Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Cytat: Grande w Maj 18, 2012, 10:57:10 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 10:53:00 AM
Cytat: Grande w Maj 18, 2012, 10:27:02 AM
Jak komuś tnie to ja moge poradzić jedynie kupienie leprzego sprzetu. Bo na moim 4 letnim komputerze z raptem 4 giga ramu gra śmiga aż miło na low detalach, czasami coś przytnie ale ogólnie moge w miare komfortowo grać. Tak jak Shanique mówi jak ktoś zaliczył faila i quitną to wiadomo że nie będzie dobrze o serwerze mówić, a jeżeli taka pieczątka się zorientował po miesiącu dopiero na jakich ratach gra to już sfailował zanim zaczął grać tutaj jeszcze. Pare osób mówiło że tak będzie jeszcze przed startem serwera, że jeżeli ludzie z privów się zejda tutaj to dla 99% jednak off serwer będzie za dużym wyzwaniem i tak się właśnie stało.

Nie na ramie bazuje silnik l2, tylko na procku i dysku. Wcześniej miałem 2 rdzenie samo koksanie w harnaku lub soa było  straszna męczarnią, o PvP to już w gole nie wspomnę. Jedynie zmniejszenie do minimum zasięgu widzenia coś dawało, ale wtedy nie widziałeś wroga/mobow dopóki się o nich nie potknąłeś. Nawet przy zmianie na 4 rdzenie, 8 gb ramu był zal. Wiec nie pieprz ze nie masz ścin lub 8 fpsow na pvp, albo ze możesz się ruszać na tw, siege. Po prostu jak się jest hardcorem i takie rzeczy nie przeszkadzają to się gra dalej. Albo co mądrzejsi uznali ze nerwy przy tak działającej grze nie są tego warte i usunęli ta -_-' grę. A dla hardcora ktoś taki pozostanie quterem z priva, a sam będzie się upierał ze gra działa mu idealnie, bo jest nawiedzony
Mam ci dać screeny ze sprzętu jaki mam i test jak mi gra działa abyś uwierzył?

Poproszę scrina z fpsami z TW lub siega. Albo jakiegoś większego pvp w nowych lokacjach... I przypominam ze w grach współczynnik fpsow powinien wynosic +30

Russe

Cytat: Shanique w Maj 18, 2012, 09:44:41 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 09:26:59 AM
Cytat: Shanique w Maj 18, 2012, 09:14:53 AM
Cytat: Clovery w Maj 18, 2012, 08:46:38 AM
To jest raczej tak, że ta osoba odchodzi bo server jest dead ;P

i tu trzeba zdefiniować stwierdzenie "dead server"... bo jak widzę dla każdego oznacza to co innego... dla jednego będzie to brak pt na low lvl instancje... dla innego brak ludzi koksających na low lokacjach... dla innego brak pvp, pustki na siege i TW... dla innego puste oly... dla innego puste miasta, brak sklepików... jak dla mnie Core server ma się dobrze i nawet pokuszę się o stwierdzenie, że wciąż się jeszcze rozwija o!

Myślę ze był on martwy w momencie, kiedy się okazało by grac w miarę normalnie trzeba mieć mocno podkręconą i7. Podejrzewam ze 80-90% osób które zrezygnowały z gry miały po prostu dość tej męczarni

no proszę Cię... jedyne co mam podkręcone to włosy na plecach, a gra od samego początku śmiga mi, że aż miło  :P

To nawet widać  :P
A na serio to o czym tu pisać...
Delios dawno temu udowodnił, że mocno podkręcony proc (2 rdzenie lub więcej) daje świetne efekty jeśli do spółki masz SSD oraz stabilny net możesz lekko grać i przyjemnie.
RAM, grafa się nie liczą.
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Cytat: Shanique w Maj 18, 2012, 08:35:33 AM
Cytat: HellSign w Maj 17, 2012, 11:45:55 PM
...
PONAWIAM PYTANIE : Czy Slusha pt bylo/jest mocne tutaj czy takie sobie?

A kto to jest Slush  ??

Wracając do dead servera... ciakwe jest to, że osoba która quituje z servera ZAWSZE twierdzi, że po jej odejściu server jest już dead... jakby to ona właśnie trzymała cały server przy życiu  :shock:
Umm, nope?

Btw. kto to slush o.o

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 11:04:37 AM

Poproszę scrina z fpsami z TW lub siega. Albo jakiegoś większego pvp w nowych lokacjach... I przypominam ze w grach współczynnik fpsow powinien wynosic +30

Koniu obejrzyj mojego frapsa, gdzie był fragment z Aden. ~~15-20 FPS. Cudów nie ma, ale da się grać, targetować i orbić swoje. w L2 mało kiedy na mass pvp było lepiej, a jednak grali i się cieszyli z sieges / TW itd.

Kupiłem procek, dysk SSD, napęd DvD (poprzedni siępopsuł), płytę główną, grafikę. Zmieściłem się w 2k zł, co nie jest kosmicznym wydatkiem na nowego kompa po 5 latach, a jak mi działa na PvP widać na każdym moim frapsie, więc przestań chrzanić swoje farmazony i idź sobie grać już w TERA, D3 czy w co tam konie lubią grać.

Mody, możecie łaskawie te posty akceptować a nie kasować?

//nie
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

lempartus

Eido  Ty chyba znalazłeś nowe powołanie w życiu. Uprzykrzyć życie i zniechęcić do grania na Core.
Mam dla Ciebie bardzo złą wiadomość. twoja misja jest skazana na porażkę, nam się podoba i będziemy tam grać i tyle.
Nie mam zamiaru Cię przekonywać że dobrze się bawimy bo i tak przyjąłeś pewien dogmat który brzmi : Core jest dead, l2 jest dead itd. Szanuję twoje zdanie. Gra Ci się nie podoba, serwer też, ale proszę uszanuj i nasze że dla nas ta gra to frajda i dobrze się bawimy.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Russe

Cytat: lempartus w Maj 18, 2012, 11:53:27 AM
Eido  Ty chyba znalazłeś nowe powołanie w życiu. Uprzykrzyć życie i zniechęcić do grania na Core.
Mam dla Ciebie bardzo złą wiadomość. twoja misja jest skazana na porażkę, nam się podoba i będziemy tam grać i tyle.
Nie mam zamiaru Cię przekonywać że dobrze się bawimy bo i tak przyjąłeś pewien dogmat który brzmi : Core jest dead, l2 jest dead itd. Szanuję twoje zdanie. Gra Ci się nie podoba, serwer też, ale proszę uszanuj i nasze że dla nas ta gra to frajda i dobrze się bawimy.
A koniu na to:

TTerrorPropaganda

To ja mam dla ciebie złą wiadomość on już jest martwy :) i nawet nikogo do niczego nie muszę nakłaniać, bo moje posty nie taki maja cel. Ale może kiedyś zrozumiesz, ktoś u nas kiedyś stwierdził czytając twoje posty, ze klan to chyba nawet coś więcej niż rodzina dla ciebie. Wiec wcale mnie nie dziwi, ze tak zażarcie będziesz bronił swojego wirtualnego świata i rodziny. Otóż zdradzę ci sekret ja się nie wyśmiewam z gry, tylko z ludzi dla których wirtualne pixele są czymś więcej niż powinny być.

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 12:17:08 PM

To ja mam dla ciebie złą wiadomość on już jest martwy :) i nawet nikogo do niczego nie muszę nakłaniać, bo moje posty nie taki maja cel. Ale może kiedyś zrozumiesz, ktoś u nas kiedyś stwierdził czytając twoje posty, ze klan to chyba nawet coś więcej niż rodzina dla ciebie. Wiec wcale mnie nie dziwi, ze tak zażarcie będziesz bronił swojego wirtualnego świata i rodziny. Otóż zdradzę ci sekret ja się nie wyśmiewam z gry, tylko z ludzi dla których wirtualne pixele są czymś więcej niż powinny być.

:D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

no to się mylisz "przyjacielu"... dla Ciebie ten server umarł, a dla ludzi, którzy na nim grają wciąż żyje pełnią życia... jak widać pojęcie zdechłego servera jest względne i nie ma się nad tym co rozwodzić, bo to zaprowadzi nas donikąd...
Natomiast życie osobiste Lempartusa zostaw jemu, jak on sobie pościele tak się wyśpi ^^ i nikomu nic do tego o!

lempartus

fajny trolling Eido, ale to strasznie smutne że nie masz nic lepszego do roboty jak trollowanie na forum martwej wg Ciebie gry, w dziale dotyczącym martwego serwera.
Naprawdę to smutne
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

HellSign

Cytat: Russe w Maj 18, 2012, 11:07:27 AM

i tu trzeba zdefiniować stwierdzenie "dead server"... bo jak widzę dla każdego oznacza to co innego... dla jednego będzie to brak pt na low lvl instancje... dla innego brak ludzi koksających na low lokacjach... dla innego brak pvp, pustki na siege i TW... dla innego puste oly... dla innego puste miasta, brak sklepików... jak dla mnie Core server ma się dobrze i nawet pokuszę się o stwierdzenie, że wciąż się jeszcze rozwija o!

Myślę ze był on martwy w momencie, kiedy się okazało by grac w miarę normalnie trzeba mieć mocno podkręconą i7. Podejrzewam ze 80-90% osób które zrezygnowały z gry miały po prostu dość tej męczarni

no proszę Cię... jedyne co mam podkręcone to włosy na plecach, a gra od samego początku śmiga mi, że aż miło  :P

Delios dawno temu udowodnił, że mocno podkręcony proc (2 rdzenie lub więcej) daje świetne efekty jeśli do spółki masz SSD oraz stabilny net możesz lekko grać i przyjemnie.
I dlatego ciągniesz na phemonomie 4rdzeniowym :D?

Jak grałem dla testu na starym komputerze to poza PvE i to z lagami nic się nie dało zrobić (athlon 5000+, 4gb ram, 8800)
na i7, 8gb ram i ssd zero problemow, Cezar93 ma i5tkę i miał max 40fps na GODZIE, na PvP 20 maks
PRZY i5, a tym samym przy 200 ludziach w TERZE zero lagow, takze wiecie.

@Terror
Ja bym raczej powiedzial, ze duzo ludzi wymiekla tym ze gralo po 4-5h dziennie z CP(po zrobieniu Soa Daily, Solo, epickow itd. - zostawalo nam niecale 1h na "zabawe" lub dodatkowe 3 trajany, zeby nie odstawac za bardzo z tylu.

Na privach tez tak jest, ale przez 3-4 miesiace i potem nie ma na dobra sprawe co farmic, wiec jest PvP, a tutaj dzien w dzien to samo.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

NotTheFakeTazman

Cytat: Russe w Maj 18, 2012, 11:07:27 AM

Najwiekszy efekt daje ssd bez tego nie ma sensu odpalac L2 co nie zmienia faktu ze nawet z ssd i super prockiem gra chodzi zalosnie )

John100

Cytat: Russe w Maj 18, 2012, 11:58:54 AM
A koniu na to:

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Horken w Maj 18, 2012, 10:11:01 AM
Podejrzewam ze 80-90% osób które zrezygnowały z gry miały po prostu dość tej męczarni

This...
...ale nie do końca.
Faktycznie sporo osób uzasadniało to w ten sposób ale znaczna większość przy zderzeniu swoich oczekiwań z realiami większego serwera uznała, że off jest zbyt ciężki i tyle.

Swoją drogą jest to konkretna lipa gdy przy PvP na Orbis nawet sobie nie można popatrzyć jak walczą inni bo za bardzo tnie gierkę ale to jest fail twórców, że podrasowali za bardzo powtarzalne efekty.
Dlatego niektórym zostaje olimpiada ^^
Jak dla mnie dużo ciężej było na low rate priv serwerach x3-x5 i tam o wiele dłużej wbijałem 78 niż na OFF 85 lvl, a mimo to dawne low rate privy miały 4-5k online  :D W dodatku tam trzeba było wszystko crafcic, a tutaj wszystkie itemy bez żadnego wysiłku. OFF jest mega-łatwy więc to nie powód, że niby dead  8)

TTerrorPropaganda

Cytat: lempartus w Maj 18, 2012, 01:44:16 PM
fajny trolling Eido, ale to strasznie smutne że nie masz nic lepszego do roboty jak trollowanie na forum martwej wg Ciebie gry, w dziale dotyczącym martwego serwera.
Naprawdę to smutne

Czytaj ze zrozumieniem, nie troluje gry, serwera martwego czy tez nie tylko ludzi. Kazdy skutek ma swoja przyczynę, ty piszesz posta w którym się jarasz za bardzo gra , ja cie troluje. Jakis inny obrońca świata wirtualnego czyta troling z wypiekami na twarzy i z para buchająca z uszu i umieszcza swojego posta. Tak powstaje nowy płacz świata wirtualnego, co skutkuje kolejnym trolingiem z mojej strony. Nie troluje osób które podchodzą tu z dystansem do gry....

Russe

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 03:52:32 PM
Naprawdę to smutne

Czytaj ze zrozumieniem, nie troluje gry, serwera martwego czy tez nie tylko ludzi. Kazdy skutek ma swoja przyczynę, ty piszesz posta w którym się jarasz za bardzo gra , ja cie troluje. Jakis inny obrońca świata wirtualnego czyta troling z wypiekami na twarzy i z para buchająca z uszu i umieszcza swojego posta. Tak powstaje nowy płacz świata wirtualnego, co skutkuje kolejnym trolingiem z mojej strony. Nie troluje osób które podchodzą tu z dystansem do gry....
W ten sposób trolując Lempa pokazujesz tylko, że nie znasz go. Nawet nie wiem czemu ci odpisuje skoro nie rozumiesz co pisze Lemp to nie zrozumiesz tego tego co ja do cb piszę  :D

AsmWalker

Prawda jest taka, że wczoraj i przedwczoraj na daily pvp nie byłem w stanie grać miałem takie freezy mam Fix latency zainstalowane . Nie wiem juz sam czyja to wina mam komputer wmiare dobry crysis 2 mi smiga a lineage ma problemy na minimalne detale mam wszystko... Może to wina neostrady kij wie...

Deric

Cytat: Russe w Maj 18, 2012, 03:54:38 PM
Naprawdę to smutne

W ten sposób trolując Lempa pokazujesz tylko, że nie znasz go. Nawet nie wiem czemu ci odpisuje skoro nie rozumiesz co pisze Lemp to nie zrozumiesz tego tego co ja do cb piszę  :D
Bo Eido to psycholog,psychiatra i terapeuta w jednym, ma kilka rodzin i świetnie doradza wszystkim odnośnie życia które jest realne wg niego, oczywiście lemp jest gimbuzkiem bez rodziny(co do tego nikt nie ma najmniejszych wątpliwości) sobie całkowicie nie radzi i cały czas szuka pomocy od taki ludzi jak się sami nazywacie 'trolki' lub 'hejterzy' . po za tym każdy ma indywidualny dystans do tej jak i każdej innej gry, sam pewni siedziałeś i robiłeś hujumuju w tej grze a teraz ciśniesz z ludzi którzy robiła to samo co kiedyś ty. i musze cie zmartwić bo ten troling wywołuje tak samo uśmiech na moich ustach jaki i pewnie na twoich chociaż mogę sie mylić bo ta reakcja którą opisujesz może być właśnie twoja  :D

Khav

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 11:04:37 AM
Cytat: Grande w Maj 18, 2012, 10:57:10 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 10:53:00 AM
Cytat: Grande w Maj 18, 2012, 10:27:02 AM
Jak komuś tnie to ja moge poradzić jedynie kupienie leprzego sprzetu. Bo na moim 4 letnim komputerze z raptem 4 giga ramu gra śmiga aż miło na low detalach, czasami coś przytnie ale ogólnie moge w miare komfortowo grać. Tak jak Shanique mówi jak ktoś zaliczył faila i quitną to wiadomo że nie będzie dobrze o serwerze mówić, a jeżeli taka pieczątka się zorientował po miesiącu dopiero na jakich ratach gra to już sfailował zanim zaczął grać tutaj jeszcze. Pare osób mówiło że tak będzie jeszcze przed startem serwera, że jeżeli ludzie z privów się zejda tutaj to dla 99% jednak off serwer będzie za dużym wyzwaniem i tak się właśnie stało.

Nie na ramie bazuje silnik l2, tylko na procku i dysku. Wcześniej miałem 2 rdzenie samo koksanie w harnaku lub soa było  straszna męczarnią, o PvP to już w gole nie wspomnę. Jedynie zmniejszenie do minimum zasięgu widzenia coś dawało, ale wtedy nie widziałeś wroga/mobow dopóki się o nich nie potknąłeś. Nawet przy zmianie na 4 rdzenie, 8 gb ramu był zal. Wiec nie pieprz ze nie masz ścin lub 8 fpsow na pvp, albo ze możesz się ruszać na tw, siege. Po prostu jak się jest hardcorem i takie rzeczy nie przeszkadzają to się gra dalej. Albo co mądrzejsi uznali ze nerwy przy tak działającej grze nie są tego warte i usunęli ta -_-' grę. A dla hardcora ktoś taki pozostanie quterem z priva, a sam będzie się upierał ze gra działa mu idealnie, bo jest nawiedzony
Mam ci dać screeny ze sprzętu jaki mam i test jak mi gra działa abyś uwierzył?

Słuchaj muminku. Zaprzeczasz sam sobie, skoro serwer jest martwy, to co za różnica czy da Ci screeny z wioski startowej czy z tw.. Przecież serwer jest dead.. A tym bardziej nie uświadczysz tu mass pvp z którego chciałbyś zobaczyć screeny. Chyba że... Widziałeś ile osób stawia się na TW/Siege/pvp, prosisz o screeny jak komuś dobrze chodzi podczas czegoś takiego.. Ale wtedy jesteś totalnym hipokrytą..

I swoją drogą. Nie wiem co jest gorsze, ktoś kto broni swojej pasji (wirtualnego świata), przedstawiając czyste fakty , czy ktoś kto uparcie twierdzi że serwer martwy mimo że ciężko o spota na 90+ lokacjach. Może dla jasności, daj swoją definicję non-dead serwera, bo ty chyba już tak wpadłeś w rytm "dead serwer, dead serwer, dead serwer" że już nie wiesz o czym gadasz.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Sarin.

brakuje jeszcze wykladu jakie to wydawanie pieniedzy na rozrywke jest be. jedziesz koniu ichaaa  :D :D :D

Khav

Nie mam zamiaru Cię przekonywać że dobrze się bawimy bo itak  przyjąłeś pewien dogmat który brzmi : Core jest dead, l2 jest dead itd. Szanuję twoje zdanie. Gra Ci się nie podoba, serwer też, ale proszę uszanuj i nasze że dla nas ta gra to frajda i dobrze się bawimy.

I jeszcze do tego co zaznaczyłem. Jak ktoś Ci splunie w twarz to też mówisz " To ja mam dla ciebie złą wiadomość.. deszcz pada"??
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Arimas

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,28390.0.html
Posty za czasów popularności RU-Lancer
Eido też tam pisał ;] (sporo flejmu było czasem usuwane ale na pewno fani znajdą coś dla siebie)

Shanique

Cytat: Sarin. w Maj 18, 2012, 04:13:10 PM
brakuje jeszcze wykladu jakie to wydawanie pieniedzy na rozrywke jest be. jedziesz koniu ichaaa  :D :D :D

wydawanie kasy na rozrywkę jest be tylko kiedy tej kasy brakuje ci na chleb... w każdym innym przypadku co to kogo obchodzi, czy ktoś wydaje kasę na bilet do kina, fajki, wino, dziewki, śpiew czy L2... grunt, że to cię "rozrywa" i czujesz się odprężony xD

lempartus

Naprawdę to smutne

Może się powtórzę, to smutne że tego typu Ci rozrywka pozostaje, a to mi zarzucasz że mam niezdrowe podejście do gry.
Wg mnie cały czas z dystansem podchodzimy do gry i nie zabijamy się o pixele, ale każdym - w tym i ty - masz prawo do indywidualnej oceny. Tak jak napisałem wcześniej - szanuję zdanie każdej osoby, co nie oznacza że się z nim zgadzam.
Mam wrażenie że w swojej zaciekłości i zapalczywości przypominasz Macierewicza, on też sobie wymyślił jakąś bajkę i żadne argumenty do niego nie przemawiają. Był zamach i tyle. Dead serwer, dead gra i już. Moja racja jest ważniejsza i każdy kto myśli inaczej jest w błędzie, jest wrogiem ludu pracującego miast i wsi i napewno jest idiotą.
Drobna sugestia, żeby nie narażać się na śmieszność to jak się pisze o sytuacji na danym serwerze najlepiej jest samemu się zalogować i sprawdzić. no chyba że lubisz dostarczać nam ciągłych porcji śmiechu.
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

TTerrorPropaganda

Ten wasz płacz wywołuje u mnie dużo radości, wystarczy napisać 2 słowa "martwy serwer" a od razu wywołuje on w was obrońcach tyle negatywnych emocji. To nie ja próbuje na siłę przekonywać ze jest on martwy, tylko wy ze tak nie jest. Bo skoro jak sadzicie tak nie jest, to po co w ogóle o tym pisać?
Lempartus każdym kolejnym postem którym próbujesz bronic serwera tylko bardziej mnie uświadamiasz w przekonaniu, ze masz niezdrowe podejście do gry. Jak by moje posty wywoływały u ciebie uśmiech zamiast buchania pary z uszu, to byś się w nie tak nie angażował próbując je negować. Po prostu nie jesteś w stanie przejść obojętnie obok tego, ze ktoś bluzga twoją ukochaną grę, to samo się tyczy reszty.

Khav ty mój wirtualny przyjacielu kimkolwiek byś nie był, wiele privow ma większy online niż off, mimo ze są darmowe...
nie wiem czy w tym momencie chciałeś bronic kolegi który sobie sam strzeli w stopę pisząc bzdury o tym ze da mi scriny ze mu gra działa idealnie. Co do definicji "dead serwera" naprawdę muszę ci pisać ze 2 serwery gdzie na jednym gra 500 osób, na drugi maxymalnie 2k jest dla innovy wielkim sukcesem? lub ogólnie czy to jest wielki sukces? I chyba nie chcesz zaprzeczyć ze jednak z dnia na dzień coraz więcej ludzi rezygnuje, powoli, powoli jednak to nastepuje