Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedHarvester

Cytat: Grande w Maj 17, 2012, 10:37:35 PM
Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:23:07 PM
Cytat: Grande w Maj 17, 2012, 10:10:37 PM
Nie. Ale wkurza mnie takie pieprzenie ludzi którzy -_-' wiedzą o realiach oficjalnych serwerów a mądrzą sie jak by 100 lat grali w to. Ja bym zrobił zakaz pisania postów w tym temacie przez osoby które na offie nie spędziły conajmniej kilku lat.
Core jest otwarty od pół roku. Chyba self-owned.  hahaha
Po pierwsze naucz się edycji postu a nie piszesz 1 pod drugim. Po drugie komentując w ten sposób mój post udowodniłeś że grasz w l2 od kilku miesięcy dopiero wieć wytłumacze ci że wcześniej było kilka off serwerów swego czasu nawet kilkanaście EU i UE o ile się nie myle.
Ja nauczę się edycji postów kiedy ty włożysz minimum wysiłku i zaczniesz używać polskich znaków i interpunkcji.
cashed out

Arimas

W sumie, że eido trolluje to rozumiem ale, że redh to już mnie dziwi

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:30:30 PM
Cytat: Russe w Maj 17, 2012, 10:21:17 PM
Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:08:52 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 17, 2012, 10:05:09 PM
Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 09:47:45 PM
Cytat: Grande w Maj 17, 2012, 09:40:30 PM
Ja na harnaku widze nie mal codziennie nowe klany. Już wam powiedziałem za dużo priv serwerów, nauczcie się wkoncu że na off serwerach zerg na low lokacjach jest tylko na początku a nie przez kolejne 10 lat. Chcecie zerg na low lokacjach idzcie na privy tam przy zmianach serwera co tydzień zawsze będziecie mieć zerg na starcie.
Btw teraz otwierają GOD serwer 10x na off plikach idzicie tam będzie zerg na starcie napewno przy okazji zaliczycie kolejnego faila, a my będziemy sobie spokojnie grać dalej na tym dead serwerze.
Zgodziłbym się z tobą gdyby w L2 nadal byłby miesięczny abonament, rzecz w tym ,że ludzie nie chcą w to grać nawet jak jest za darmo  :oops:

Mowiłem ci koleś idź sobie hejtowac inna gre, a nie przyczepiasz sie do super działającej gry, bardzo rozbudowanej w którą 90% czasu gry to pvp Lagow sprzętowych nie uświadczysz, a popularność i zainteresowanie nią nieustannie rośnie. Wiec zrób sobie i nam ta przyjemność i idź swoje żale wylewać gdzie indziej. To forum jest dla ludzi dla których to coś więcej niż gra, wiec mowie ci -_-' -_-' stąd
Zgaduje ,że jesteś z party Alariona bo tylko on taką retorykę stosuje.
Słaby flame  8)
Oby do TW i siege :D
A tera choć świetna graficznie to nie powala jak chwilę pograłem.
Sześć godzin leżenia w combat zone co dwa tygodnie - to dopiero END GAME`OWE emocje!
Kolega widzę mocny klan lub CP reprezentuje  :afro:
A może by wrócić na oficjal :)

RedHarvester

Cytat: Arimas w Maj 17, 2012, 10:41:32 PM
Hełm z folii aluminiowej nie chroni niestety przed indoktrynacją na Team Speak`u.
cashed out

Grande

Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:41:00 PM
Nie. Ale wkurza mnie takie pieprzenie ludzi którzy -_-' wiedzą o realiach oficjalnych serwerów a mądrzą sie jak by 100 lat grali w to. Ja bym zrobił zakaz pisania postów w tym temacie przez osoby które na offie nie spędziły conajmniej kilku lat.
Po pierwsze naucz się edycji postu a nie piszesz 1 pod drugim. Po drugie komentując w ten sposób mój post udowodniłeś że grasz w l2 od kilku miesięcy dopiero wieć wytłumacze ci że wcześniej było kilka off serwerów swego czasu nawet kilkanaście EU i UE o ile się nie myle.
Ja nauczę się edycji postów kiedy ty włożysz minimum wysiłku i zaczniesz używać polskich znaków i interpunkcji.
Po pierwsze powiedz mi gdzie nie użyłem polskiego znaku, po drugie jeżeli już chcesz pisać takie głupoty bez sensu to pierw cofnij się do przedszkola bo dzieci w podstawówce powinny już mieć minimum rozumu, a ty tego poziomu niestety nie reprezentujesz sobą.

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

TTerrorPropaganda

Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:44:34 PM
Hełm z folii aluminiowej nie chroni niestety przed indoktrynacją na Team Speak`u.

Nie będę mówił kto tu zawsze kogo podpuszcza do trolingu, a samemu bał się stracić szacunek pryszczatych dzieci. Ale w końcu chyba przełamał nieśmiałość i mu się spodobało :P

RedHarvester

Cytat: Grande w Maj 17, 2012, 10:47:40 PM
Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:41:00 PM
Po pierwsze powiedz mi gdzie nie użyłem polskiego znaku, po drugie jeżeli już chcesz pisać takie głupoty bez sensu to pierw cofnij się do przedszkola bo dzieci w podstawówce powinny już mieć minimum rozumu, a ty tego poziomu niestety nie reprezentujesz sobą.
I ty mnie do przedszkola wysyłasz?
cashed out

RedHarvester

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 17, 2012, 10:49:10 PM

Nie będę mówił kto tu zawsze kogo podpuszcza do trolingu, a samemu bał się stracić szacunek pryszczatych dzieci. Ale w końcu chyba przełamał nieśmiałość i mu się spodobało :P
Zapamiętaj sobie hejterku ,że szacunek i honor  w grach komputerowych jest najważniejszy.
cashed out

TTerrorPropaganda

Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:53:45 PM

Zapamiętaj sobie hejterku ,że szacunek i honor  w grach komputerowych jest najważniejszy.

Mogę się założyć ze na PiS glosowałeś

Russe

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 17, 2012, 10:56:17 PM
Cytat: RedHarvester w Maj 17, 2012, 10:53:45 PM

Mogę się założyć ze na PiS glosowałeś

Wrzuta jak nic :) Korzystając z okazji chcę powiedzieć, że Core umarło. Dziękuję. Dobranoc.
Zapomniałbym
Kupię retri r95.  :D
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Ja na harnaku widze nie mal codziennie nowe klany. Już wam powiedziałem za dużo priv serwerów, nauczcie się wkoncu że na off serwerach zerg na low lokacjach jest tylko na początku a nie przez kolejne 10 lat. Chcecie zerg na low lokacjach idzcie na privy tam przy zmianach serwera co tydzień zawsze będziecie mieć zerg na starcie.
Btw teraz otwierają GOD serwer 10x na off plikach idzicie tam będzie zerg na starcie napewno przy okazji zaliczycie kolejnego faila, a my będziemy sobie spokojnie grać dalej na tym dead serwerze.

Wiedzialem, ze jestes jakims faktorem ;D Maj a Ty w Harnaku

PONAWIAM PYTANIE : Czy Slusha pt bylo/jest mocne tutaj czy takie sobie?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Draghar

Sprzedaje ktoś jeszcze PA za adene? Jeżeli tak to w jakim przeliczniku to teraz chodzi?

tytusDeZoo

Cytat: Draghar w Maj 18, 2012, 12:33:55 AM
Sprzedaje ktoś jeszcze PA za adene? Jeżeli tak to w jakim przeliczniku to teraz chodzi?

100kk obecnie
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Espr1t

Cytat: HellSign w Maj 17, 2012, 11:45:55 PM

Wiedzialem, ze jestes jakims faktorem ;D Maj a Ty w Harnaku

Nie mam pojęcia kto to Slush, czyli nie przypuszczam, by byli jakimś znaczącym Cp ^^

Shanique

Cytat: HellSign w Maj 17, 2012, 11:45:55 PM
...

A kto to jest Slush  ??

Wracając do dead servera... ciakwe jest to, że osoba która quituje z servera ZAWSZE twierdzi, że po jej odejściu server jest już dead... jakby to ona właśnie trzymała cały server przy życiu  :shock:

Clovery

To jest raczej tak, że ta osoba odchodzi bo server jest dead ;P

Shanique

Cytat: Clovery w Maj 18, 2012, 08:46:38 AM

i tu trzeba zdefiniować stwierdzenie "dead server"... bo jak widzę dla każdego oznacza to co innego... dla jednego będzie to brak pt na low lvl instancje... dla innego brak ludzi koksających na low lokacjach... dla innego brak pvp, pustki na siege i TW... dla innego puste oly... dla innego puste miasta, brak sklepików... jak dla mnie Core server ma się dobrze i nawet pokuszę się o stwierdzenie, że wciąż się jeszcze rozwija o!

Deric

Cytat: tytusDeZoo w Maj 18, 2012, 01:22:45 AM
Cytat: Draghar w Maj 18, 2012, 12:33:55 AM

100kk obecnie
dasz jakiś namiar? bo ja mam tylko gościa który chce 12kk - 1euro  :beksa:

TTerrorPropaganda

Cytat: Shanique w Maj 18, 2012, 09:14:53 AM

i tu trzeba zdefiniować stwierdzenie "dead server"... bo jak widzę dla każdego oznacza to co innego... dla jednego będzie to brak pt na low lvl instancje... dla innego brak ludzi koksających na low lokacjach... dla innego brak pvp, pustki na siege i TW... dla innego puste oly... dla innego puste miasta, brak sklepików... jak dla mnie Core server ma się dobrze i nawet pokuszę się o stwierdzenie, że wciąż się jeszcze rozwija o!

Myślę ze był on martwy w momencie, kiedy się okazało by grac w miarę normalnie trzeba mieć mocno podkręconą i7. Podejrzewam ze 80-90% osób które zrezygnowały z gry miały po prostu dość tej męczarni

Shanique

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 09:26:59 AM
Cytat: Shanique w Maj 18, 2012, 09:14:53 AM

Myślę ze był on martwy w momencie, kiedy się okazało by grac w miarę normalnie trzeba mieć mocno podkręconą i7. Podejrzewam ze 80-90% osób które zrezygnowały z gry miały po prostu dość tej męczarni

no proszę Cię... jedyne co mam podkręcone to włosy na plecach, a gra od samego początku śmiga mi, że aż miło  :P

Horken

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 09:26:59 AM
Podejrzewam ze 80-90% osób które zrezygnowały z gry miały po prostu dość tej męczarni

This...
...ale nie do końca.
Faktycznie sporo osób uzasadniało to w ten sposób ale znaczna większość przy zderzeniu swoich oczekiwań z realiami większego serwera uznała, że off jest zbyt ciężki i tyle.

Swoją drogą jest to konkretna lipa gdy przy PvP na Orbis nawet sobie nie można popatrzyć jak walczą inni bo za bardzo tnie gierkę ale to jest fail twórców, że podrasowali za bardzo powtarzalne efekty.
Dlatego niektórym zostaje olimpiada ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Grande

Jak komuś tnie to ja moge poradzić jedynie kupienie leprzego sprzetu. Bo na moim 4 letnim komputerze z raptem 4 giga ramu gra śmiga aż miło na low detalach, czasami coś przytnie ale ogólnie moge w miare komfortowo grać. Tak jak Shanique mówi jak ktoś zaliczył faila i quitną to wiadomo że nie będzie dobrze o serwerze mówić, a jeżeli taka pieczątka się zorientował po miesiącu dopiero na jakich ratach gra to już sfailował zanim zaczął grać tutaj jeszcze. Pare osób mówiło że tak będzie jeszcze przed startem serwera, że jeżeli ludzie z privów się zejda tutaj to dla 99% jednak off serwer będzie za dużym wyzwaniem i tak się właśnie stało.

TTerrorPropaganda

Cytat: Grande w Maj 18, 2012, 10:27:02 AM
Jak komuś tnie to ja moge poradzić jedynie kupienie leprzego sprzetu. Bo na moim 4 letnim komputerze z raptem 4 giga ramu gra śmiga aż miło na low detalach, czasami coś przytnie ale ogólnie moge w miare komfortowo grać. Tak jak Shanique mówi jak ktoś zaliczył faila i quitną to wiadomo że nie będzie dobrze o serwerze mówić, a jeżeli taka pieczątka się zorientował po miesiącu dopiero na jakich ratach gra to już sfailował zanim zaczął grać tutaj jeszcze. Pare osób mówiło że tak będzie jeszcze przed startem serwera, że jeżeli ludzie z privów się zejda tutaj to dla 99% jednak off serwer będzie za dużym wyzwaniem i tak się właśnie stało.

Nie na ramie bazuje silnik l2, tylko na procku i dysku. Wcześniej miałem 2 rdzenie samo koksanie w harnaku lub soa było  straszna męczarnią, o PvP to już w gole nie wspomnę. Jedynie zmniejszenie do minimum zasięgu widzenia coś dawało, ale wtedy nie widziałeś wroga/mobow dopóki się o nich nie potknąłeś. Nawet przy zmianie na 4 rdzenie, 8 gb ramu był zal. Wiec nie pieprz ze nie masz ścin lub 8 fpsow na pvp, albo ze możesz się ruszać na tw, siege. Po prostu jak się jest hardcorem i takie rzeczy nie przeszkadzają to się gra dalej. Albo co mądrzejsi uznali ze nerwy przy tak działającej grze nie są tego warte i usunęli ta zjebana grę. A dla hardcora ktoś taki pozostanie quterem z priva, a sam będzie się upierał ze gra działa mu idealnie, bo jest nawiedzony

Grande

Cytat: TTerrorPropaganda w Maj 18, 2012, 10:53:00 AM
Cytat: Grande w Maj 18, 2012, 10:27:02 AM

Nie na ramie bazuje silnik l2, tylko na procku i dysku. Wcześniej miałem 2 rdzenie samo koksanie w harnaku lub soa było  straszna męczarnią, o PvP to już w gole nie wspomnę. Jedynie zmniejszenie do minimum zasięgu widzenia coś dawało, ale wtedy nie widziałeś wroga/mobow dopóki się o nich nie potknąłeś. Nawet przy zmianie na 4 rdzenie, 8 gb ramu był zal. Wiec nie pieprz ze nie masz ścin lub 8 fpsow na pvp, albo ze możesz się ruszać na tw, siege. Po prostu jak się jest hardcorem i takie rzeczy nie przeszkadzają to się gra dalej. Albo co mądrzejsi uznali ze nerwy przy tak działającej grze nie są tego warte i usunęli ta -_-' grę. A dla hardcora ktoś taki pozostanie quterem z priva, a sam będzie się upierał ze gra działa mu idealnie, bo jest nawiedzony
Mam ci dać screeny ze sprzętu jaki mam i test jak mi gra działa abyś uwierzył?