Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

Cytat: Revolte w Maj 30, 2012, 08:16:13 PM
Zrozumcie jedną rzecz ludzią myślą o kur.. będę w klanie gdzie ludzie mają 99 lvl o kur.. mają 7 Hero, piszą na hv jak niszczą wszystkich i wszystko i ludzią to imponuje poniekąd i taka prawda, ale nie zdają sobie sprawy, że tak na prawdę lamią wszystko i że ich lv, hero i większa liczebność jeśli chodzi o ich ally -_-' im daje co było widoczne na poprzednim siege. A jeszcze bardziej chce mi się śmiać z ruskich płaczu na hv, że każdy przed nimi pr wali ciekawe, które party podejmie z nimi walkę gdzie mają 99 lv, hero w pt i używają programy (gdzie i tak 90 % graczy w to nie wierzy)
widzę znasz tych ludzi co doszli do HI ;p bo ja tak

Alarion

Zrozumcie jedną rzecz ludzią myślą o kur.. będę w klanie gdzie ludzie mają 99 lvl o kur.. mają 7 Hero, piszą na hv jak niszczą wszystkich i wszystko

a jak czasem jednak dostaną wpierdol to jest cisza ; D Niestety nie ma im kto odpisać :S
i ludzią to imponuje poniekąd i taka prawda, ale nie zdają sobie sprawy, że tak na prawdę lamią wszystko i że ich lv, hero i większa liczebność jeśli chodzi o ich ally -_-' im daje co było widoczne na poprzednim siege. A jeszcze bardziej chce mi się śmiać z ruskich płaczu na hv, że każdy przed nimi pr wali ciekawe, które party podejmie z nimi walkę gdzie mają 99 lv, hero w pt i używają programy (gdzie i tak 90 % graczy w to nie wierzy)

bo nie mieli okazji z nimi zawalczyć, podczas gdy moje party i kilka innych (jak np Arimasa itd.) doskonale widzieliśmy na wszystkich przedziałach lvlowych jak grali i co używali. Sad but true. Zresztą na tym forum dalej są typy co twierdzą, że ja lecę na programach xaxaxaxoxoxoxo ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Revolte

Cytat: Alarion w Maj 30, 2012, 08:47:01 PM
Zresztą na tym forum dalej są typy co twierdzą, że ja lecę na programach xaxaxaxoxoxoxo ; )

Dla mnie to byłby komplement.
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Arimas

Kupiłem słuchawki i wychodzi na to, że muszę dokupić kartę dźwiękową xD

LF coś dobrego za 50zł +/- (najlepiej okolice warszawy ^_^ )

Alarion coście znowu popsuli z TS'em :/

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draghar

Enclave quit z CHAOS ally. Pewnie będzie disolve clanu na dniach.. :P

Szkoda tylko, że chłopaki w RG wolą iść lizać ruskie tyłki :<.

lempartus

o czyli RG przybedzie tez pod Aden. hmm ...
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Horken

Cytat: Arimas w Maj 30, 2012, 09:34:45 PM

Za dużo kabelków? ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Dałem ci nopqu namiary na nowego TSa, wpadnij :)
Ech, jak ten exp idzie słabo im bliżej end game. Szkoda tylko, że tyle tych instancji. Ciekawe czy faktycznie coś zrobią z tymi animacjami w tauti.
A tak BTW to alarion weź tego kota na bieżnie albo każ mu biegać do okoła giran bo straszliwie się spasł   :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Cytat: Horken w Maj 30, 2012, 11:53:05 PM

Za dużo kabelków? ^^
Nie, integra ma jakieś przebicie czy coś i słuchawki odrobinę szumią ale generalnie są <3

Cytat: Russe w Maj 31, 2012, 12:28:52 AM
Nie, nie dałeś

I czego ustawiłeś guestą brak subskrypcji na kanały <.< nie idzie nikogo pmnąć

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula

Cytat: Arimas w Maj 31, 2012, 02:12:54 AM
Nie, nie dałeś

nocny rozmowy o kucykach! lf ts info ))))))))

Itherus

Zrozumcie jedną rzecz ludzią myślą o kur.. będę w klanie gdzie ludzie mają 99 lvl o kur.. mają 7 Hero, piszą na hv jak niszczą wszystkich i wszystko i ludzią to imponuje poniekąd i taka prawda, ale nie zdają sobie sprawy, że tak na prawdę lamią wszystko i że ich lv, hero i większa liczebność jeśli chodzi o ich ally -_-' im daje co było widoczne na poprzednim siege. A jeszcze bardziej chce mi się śmiać z ruskich płaczu na hv, że każdy przed nimi pr wali ciekawe, które party podejmie z nimi walkę gdzie mają 99 lv, hero w pt i używają programy (gdzie i tak 90 % graczy w to nie wierzy)

Chyba lepiej ze ktos do nich dochodzi niz wszyscy mieliby isc do HB i robić one side.Poza tym zauważyłem ze wielu z was nie docenia przeciwnika co z tego ze teraz większość jest słaba, za miesiąc jeśli dalej będą grali zaczniecie mieć z nimi problem. Cieszcie się ze pt 99 dalej gra bo bez nich nie byłoby obecnego side. Poza tym może i maja sety 99  na +6/epiki  i używają programów, szczerze jesli nawet to macie na kim ćwiczyć (pr'a). Jedno ich party na miękko jedzie nasze 2  mocne pt taka jest prawda a propaganda robi swoje. Do 99 macie jeszcze lata świetlne...

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

asdf1movie

AsmWalker

Cytat: Itherus w Maj 31, 2012, 09:20:22 AM

Chyba lepiej ze ktos do nich dochodzi niz wszyscy mieliby isc do HB i robić one side.Poza tym zauważyłem ze wielu z was nie docenia przeciwnika co z tego ze teraz większość jest słaba, za miesiąc jeśli dalej będą grali zaczniecie mieć z nimi problem. Cieszcie się ze pt 99 dalej gra bo bez nich nie byłoby obecnego side. Poza tym może i maja sety 99  na +6/epiki  i używają programów, szczerze jesli nawet to macie na kim ćwiczyć (pr'a). Jedno ich party na miękko jedzie nasze 2  mocne pt taka jest prawda a propaganda robi swoje. Do 99 macie jeszcze lata świetlne...
co prawda to prawda  :D

Russe

Za dużo kabelków? ^^
Nie, integra ma jakieś przebicie czy coś i słuchawki odrobinę szumią ale generalnie są <3

Nie, nie dałeś

Skoro widzisz, że gość nie ma subskrybcji na kanały to dostałeś namiary bo wszedłeś i zobaczyłeś :>
Z resztą jak 2 min jesteś na welcome to ktoś na pewno cię zobaczy i ściągnie :)

Arimas

Cytat: Russe w Maj 31, 2012, 11:46:44 AM

Za dużo kabelków? ^^

Nie, nie dałeś

Skoro widzisz, że gość nie ma subskrybcji na kanały to dostałeś namiary bo wszedłeś i zobaczyłeś :>
Z resztą jak 2 min jesteś na welcome to ktoś na pewno cię zobaczy i ściągnie :)
Siedziałem z pół godziny i nie dostałem.. chlip

Revolte

Owszem zgadzam się z Tobą i bardzo dobrze, że nie wszyscy nie idą do HB, ale patrząc na to z 2 strony tak jak napisałeś Ci gracze u nich także się rozwijają się i sam napisałeś, że zaczniemy mieć z nimi problem, a na dodatek dochodzą do nich kolejne osoby które też zaczną coś działać zwłaszcza że u nich rekrutacja solo player jest od 95 + i wtedy może być problem. Jestem ciekaw co wybiorą pozostałości z OOC to też może mieć kluczowe znaczenie HB czy HI.
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Russe

Cytat: Revolte w Maj 31, 2012, 02:34:44 PM

Owszem zgadzam się z Tobą i bardzo dobrze, że nie wszyscy nie idą do HB, ale patrząc na to z 2 strony tak jak napisałeś Ci gracze u nich także się rozwijają się i sam napisałeś, że zaczniemy mieć z nimi problem, a na dodatek dochodzą do nich kolejne osoby które też zaczną coś działać zwłaszcza że u nich rekrutacja solo player jest od 95 + i wtedy może być problem. Jestem ciekaw co wybiorą pozostałości z OOC to też może mieć kluczowe znaczenie HB czy HI.
Najważniejsze PT które miały odejść z OOC odeszły jakiś czas temu razem z lempami także piankę już tak czy inaczej HB spiło.

asdf1movie

Shanique

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

WlodzimierzSzaranowicz

A ja słyszałem odwrotnie, że to privowcy ownują offowców  :afro: