Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sesto

kamil urzekla mnie twoja historia jacy to byliscie wspaniali i cudowni coz  tego skoro  juz  quitnales  :?myslisz ze  za 3  miechy albo pol roku jak  99 bedzie mialo duzo ludzi ktos sie bedzie fapowal tym zescie pierwsi byli na gogu czy orbisie wez ty sie ogarnij

Alarion

Cytat: Shanique w Czerwiec 01, 2012, 12:20:48 PM
Cytat: Draghar w Czerwiec 01, 2012, 12:01:16 PM
To village było? :O

A procenty? :O
nikt się nie ośmielił wpaść i ich resnąć :P

a kto się o procenty je*** jak ma się 99? to ich duża przewaga, że mogą podnosić się od reza z Enchantera i mają na to wywalone, tak samo jak klikać to village etc.

@Dyma

No zobaczymy jak nam się będzie grało razem przez najbliższe pare dni, jak będzie ok, to wejdzie na miejsce Deliosa, który łudzi się, że TERA ma end game : D : D  : D

@Sesto
Niech mówi co chce, może i jego party było dobre na PvE, ale na PvP jedno z gorszych jakie widziałem, zazwyczaj nawet mimo przewagi lvlowej / sprzętowej (własnie dzięki temu GoG'owi itd.). Niestety od bicia mobów skill na PvP nei rośnie :S
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

bo w HI tylko jedno pt jest zagrożeniem przez ich lv, sprzęt i programy których nie wiedzą jak ustawić bo focusy mają beznadziejne, po za tym tauti soon i nerf summonerów  :D

Alarion

musisz doceniać też party KingSize'a. Wprawdzie queem jest gorszy od Dot'a (niewiele, ale jednak), ale nadal mają walnięcie. Teraz dodatkowo hero nuker : /

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: Alarion w Czerwiec 01, 2012, 01:08:27 PM
musisz doceniać też party KingSize'a. Wprawdzie queem jest gorszy od Dot'a (niewiele, ale jednak), ale nadal mają walnięcie. Teraz dodatkowo hero nuker : /
od co najmniej 2tyg się z nimi nie biliśmy więc ciężko mi coś o nich powiedzieć

kamiil

Cytatod momentu jak całe ich pt wbilo 99 to wieczorami ciagle widac na HV
-orbis3 closed
-alarion go die
-noob enemy xao0 blblblblblbl

lekka ironia, czyz nie?

takie HV to jest od marca juz

Cytatkamil urzekla mnie twoja historia jacy to byliscie wspaniali i cudowni coz  tego skoro  juz  quitnales  :?myslisz ze  za 3  miechy albo pol roku jak  99 bedzie mialo duzo ludzi ktos sie bedzie fapowal tym zescie pierwsi byli na gogu czy orbisie wez ty sie ogarnij
za 3 miesiace to nei wiem czy ktos bedzie jeszcze grał ;) bo taka prawda ze ludzi ubywa, a nie przybywa z kazdym dniem

jak wbijecie lvl to dochodzi jeszcze enchant/epiki/ hero etc  czyli praktycznie nie dogonicie nigdy ruskich ;)

Cytatznaczy w czym jest ogar? jak na pvp gdy zaczynają przegrywać lotus leci ze spamem 100000 QHP przyprowadzić 100000000 mobów zanim padnie? To nazywasz ogarem? Czy może jak na 98 dostawał w dupę na oly od Idealistasa 97, albo na 99 ode mnie healera 97? (btw tank >>> healer na oly)
lotus dostawał od idealistisa z tego co pamietam bo nie miał reflecta i przegrywał na dmg i chociaż wygrywał idealistis  to i tak nie nie miał hero  :?

100000qhp i moby to raczej skill :D

btw nie znudziło wam sie farmienie orbis  bo ja po miesiacu nie moglem patrzec na te moby  :D

Deric

ja nie rozumiem co to za taktyka lotusa że bierze na siebie 30mobów i wbiega w nas przecież wtedy wasi healerzy mają problem bo balans hp zbija dla calego pt itd? bardziej to im przeszkadza niż nam

Cytat: kamiil w Czerwiec 01, 2012, 01:52:07 PM
100000qhp i moby to raczej skill :D
no to oni jednak bugują bo ma aż 18000000 udźwigu :O

Russe

Cytat: Shanique w Czerwiec 01, 2012, 11:10:25 AM
ty tu nie ogonkuj tylko powiedz czy special group już ogarnąłeś :P
Ranga jest :P Wpadnij to dostaniesz :P

Nowy ciekawy event :P

Warto poczytać TUTAJ
A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Szykuje się weekendowy grind :<. Spoko event, ale dlaczego akurat w weekend w którym jest CS i TW? :]

Shanique

oj pan proPRmastahDoctor będzie miał dużo PKowania na TOI... w weekend będzie się tam roić od low lvl postaci xD

event pomysłowy, ciekawe czy te skrole po evencie znikną...

Draghar

Ale chyba grindować można mainem, a subą tylko zgarniać exp nein? :<

Russe

Cytat: Shanique w Czerwiec 01, 2012, 02:17:29 PM
oj pan proPRmastahDoctor będzie miał dużo PKowania na TOI... w weekend będzie się tam roić od low lvl postaci xD

event pomysłowy, ciekawe czy te skrole po evencie znikną...
Niezbyt bo event dla 76lvl +  :afro:

WlodzimierzSzaranowicz

Doctor pewnie tylko czeka na tego typu event. Jeśli tylko dla 76+ to może zmieni miejscówke na FoG/Woa?  :D

Kamyl89

Cytat: Arimas w Czerwiec 01, 2012, 02:31:02 AM
Cytat: kamiil w Maj 31, 2012, 11:36:08 PM
a pro party z HB jak sie dowiedzialy o spezion bugu to jechały az rowno, to moze arimas potwierdzic nawet :) dobrze ze wszytscy wylapali ---%%
;))

Nope.avi
Nie przypominam sobie żeby ktoś poza nami w HB to robił bo mieli za małe lvle  :P
a week pt nie mieli czasem tez bana?i warzone?

kamiil

ruscy uzywali mozgu i robili 4-5 razy dziennie zeby to jakos wygladało, a chyba arimasa party walneło 8 razy w 1 dzien i zadowoleni  hahaha

tak idalistas tez wyłapał bana i płakał na forum ze on uzywał buga tylko 2 dni i ma bana tyle co ruscy  hahaha

Alarion

jak ja lubię, jak Kamilek odpisuej tylko na to co mu wygodne ; D

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Czerwiec 01, 2012, 03:59:11 PM
jak ja lubię, jak Kamilek odpisuej tylko na to co mu wygodne ; D

na co odpisac jeszcze ;>

Dyma

ahh kamil jak nam Ciebie brakowało na forum ;)
odnośnei ubywania ludzi w najbliższych miesiacach - pełna zgoda, ale nei będzie to we wszystkich przypadkach quit tylko break.
Na lancerze też tak było rok temu, w wakacje mało jakie pt miało full skład i w ogóle, ale we wrześniu napłynęła masa ludzi, wielu wróciło. I tutaj tez takl pewnei będzie. Dlatego cp, które jakoś poradzą sobie w czasie wakacji (nie mówie full skład ale jacyś czasowi driverzy, boxowanei itp) to bedą mieli na jesień duzego boosta.
A i może na jesień ja zawitam znów na serwer, takze russe jak nie masz co robić w nocy to log Dyma i lecisz ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Khav

Cytat: kamiil w Czerwiec 01, 2012, 01:52:07 PM

jak wbijecie lvl to dochodzi jeszcze enchant/epiki/ hero etc  czyli praktycznie nie dogonicie nigdy ruskich ;)

Wiesz kamilek
-enchant... po 95 do 99 jest w -_-' czasu, a biorąc pod uwagę że większość miała sprzęt r95 już na 95 lvlu, to podejrzewam że ludzie mają już odłożone na enchanty. sety R99 dropią z instancji więc my spokojnie się ubierzemy zanim wbijemy 99
-epiki.. j/w większość epików jest instancjowa. I tak jak u nas, gdzie cp ma 97 lvl, epików mamy już średnio po 2 na łeb..
-hero.. a co hero daje na tych kronikach? to ze miesiąc się świecą jak psu jajca, i że mają lepszą broń.. nie raz udowadniali że im to zupełnie nic nie daje. Tokeny z hero służą wyłącznie do kupowania qhp więc to żadnego boosta nie daje. Więc spokojnie można powiedzieć, że jak tylko ludzie zaczną wbijać 99 to ruskie będą dostawać po kuperku za każdym razem. Poza tym, jak ludzie powbijają 99, to połowa z nich tego hero mieć nie będzie. Bo oni jak do tej pory mają jedynie przewagę lvlu. nic więcej. skill 0.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Russe

Cytat: Dyma w Czerwiec 01, 2012, 04:20:32 PM
A i może na jesień ja zawitam znów na serwer, takze russe jak nie masz co robić w nocy to log Dyma i lecisz ;)
Powiem ci, że obecnie i tak Rolansa perma boxuje. Jak jeszcze zacznę CB boxować to będę jako ten pan bócek  8)

kamiil

= khav fajna teoria , tego sie trzymaj ;)

tylko te bajki juz są od stycznia, jak dogonimy ruskich , ze na 90, 95 , 97 wszytsko sei wyrowna, a z tego co tu piszecie to ruscy coraz bardziej wam odjeźdzają  :shock:  :?

Khav

Cytat: kamiil w Czerwiec 01, 2012, 05:00:00 PM
= khav fajna teoria , tego sie trzymaj ;)

tylko te bajki juz są od stycznia, jak dogonimy ruskich , ze na 90, 95 , 97 wszytsko sei wyrowna, a z tego co tu piszecie to ruscy coraz bardziej wam odjeźdzają  :shock:  :?
no tak, tylko oni praktycznie staneli w rozwoju postaci. A wszyscy się do nich zbliżają. nie ma co ukrywać. A biorąc pod uwagę że coraz więcej ludzi mimo że nie mają 99 już chodzą w R99 sprzęcie, to śmiem twierdzić że twoje teorie są prawdziwe..:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Arimas

Cytat: kamiil w Czerwiec 01, 2012, 03:46:13 PM
ruscy uzywali mozgu i robili 4-5 razy dziennie zeby to jakos wygladało, a chyba arimasa party walneło 8 razy w 1 dzien i zadowoleni  hahaha

tak idalistas tez wyłapał bana i płakał na forum ze on uzywał buga tylko 2 dni i ma bana tyle co ruscy  hahaha
Nope 2.0.avi (Now with 100% more ponies)

Jak zwykle nie masz pojęcia o czym gadasz  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Widzę Kamilku czegoś banalnego i oczywistego w tej kronice nie dostrzegłeś, albo nie chcesz dostrzec:

Jeżeli przełożyć wszelkie wzmocnienia postaci na jej efektywność na jakimś wykresie, to wyglądałoby tak:

lvl - wykres paraboliczny. Lvl w tej grze daje najwięcej. Na dodatek jest kilka lvli, które dają dużo większego kopa od innych. Tymi lvlami są 90 -95 - 99. Dla przykładku:

1) pojechałem toplessa gdy miał 89 a ja 87 na oly, ale przegrałem, gdy on miał 91 a ja 89. Czemu? Lvl 90 jest zbyt ważny
2) wygrałem z toplessem gdy miał 94 a ja 91, ale przegrałem gdy ja miałem 93 a on 95. Czemu? Bo 95 jest zbyt ważny
3) Wygrałem z Toplesem gdy miał 98 a ja 97, ale przegrywam gdy mam 98 a on 99. Czemu? Bo 99 jest zbyt ważny.

Koniec końców wszyscy się na 99 zatrzymują i potem możesz jedynie bawić się w sprzęt, epiki, OE skilli. Ofc, gdy ktoś ma 99, skille +10, 5 epików i cały blessed zestaw itemów na +4-6 to zwykły typek na 99 go nie pokona. Ale powiedz mi, kto dobijając 99 nie będzie miał odłożonego seta (czasem i broni) r99 i kasy na OE skilli przynajmniej +5-7 ?

I teraz wyjawię ci ten sekret. Gracz, co ma chociaż połowę tego co opisałem wyżej i gra po prostu lepiej, ma bardzo wyrównane szanse na wygraną. Doskonale zdajesz sobie z tego sprawę kamilku i dalej próbujesz trolować po prostu ; )

Cat Drama Maker

Shen

kamil wpadaj czesciej, nadal dobrze prowokujesz :)