Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

konopia

Cytat: Prokrastynator w Maj 18, 2012, 08:38:23 PM
o, nawet dyma wpadł na forum pochwalić się kolejny raz że studiuje

Dyma to wieczny student on juz tak od kilku lat xd

Arimas

Huh, podawanie tazmana jako przykład osoby która coś osiągnęła na serwerze... farmić całymi dniami przy używaniu **dopalaczy które jeszcze przyśpieszyły to, zrobienie hero gdzie na daną chwile nie było konkurencji sprzętowo/levelowej + feed od największych farmuchów oly aka ruskich, are you for real?

Zrobili generalnie dokładnie to samo co moje party, wyexpili się za szybko i nie mieli co robić a, że chcieli robić pvp to dupa bo nie było z kim (no sorry ile można się bić z 2 party) przy czym sytuacja mojego party była o tyle inna, że tank wyjechał do Holandii a turnon dostał emo.

Z całym szacunkiem dla party tazmana, nie osiągnęli tak dużo jak co poniektórym tutaj się wydaje.

**Nic nie mam do boostowania sobie expa tylko to skróciło czas expienia znacznie wyprzedzając rozwój serwera

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

twój post wygląda troche jak butthurt, ale nie o tym mowa,
nie napisałem ze zownował serwer, tymbardziej nie mi to oceniać bo nie tracilem nigdy czasu na Core,
ale wg informacji z forum do czegoś doszedł, a to jest kontrargument na czesto wypowiadana tu teze, że obrzydzaja gre tylko ci co sfailowali
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Horken

Cytat: Prokrastynator w Maj 18, 2012, 06:59:52 PM
inteligentni gracze którzy o dziwo naprawdę mają jakiś fun z gry nie przejmują sie opiniami innych i sobie nadal grają, ale jak widac takich tu nie ma

Czyli równie dobrze nie uczestniczą w tej pogadance :)
btw: strasznie zeszmaciliście temat, naprawdę nic się na serwerze nie dzieje, że dyskusja zeszła w tym kierunku?  :shock:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

a co ma się dziać  martwym serwerze? farma instancji, potem orbis i siege/tw co dwa tygodnie.

Horken

Odnośnie tego to kilka stron temu napisałem, że to forum jest bardziej dead niż Core.
R.I.P. Ciapu

Shen

Temat umarl jak kamil przestal grac i nie mial kto pajaca prowokowac.

Alarion

Cytat: Shen w Maj 18, 2012, 11:27:19 PM
Temat umarl jak kamil przestal grac i nie mial kto pajaca prowokowac.

no szkoda, że emo qq nie ma już o czym pisać...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Prokrastynator w Maj 18, 2012, 11:05:02 PM
twój post wygląda troche jak butthurt, ale nie o tym mowa,
Moje party też nie osiągnęło nic nadzwyczajnego poza przeskoczeniem reszty graczy w lv/sprzęt no i może zabiciem alariona na pvp z raz czy 2 ^___^
Ale mieliśmy sporo zabawy i to się chyba liczy.

I tak na marginesie, jakoś nie widzę siebie lub kogoś z mojego byłego PT bluzgających jaki to server martwy czy silnik gry ssie, bo o ile to pierwsze to pieprzenie trzy po trzy to o drugim wie każdy grający w L2 dłużej niż tydzień.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kard

Cytat: Horken w Maj 18, 2012, 11:14:40 PM
btw: strasznie zeszmaciliście temat, naprawdę nic się na serwerze nie dzieje, że dyskusja zeszła w tym kierunku?  :shock:
Na martwym serverze dziś HB uwolniło ooc i redguard od ich CH, wreszcie mogą fortece zdobywać :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Deric

Cytat: Kard w Maj 19, 2012, 12:13:04 AM
Na martwym serverze dziś HB uwolniło ooc i redguard od ich CH, wreszcie mogą fortece zdobywać :)
ahaha ja tam w swojej głowie słyszałem ten rage dobo ;p

Russe

Cytat: Deric w Maj 19, 2012, 12:43:33 AM
Cytat: Kard w Maj 19, 2012, 12:13:04 AM
ahaha ja tam w swojej głowie słyszałem ten rage dobo ;p
Nam Alarion dał przykład :P Dobrze podrabia jego głos.
A co do naszego klanu :) My jesteśmy mili i uczynni :) Ktoś prosi to pomagamy. Tacy "sympatyczni chłopcy z sąsiedztwa".  :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

Deric

gorzej gdy ta pomoc kończy się PR'em  :D

Shanique

Cytat: Deric w Maj 19, 2012, 01:12:12 AM

faktycznie, po dobiciu ostatnich resztek RG na Dev.Cast. całe HB zrobiło PRa  :shock:

Deric

Cytat: Shanique w Maj 19, 2012, 07:44:24 AM
Cytat: Deric w Maj 19, 2012, 01:12:12 AM

faktycznie, po dobiciu ostatnich resztek RG na Dev.Cast. całe HB zrobiło PRa  :shock:
chodziło mi raczej o pvp 1v1 np. pod altarem gdzie nagle pojawia się 2gie pt hb po np tp z miasta i enemy wali pr'a :(
po za tym nie całe hb paliło tam pr bo moje pt paliło soe ch  :D

Russe

Hej ho, hej ho na TW by się fragi zbierało :P

Horken

Dywan Fejmu, a nie fragi

[edit]
ba, na tronie siedzę ^^
R.I.P. Ciapu

Russe

Kto dodał "ponies" do nazwy topicu ?? Kupa śmiechu

Arimas

Cytat: Russe w Maj 19, 2012, 08:34:12 PM
Faktycznie O.o

roli

Cytat: Arimas w Maj 19, 2012, 08:51:10 PM
Cytat: Russe w Maj 19, 2012, 08:34:12 PM
Faktycznie O.o

Cytat: Mc6 w Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM
:)
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 05:26:51 pm wysłana przez Mc6 »
^.^

Kardzik

Dzień dobry, dostaliśmy informacje od paru osób z TOP core chciałbym je zwerifikować, dzięki za odp.

Goddess of Destruction : Harmony

Dark elf Wynn Summoner
Dark elf Feoh Wizard
Dark elf Feoh Wizard
Human  Sigel Knight
Dark elf Iss Enchanter
Dark elf Healer + POW
Human  Healer + Mass ress

-----------
Usłyszałem, że to bardzo mocny setup, czy to prawda? Kto gra takim(bardzo zbliżonym setupem) ? Amber PT?
Jeżeli coś z tym jest nie tak to proszę o odp. (uwzględnijmy, że nie ma STONE OF DESTINY)
TeamZone CP LF  Aeore Healer więcej na PM
Asima.ws Goddess Of Destruction x10 ~ New World

Russe

Cytat: Kardzik w Maj 19, 2012, 10:40:03 PM
Dzień dobry, dostaliśmy informacje od paru osób z TOP core chciałbym je zwerifikować, dzięki za odp.

Dark elf Wynn Summoner
Dark elf Feoh Wizard
Dark elf Feoh Wizard
Human  Sigel Knight
Dark elf Iss Enchanter
Dark elf Healer + POW

-----------
Usłyszałem, że to bardzo mocny setup, czy to prawda? Kto gra takim(bardzo zbliżonym setupem) ? Amber PT?
Jeżeli coś z tym jest nie tak to proszę o odp. (uwzględnijmy, że nie ma STONE OF DESTINY)
Duża różnica w porównaniu do naszego składu.

Kardzik

Cytat: Russe w Maj 19, 2012, 11:16:53 PM
Cytat: Kardzik w Maj 19, 2012, 10:40:03 PM

Dark elf Wynn Summoner
Dark elf Feoh Wizard
Dark elf Feoh Wizard
Human  Sigel Knight
Dark elf Iss Enchanter
Dark elf Healer + POW

-----------
Duża różnica w porównaniu do naszego składu.

Nie ma to jak rzeczowa odpowiedź
TeamZone CP LF  Aeore Healer więcej na PM
Asima.ws Goddess Of Destruction x10 ~ New World

Horken

Niby mocny, super fajnie ale gdy dochodzą resisty do armorów i chodzenie na wyższo lvlowe miejscówki to Feo jest klasą którą ludzie gardzą.
Kwestia z jakiej rasy jest Wynn akurat imo nie jest istotna, przynajmniej w party - niby dps od dark elfa lepszy i rasówka dobra ale nie jest to niebo, a ziemia porównując z Wynnem z kota albo konia.
R.I.P. Ciapu