Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Grande

To twoje dead serwer to nic innego tylko pisane innymi słowami jestem słabym graczem zaliczyłem faila quitnołem i teraz za wszelką cene bede pluć na serwer.

Jaffeveyda

Ja pierdole jakie z was rezusy 3 strony jebanego placzu.Idzcie na dziwki ludzie.

Junek

Jest taka fajna opcja na forum jak "ignorowanie użytkowników". Tak nieśmiało proponuje, jeśli komuś czyjeś posty nie pasują.  :afro:
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

lempartus

w sumie racja.
Nie ma sensu rozmawiać ze ścianą.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Deric

Eido:
-póki jest chociaż jedna osoba która gra w tą/na tym gra/serwerze to nie jest martwa/y
-piszesz do osoby która ma normalną rodzinę której też poświęca czas że uważa klan za rodzinę? hmm dziwną definicje rodziny znasz...
-piszesz że nie trolujesz serwera czy gry .. ciekawe dla czego? może dla tego że przedmiotów i innych podobnych rzeczy nie da się trolować?
-mówisz że trolujesz tylko tych ludzi którzy nie mają dystansu do gry? każdy ma dystans ty go nie znasz dla żadnej innej osoby niż ty sam i nie tobie to osądzać kto jaki ma
-nikt ci nie próbuje udowadniać że serwer jest dead tylko zaprzecza temu że ty mówisz że jest... (argument z dupy tak samo jak twój dotyczący tego samego)
-z dania na dzień ludzie rezygnują z każdej gry nie tylko l2 (też oczywiście przybywają ale bilans jest ujemny) i z każdą inną grą jest tak samo, myślisz że ludzie nie przestają grać w takie gry jak wow, lol, tera itd?
-skąd ty wiesz jak ludzie się zachowują? nie widziałeś ich nigdy, z 90% nawet nigdy nie rozmawiałeś, każdy reaguje inaczej a jeżeli wmawiasz sobie że wiesz jaką ludzie mają/będą się zachowywać po twoich postach to jest już chorobą

i szczerze mam wyjebane na to że jest to ded serwer, mógł nawet paść i rok temu ale póki ja na nim gram i mam z kim to robić, nie nudzę się, dostarcza mi rozrywki takiej jakiej od niego oczekuje

i dziwisz że osoby które grają na tym serwerze bronią go? podam ci taki przykład: jesteś piz dą nie człowiekiem to samo twoja rodzina i znajomi, okolica w której żyjesz to slamsy. Jeżeli byś nie próbował temu zaprzeczyć byłbyś idiotą

Cytat: Junek w Maj 18, 2012, 06:22:20 PM
Jest taka fajna opcja na forum jak "ignorowanie użytkowników". Tak nieśmiało proponuje, jeśli komuś czyjeś posty nie pasują.  :afro:
słabo działa jak ktoś tą osobe cytuje ;/

Sesto

no coz z panem nie ma co rozmawiac   jest tylko jedna prawda a ta prawda to  jego wlasne zdanie  nieslychane kiedy   czesc naszego spoleczenstwa zamienila sie w takich egocentrykow ale co sie dziwic typowy przedstawiciel szarej masy spoleczenstwa pozbawionego   zdrowego rozsadku i wlasnego myslenia 

kolega sie niby smieje z  racjonalnych   odpowiedzi  w dyskusji a jak cos nie idzie po jego mysli  to  wtedy troling nic dziwnego ze palikot ma 10% poparcia  skoro ciemna masa zamiast pomyslec rozsadnie po prostu strolowala inne partie wybierajac goscia ktory  zamist ratowc kraj woli machac kutasem z gumy do kamery bo tak jest najlatwiej ,strach takich kretynow puscic na nastepne wybory  chociaz gorzej juz  byc chyba nie moze

Khav

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 05:46:22 PM
Ten wasz płacz wywołuje u mnie dużo radości, wystarczy napisać 2 słowa "martwy serwer" a od razu wywołuje on w was obrońcach tyle negatywnych emocji. To nie ja próbuje na siłę przekonywać ze jest on martwy, tylko wy ze tak nie jest. Bo skoro jak sadzicie tak nie jest, to po co w ogóle o tym pisać?
Lempartus każdym kolejnym postem którym próbujesz bronic serwera tylko bardziej mnie uświadamiasz w przekonaniu, ze masz niezdrowe podejście do gry. Jak by moje posty wywoływały u ciebie uśmiech zamiast buchania pary z uszu, to byś się w nie tak nie angażował próbując je negować. Po prostu nie jesteś w stanie przejść obojętnie obok tego, ze ktoś bluzga twoją ukochaną grę, to samo się tyczy reszty.

Khav ty mój wirtualny przyjacielu kimkolwiek byś nie był, wiele privow ma większy online niż off, mimo ze są darmowe...
nie wiem czy w tym momencie chciałeś bronic kolegi który sobie sam strzeli w stopę pisząc bzdury o tym ze da mi scriny ze mu gra działa idealnie. Co do definicji "dead serwera" naprawdę muszę ci pisać ze 2 serwery gdzie na jednym gra 500 osób, na drugi maxymalnie 2k jest dla innovy wielkim sukcesem? lub ogólnie czy to jest wielki sukces? I chyba nie chcesz zaprzeczyć ze jednak z dnia na dzień coraz więcej ludzi rezygnuje, powoli, powoli jednak to nastepuje
I wszystko na ten temat. Dla Ciebie "dead serwer" = brak sukcesu. Oczywiście dla nas jest jasne że tu nie o sukces innovy chodzi, bo oni jak zarabiali, tak zarabiają na tym.

Swoją drogą, przed dodaniem cię do listy ukrytych, twierdzisz że nas trolujesz.
Z wikipedii:
"
Cytat..Troll (norw., szw. troll, duń. trold) – przypominający wyglądem człowieka stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzący się z mitologii nordyckiej....
Wierzono, że trolle różniły się między sobą zarówno wyglądem, jak i charakterem. Najczęściej miały to być stworzenia bardzo stare, brzydkie, złośliwe i mało inteligentne. Można było wśród nich znaleźć olbrzymy, jak i niewielkiego wzrostu skrzaty (norw. nisse) czy karły (norw. dverg)."
źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Troll
Pozdrawiam, tyle w temacie.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Loveless

Cytat: Deric w Maj 18, 2012, 06:39:38 PM
Eido:
-póki jest chociaż jedna osoba która gra w tą/na tym gra/serwerze to nie jest martwa/y
-piszesz do osoby która ma normalną rodzinę której też poświęca czas że uważa klan za rodzinę? hmm dziwną definicje rodziny znasz...
-piszesz że nie trolujesz serwera czy gry .. ciekawe dla czego? może dla tego że przedmiotów i innych podobnych rzeczy nie da się trolować?
-mówisz że trolujesz tylko tych ludzi którzy nie mają dystansu do gry? każdy ma dystans ty go nie znasz dla żadnej innej osoby niż ty sam i nie tobie to osądzać kto jaki ma
-nikt ci nie próbuje udowadniać że serwer jest dead tylko zaprzecza temu że ty mówisz że jest... (argument z dupy tak samo jak twój dotyczący tego samego)
-z dania na dzień ludzie rezygnują z każdej gry nie tylko l2 (też oczywiście przybywają ale bilans jest ujemny) i z każdą inną grą jest tak samo, myślisz że ludzie nie przestają grać w takie gry jak wow, lol, tera itd?
-skąd ty wiesz jak ludzie się zachowują? nie widziałeś ich nigdy, z 90% nawet nigdy nie rozmawiałeś, każdy reaguje inaczej a jeżeli wmawiasz sobie że wiesz jaką ludzie mają/będą się zachowywać po twoich postach to jest już chorobą

i szczerze mam -_-' na to że jest to ded serwer, mógł nawet paść i rok temu ale póki ja na nim gram i mam z kim to robić, nie nudzę się, dostarcza mi rozrywki takiej jakiej od niego oczekuje

i dziwisz że osoby które grają na tym serwerze bronią go? podam ci taki przykład: jesteś piz dą nie człowiekiem to samo twoja rodzina i znajomi, okolica w której żyjesz to slamsy. Jeżeli byś nie próbował temu zaprzeczyć byłbyś idiotą

Not rly...

W życiu spotyka się wielu debili i nie sposób reagować na każdego, po prostu w imię "I don't care" olewasz i idziesz dalej.

Ten wasz płacz wywołuje u mnie dużo radości, wystarczy napisać 2 słowa "martwy serwer" a od razu wywołuje on w was obrońcach tyle negatywnych emocji. To nie ja próbuje na siłę przekonywać ze jest on martwy, tylko wy ze tak nie jest. Bo skoro jak sadzicie tak nie jest, to po co w ogóle o tym pisać?
Lempartus każdym kolejnym postem którym próbujesz bronic serwera tylko bardziej mnie uświadamiasz w przekonaniu, ze masz niezdrowe podejście do gry. Jak by moje posty wywoływały u ciebie uśmiech zamiast buchania pary z uszu, to byś się w nie tak nie angażował próbując je negować. Po prostu nie jesteś w stanie przejść obojętnie obok tego, ze ktoś bluzga twoją ukochaną grę, to samo się tyczy reszty.

Khav ty mój wirtualny przyjacielu kimkolwiek byś nie był, wiele privow ma większy online niż off, mimo ze są darmowe...
nie wiem czy w tym momencie chciałeś bronic kolegi który sobie sam strzeli w stopę pisząc bzdury o tym ze da mi scriny ze mu gra działa idealnie. Co do definicji "dead serwera" naprawdę muszę ci pisać ze 2 serwery gdzie na jednym gra 500 osób, na drugi maxymalnie 2k jest dla innovy wielkim sukcesem? lub ogólnie czy to jest wielki sukces? I chyba nie chcesz zaprzeczyć ze jednak z dnia na dzień coraz więcej ludzi rezygnuje, powoli, powoli jednak to nastepuje

Ale o czym Ty teraz piszesz, ludzie którzy chociaż godzinę poświęcili przed rozpoczęciem gry w Lineage'a Goddess Of Destruction, WIEDZĄ jakie są wymagania, bez minimalnie Phenoma x4 3.5 będziesz się męczył, a tak naprawdę powinno się mieć OE i5 2500k 4.0 zegar, 5.0 na SIEGE/TW

Junek

Cytat: Deric w Maj 18, 2012, 06:39:38 PM

Jak większość tak zrobi to nie będzie czego cytować bo z doświadczenia wiem ze ignorowanie wkurza najbardziej i prędzej czy później ten ktoś sobie odpuszcza
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

JamesDoakes

Cytat: Khav w Maj 18, 2012, 06:45:16 PM
Swoją drogą, przed dodaniem cię do listy ukrytych, twierdzisz że nas trolujesz.
Z wikipedii:"..Troll (norw., szw. troll, duń. trold) – przypominający wyglądem człowieka stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzący się z mitologii nordyckiej....
Wierzono, że trolle różniły się między sobą zarówno wyglądem, jak i charakterem. Najczęściej miały to być stworzenia bardzo stare, brzydkie, złośliwe i mało inteligentne. Można było wśród nich znaleźć olbrzymy, jak i niewielkiego wzrostu skrzaty (norw. nisse) czy karły (norw. dverg)."
Pozdrawiam, tyle w temacie.
nie ośmieszaj się już bardziej na tym forum, bo wygląda jakbyś miał internet od wczoraj :D
zabawne jak dajecie się prowokować.

Khav

Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Prokrastynator

sam już to kiedyś pisałem, dobry ubaw z fanboyów innovy jak dostają biegunki po każdym niepochlebnym poscie na temat Core, a potem piszą że mają z tego bekę, da się to podsumować jedną prostą zasadą "prawda boli"
kronika jak i serwer są daremne i co do tego nie ma wątpliwości, wiele ludzi jak np Tazman którzy coś osiagneli doszło do tego wniosku i dlatego olali gre, ale Core obrońców to i tak będa faile którzy nie dali rady i próbują obrzydzić serwer innym
tak długo jak innova fanboye będa wpadac w furie po każdym negatywnym poscie, tak długo takie posty beda się pojawiac,
inteligentni gracze którzy o dziwo naprawdę mają jakiś fun z gry nie przejmują sie opiniami innych i sobie nadal grają, ale jak widac takich tu nie ma
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Khav

Cytat: kornes w Maj 18, 2012, 06:56:42 PM
Cytat: Khav w Maj 18, 2012, 06:54:44 PM
Co ty, ja mam internet od jutra.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=troll
http://pl.wikipedia.org/wiki/Troll_internetowy
dokształć się najpierw, potem wklejaj cytaty
Hmm i co mi z tej wiedzy przyjdzie? Wybacz ale wolę kształcić się w innych, bardziej przydatnych w życiu kierunkach.

JamesDoakes

Cytat: Khav w Maj 18, 2012, 07:01:08 PM
Hmm i co mi z tej wiedzy przyjdzie? Wybacz ale wolę kształcić się w innych, bardziej przydatnych w życiu kierunkach.
"nie muszę znać znaczenia wyrazów których używam", co żeś już pokazał kilka stron wcześniej. Ale nie zmieniajmy głównego tematu, kontynuuj swoje wywody dlaczego innova nie jest dead i dawaj się dalej prowokować razem z resztą inteligentnych kolegów.

Khav

Cytat: kornes w Maj 18, 2012, 07:07:34 PM
Cytat: Khav w Maj 18, 2012, 07:01:08 PM
"nie muszę znać znaczenia wyrazów których używam", co żeś już pokazał kilka stron wcześniej. Ale nie zmieniajmy głównego tematu, kontynuuj swoje wywody dlaczego innova nie jest dead i dawaj się dalej prowokować razem z resztą inteligentnych kolegów.
A nie przyszła myśl do twojego orzeszka, że ten cytat co dałem był celowo dobrany?? I kolejna uwaga. Istnienie trolla w legendach, jest starsze niż internet, więc podejrzewam iż sama nazwa trolla internetowego wzięła się z zapożyczenia nazwy.

Deric

jak w ogóle jak można mówić do kogoś teksty typu 'dokształć się' czytając jeden post nie znając osoby ani jej wieku szczególnie że wklejanie cytatów nie należy ani do konieczności ani do czynności potrzebującej jakiejś nauki, tak samo jak możesz komuś sugerować że jest mało inteligentny nie znając go? z resztą na pewno nie tobie to oceniać. błyszcz dalej

JamesDoakes

Cytat: Deric w Maj 18, 2012, 07:13:02 PM
jak w ogóle jak można mówić do kogoś teksty typu 'dokształć się' czytając jeden post nie znając osoby ani jej wieku szczególnie że wklejanie cytatów nie należy ani do konieczności ani do czynności potrzebującej jakiejś nauki, tak samo jak możesz komuś sugerować że jest mało inteligentny nie znając go? z resztą na pewno nie tobie to oceniać. błyszcz dalej
rozumiem solidarność kolegów z jednego lolcp, ale twoje argumenty są nie za mądre ))
nie muszę kogoś znać, żebym po przeczytani jego posta widział że używa słów których nie rozumie. Bo postać trolla z mitologi ze zjawiskiem trollingu ma wspólną tylko nazwe.

Deric

Cytat: kornes w Maj 18, 2012, 07:18:10 PM
rozumiem solidarność kolegów z jednego lolcp, ale twoje argumenty są nie za mądre ))
nie muszę kogoś znać, żebym po przeczytani jego posta widział że używa słów których nie rozumie. Bo postać trolla z mitologi ze zjawiskiem trollingu ma wspólną tylko nazwe.
Gratuluje wiedzy )) brawo i wierz mi że mają więcej wspólnego niż tylko nazwę )) (i nie chodzi mi o genezę tego słowa bo z tym masz racje) i pokaż mi pogrubieniem i wytłumacz mi czemu moje argumenty są głupie, bo w dupie mam stwierdzenie są głupie bo tak

Khav

Cytat: kornes w Maj 18, 2012, 07:18:10 PM
Skoro tak się upierasz:
CytatEtymologia

Termin ,,trollowanie" pochodzi od ang. Trolling for fish – metoda łowienia ryb na haczyk, błystkę[1], ponieważ troll ,,zarzuca haczyk", poruszając kontrowersyjny temat, często niepotrzebnie, aby wywołać kłótnię. Poprzez wsteczną etymologię uprawiających trollowanie nazwano trollami (od legendarno-baśniowych stworów z mitologii nordyckich).
źródło: sam podałeś.

TTerrorPropaganda

Proszę nie piszcie już dziś nic, bo mnie aż brzuch boli od śmiechu. Obrońcy poczytajcie czasem sami siebie, bo zaczyna mi się was zal robić...

Redbox

Czyli podsumowując Eido, trolujesz bo tak i chu!? Bede trolowal boo kręce Sobie "beke" z was. Super. Szkoda ze internet dla wszystkich jest.
Gra jest zła bo silnik nie wyrabia takie zycie. Niektorzy graja w sapera bo jest cool inni w jakies stare gierki bo im sie podobaja. Tala prawda, nie wazne ze grafa ssie itd. Wazne ze jest zabawa.
Server moze byc i dead ale póki jest z kim sie bic dla mnie nie.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dyma

kurde koniu niby coś tam robisz dla draki, ale kurde jesteś totalnym debilem...serio

a co do podpierania swoich decyzji wiadomościami z wikipedi: dziś na lab nie rozumiałem 1 terminu z polecenia i wpisałem go w google i tradycyjnie pierwszy link to wikipedia. Mało co bym z zajęć  nie wyleciał bo "jak inżynier może podpierać swoją wiedzę na takim ..."

A tak w ogóle to juz nie gram w l2 od jakiegoś czasu a ciągle zapomniałem napisać:

UCIEKAJCIE Z CORE BO JEST DEAD SERVER, L2 TO ZUOOOO
ALARION TO KRADZIEJ OSZUKISTA  CWEL (hmmm jak to było...)DZIEWCZYNKA Z KOSZULKĄ KOMY(czy jakoś tak)
ITP ITD
pozdro dla wszystkich koni qqentimków prokonstynatorów czy jak im tam, pieczątki no i oczywiście Zojki ;)

//Obraza drugiego uzytkownika: 10%
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Prokrastynator

o, nawet dyma wpadł na forum pochwalić się kolejny raz że studiuje
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

TTerrorPropaganda

Cytat: Dyma w Maj 18, 2012, 08:20:00 PM
kurde koniu niby coś tam robisz dla draki, ale kurde jesteś totalnym debilem...serio

a co do podpierania swoich decyzji wiadomościami z wikipedi: dziś na lab nie rozumiałem 1 terminu z polecenia i wpisałem go w google i tradycyjnie pierwszy link to wikipedia. Mało co bym z zajęć  nie wyleciał bo "jak inżynier może podpierać swoją wiedzę na takim ..."

A tak w ogóle to juz nie gram w l2 od jakiegoś czasu a ciągle zapomniałem napisać:

UCIEKAJCIE Z CORE BO JEST DEAD SERVER, L2 TO ZUOOOO
ALARION TO KRADZIEJ OSZUKISTA  CWEL (hmmm jak to było...)DZIEWCZYNKA Z KOSZULKĄ KOMY(czy jakoś tak)
ITP ITD
pozdro dla wszystkich koni qqentimków prokonstynatorów czy jak im tam, pieczątki no i oczywiście Zojki ;)

To ze tak o mnie myślisz rani moje uczucia serio... U nas mówią nie "DZIEWCZYNKA Z KOSZULKĄ KOMY"... tylko baba jaga, ale zupełnie nie wiem co w tym śmiesznego :D

Aaa i również pozdrawiam obrońców