Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

roli

Revolte

Hmm zabawne Reji, czyli co dojdzie do Was nowa osoba do klanu zrobi drame (lub wyjdzie bo coś mu sie nię podoba) pójdzie do ally i ally się rozpada ??
btw. Ależ to musi być satysfakcja dla tej osoby jeśli zrobił to celowo  hahaha
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Horken

Współpraca została rozwiązana i tyle.
Jeden ma trochę inną wizję klanu niż drugi i się sypnęło ^^
Z jednej strony dobrze bo straszne dramy o byle pierdoły szły na ally, a z drugiej to zastanawiam się jak będą wyglądać siege obu klanów byłego ally.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

Cytat: Revolte w Maj 30, 2012, 03:45:31 PM
Hmm zabawne Reji, czyli co dojdzie do Was nowa osoba do klanu zrobi drame (lub wyjdzie bo coś mu sie nię podoba) pójdzie do ally i ally się rozpada ??

A zamki? Zamki jakoś się same wyjaśnią ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VdzEzjRaXlE

likas

Rozumiem, że jako druga "strona" wypadałoby się wypowiedzieć w kwestii zaistniałej sytuacji, ale nawet nie macie co rozpakowywać popcornu.

Tak jak zostało wspomniane, koncepcje klanu się różnią i OB doskonale zrozumieli powód rozpadu ally, oczywiście w zaistniałej sytuacji zawsze są 2 strony medalu, ale o szczegółach nie mam zamiaru pisać, bo to nie są jakieś rozmowy w toku. W skrócie z mojej perspektywy jako lidera, wygląda to tak: mój klan - moja piaskownica i dostając ultimatum, że albo kickuje (obojętnie kogo, liczy się fakt) albo koniec ally, to trochę za dużo. Wybrałem co wybrałem, historia mnie rozsądzi  hahaha

Po prostu nasze drogi się rozeszły i tyle, nie ma nienawiści, nie przechodzimy na stronę "anty-Hunters", z mojej strony to pierwszy i ostatni post na ten temat, reszta jak chce może sobie kręcić pseudo dramę ;).

Alarion

Cytat: likas w Maj 30, 2012, 04:58:33 PM
Rozumiem, że jako druga "strona" wypadałoby się wypowiedzieć w kwestii zaistniałej sytuacji, ale nawet nie macie co rozpakowywać popcornu.

nie...? <chowa popcorn do pudełka>   :S

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Draghar

Shanique

Cytat: Alarion w Maj 30, 2012, 05:01:03 PM

Alarion! ten popcorn co już włożyłeś do buzi też musisz schować do pudełka  :oops:

Arimas

Hey, mam dużo masła to można zrobić polewę do...
Oh wait

Y U NO DRAMA?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: Shanique w Maj 30, 2012, 06:03:17 PM
Cytat: Alarion w Maj 30, 2012, 05:01:03 PM

Alarion! ten popcorn co już włożyłeś do buzi też musisz schować do pudełka  :oops:

nie, chciałem dać kotu trochę, bo liczyliśmy na jakąś fajną dramę, ale musiałem mu zabrać...

Cat Drama Maker

Revolte

Reji chciałeś mieć najlepsze polskie ally na serwie, a Ty wychodzisz z ally z OB przez jakieś typa. Ciekawe kogo teraz dobierzesz bo z Aurorą na pewno nie hmmm to zostaną Ci do wyboru pewnie jakieś Sekty lub OrlyBiałe lub inne lol polskie klany
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

Draghar

Jeszcze zostaje posiadacz wręcz legendarnego już zamku Oren - PrimealFear.

Horken

Potężny klan nie potrzebuje ally ^^'
Ciekawe, ciekawe bo Evander pewnie szczerzy zęby na Giran. Lol week to będzie ^^

@Alarion
Ale spasłeś tego kota (◕ ‿ ◕)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Revolte

Z całym szacunkiem dla Huntersów, ale uważam, że będą mieli baaardzo cięzko utrzymać zamek  :)
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

Sesto

Z calym szacunkiem dla atakujacych  (no moze oprocz aurory bo jak na razie nie zasluzyli)  nie damy sie   latwo:P

jedno jest pewne  bedzie niezly  cyrk  w niedziele:) ,i obojetnie   jaki bedzie wynik    licze na dobra zabawe :D

AsmWalker

Kto poznał Rejiego wie jaki ten gość jest. Nie będe go hejtował ani dramy kręcił ale coś w tym jest,że grono osób ma takie a nie inne zdanie o nim i jego klanie i tym jak on prowadzi ten klan.  Siege byłoby ciekawe gdyby się do jasnej cholery dało na nim cokolwiek zrobić a nie stać na lagu niestety bardzo się zraziłem do siegów miałem chęć jeszcze niedawno pobawić się no ale nie da się.... Co do ally Chaos bardzo nie fajnie sie stało, że 3 side sie rozpadł bo teraz co lepsze cp maja wybór albo Ruskie , albo Hb a szkoda bo takto była alternatywa. Kto wie może powstanie jakiś 3 side jeszcze? Wbrew pozorom się dzieje na serverze sporo zobaczymy czas pokaż co się podzieje względem ally .

Alarion

Cytat: AsmWalker w Maj 30, 2012, 07:05:39 PM
Kto poznał Rejiego wie jaki ten gość jest. Nie będe go hejtował ani dramy kręcił ale coś w tym jest,że grono osób ma takie a nie inne zdanie o nim i jego klanie i tym jak on prowadzi ten klan.  Siege byłoby ciekawe gdyby się do jasnej cholery dało na nim cokolwiek zrobić a nie stać na lagu niestety bardzo się zraziłem do siegów miałem chęć jeszcze niedawno pobawić się no ale nie da się.... Co do ally Chaos bardzo nie fajnie sie stało, że 3 side sie rozpadł bo teraz co lepsze cp maja wybór albo Ruskie , albo Hb a szkoda bo takto była alternatywa. Kto wie może powstanie jakiś 3 side jeszcze? Wbrew pozorom się dzieje na serverze sporo zobaczymy czas pokaż co się podzieje względem ally .

Jeszcze będzie sporo zmian, najbardziej tylko nie kumam, jak ludzie mogą iść do klanu cheaterów... :S

@Alarion
Ale spasłeś tego kota (◕ ‿ ◕)
[/quote]

e tam, wydaje ci się

PS. Russe lubi kozy!! MEeEeEeEeEeEeEeEeEe

Cat Drama Maker

Dyma

Cytat: Sesto w Maj 30, 2012, 06:53:06 PM
obojetnie   jaki bedzie wynik    licze na dobra zabawe :D

co Ty, zaraz przyjdzie koniu i redharvesterem czy jak mu tam i przypomną wszystkim, ze serwer "is det"
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

Cat Drama Maker

He4DSh0t

Co do grywalności na siage, gram healerem na lapku dual-core T4200 2.00 GHz, 4giga ram, zintegrowana grafa intela, średniej jakości dysk(2,5 roku temu), rozdziałka (13...x nie pamiętam ile), alt+p, display limit min. włączone info tylko o immune i dmg jaki zadaje i bez żadnych lagów, freezów mogę bezproblemowo leczyć, więc chyba nie jest tak źle z grywalnością na siage, tym bardziej ,że pewnie większość graczy posiada sprzęt duuuuuużo lepszy niż mój. Wiadomo DD potrzebuje większą widoczność ale zawsze są marki które może użyć party member z lepszym kompem. Oczywiście komfortową grą nie można tego nazwać ale 4h na 2 tygodnie można :p
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

AsmWalker

Cytat: He4DSh0t w Maj 30, 2012, 07:28:03 PM

Co do grywalności na siage, gram healerem na lapku dual-core T4200 2.00 GHz, 4giga ram, zintegrowana grafa intela, średniej jakości dysk w 2,5 roku temu rozdziałka (13...x nie pamiętam ile), alt+p, display limit min. włączone info tylko o immune i dmg jaki zadaje i bez żadnych lagów, freezów mogę bezproblemowo leczyć, więc chyba nie jest tak źle z grywalnością na siage, tym bardziej ,że pewnie większość graczy posiada sprzęt duuuuuużo lepszy niż mój. Wiadomo DD potrzebuje większą widoczność ale zawsze są marki które może użyć party member z lepszym kompem. Oczywiście komfortową grą nie można tego nazwać ale 4h na 2 tygodnie można :p
No właśnie jako dd potrzebuje mieć rozeznanie w terenie i na bieżąco tokenować a to cięzkie zadanie na takich freezach. mnie na moim core 2 duo e7300 , Gf 9600gt i 2 gb ramu na min detalach i displayu srednim na siege nie da sie grac niestety a bardzo bym chciał pograc .
Alarion myśle, że ludzie wybierają Hi poprostu z braku alternatyw na te chwile albo Hb Albo Hi . Ewidetnie brakuje 3 sidu mam nadzieję, że powstanie na dniach. Zobaczymy :)

Alarion

Cat Drama Maker

AsmWalker

Cytat: Alarion w Maj 30, 2012, 07:38:28 PM
możesz ty zrobić ; )
Ta  :D Może pare lat temu ale teraz za stary jestem  8)

Deric

ja to nie rozumiem jak można dojść do HI tylko po to aby być w głównym side przeciwko HB, ruskie to takie cioty że japierdol

Revolte

Zrozumcie jedną rzecz ludzią myślą o kur.. będę w klanie gdzie ludzie mają 99 lvl o kur.. mają 7 Hero, piszą na hv jak niszczą wszystkich i wszystko i ludzią to imponuje poniekąd i taka prawda, ale nie zdają sobie sprawy, że tak na prawdę lamią wszystko i że ich lv, hero i większa liczebność jeśli chodzi o ich ally -_-' im daje co było widoczne na poprzednim siege. A jeszcze bardziej chce mi się śmiać z ruskich płaczu na hv, że każdy przed nimi pr wali ciekawe, które party podejmie z nimi walkę gdzie mają 99 lv, hero w pt i używają programy (gdzie i tak 90 % graczy w to nie wierzy)
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+