCarpet Cleaners(OOC - from Core) LF
ahahahahahahahahhahaha sama śmietanka najlepszych graczy w tym pt będzie, pieczątka chce po prostu znaleźć nowy hejterków na kolejnym serwerze... kiedy quit? jakiś zakład bukmacherski trzeba otworzyć  :D

Clovery

Po prostu mu zazdrościcie, że ma tyle wolnego czasu ;(

AsmWalker

Gdyby to siege chodziło wmiare płynnnie to byłaby naprawdę świetna zabawa a takto nie ma co się szarpać. Gameplay i pvp  mi się podoba na tej kronice ale te freezy sciny naprawdę potrafią napsuć krwi.

Shanique

ja tylko mam nadzieję, że po tym niechlubnym dla Chaosu weekendzie nie uraczymy quita OOC z Core... QQ
utratę CH i zamku niech potraktują jak zachętę do mobilizacji sił, bo chyba trochę osiedli na laurach ostatnimi czasy  :elf_5_4:

reakcja Dobo po siege:  :breakpc:

tytusDeZoo

Czy ja sie myle czy CHAOS ally stracil 3 zamki w ten weekend ??  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Qra

Cytat: tytusDeZoo w Maj 21, 2012, 07:55:23 AM
Czy ja sie myle czy CHAOS ally stracil 3 zamki w ten weekend ??  :D

Aden, Rune i Devastated Castle (prawie jak zamek).
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

lempartus

2 zamki i 2 clan halle. Generalnie zły weekend dla OOC i ich Ally.

Tak się kończy lekceważenie "śmiesznych polaczków"
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Draghar

Enclava w plecy z Rune. RG z Dev. Castle [CH], OOC z Aden i CH (no idea co mieli).

Ja od siebie tylko mogę powiedzieć, że wyszło na jaw, że Vision mimo wszystko ma przewagę rushu, lvli, sprzętu... A no i ofc komputerów z NASA (patrz Alarion :>). No i do tego doszła przewaga liczebna. OOC w CC miało w końcowym momencie sidża około 80-90 osób, podczas gdy HB miało cały czas 125+.

No i chyba wyszły błędy taktyczne. Bo robienie PRa całego CC, w momencie w którym HB zabierało się za crestowanie było IMO wielkim failem ze strony Screama.

I z tego wszystkiego zapomnieliśmy się pośmiać z Oren, które znów okazało się być zamkiem "pseudo-factorów" najpierw OOWW, potem Aurora (która z resztą straciła zamek przez własną głupotę [bo fajnie jest walczyć na Giran z Union ally, podczas gdy traci się własny zamek], a przez ten okres 2 tygodni strasznie Evander gwiazdorzył z tym Oren :P), a teraz PrimealFear. Kto następny w kolejce? OrzełBiały? :D

Russe

Cytat: Draghar w Maj 21, 2012, 09:11:53 AM
A no i ofc komputerów z NASA (patrz Alarion :>)
Strach to pisać ale chyba miałem płynniejszą grę niż Alarion bo mogłem leczyć i rezować przez cały czas gdy Alarion miejscami musiał się ograniczać do trzymania wciśniętego grup heala.
I z tego wszystkiego zapomnieliśmy się pośmiać z Oren, które znów okazało się być zamkiem "pseudo-factorów" najpierw OOWW, potem Aurora (która z resztą straciła zamek przez własną głupotę [bo fajnie jest walczyć na Giran z Union ally, podczas gdy traci się własny zamek], a przez ten okres 2 tygodni strasznie Evander gwiazdorzył z tym Oren :P), a teraz PrimealFear. Kto następny w kolejce? OrzełBiały? :D
Nie wiadomo kto to będzie ale kto by to nie był to z pewnością wpadnę z popcornem popatrzyć kto tym razem zajmuje ten mocny zamek :D

Alarion

Cytat: Russe w Maj 21, 2012, 09:27:38 AM
Strach to pisać ale chyba miałem płynniejszą grę niż Alarion bo mogłem leczyć i rezować przez cały czas gdy Alarion miejscami musiał się ograniczać do trzymania wciśniętego grup heala.

Wina neta nie komputera. FPS miałem jak zykle te same (10-20), ale z racji, że mam ciulowego neta (2 mb), który był dzielony na 3 stanowiska w domu, to jak się okazało, gdy wszystkie 3 side'y atakowały jednocześnie miałem opóźnienia po 3-5 sekundy momentami. Zależało po prostu od ilości ludzi.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Russe w Maj 21, 2012, 09:27:38 AM
Nie wiadomo kto to będzie ale kto by to nie był to z pewnością wpadnę z popcornem popatrzyć kto tym razem zajmuje ten mocny zamek :D

Oren może być łakomym kąskiem dla OOC xD

Z tego weekendu na pewno warto zapamiętać Piątek i reakcje Dobo kiedy jak to zawsze wyszedł w 1-2 CP by obronić CH a tutaj zaskoczyło go 11+ party czekające pod bramą.

No i oczywiście TSa o 22 :)

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.