Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

oby było jak piszesz i zaczniecie moze cos wygrywac z ruskimi  ;)

i nei bedzie to 1 pvp przy 10 ich

alarion wygrałes na 94 lvl z 91 raz a ile on razy z tobą , moze mial laga albo  testował  inną taktyke,
pojedyńcze wygrane nie dają hero tak np, jak idealistas jechał lotusa za każdym razem ale nie ogarniał open

Alarion

wiesz, gdybym zrobił hero mimo takiej przewagi lvlowej, to już naprawdę by źle o nim świadczyło. Nie będę się kłócił z osobą co już nie gra od jakiegoś czasu ile razy wygrałem, a ile nie, bo nie ma to żadnego znaczenia. Masz rację na hero za mało, ale chce ci pokazać, że kolesie mają lvl / sprzęt, ale prawie w ogóle skilla. Doskonale o tym wiesz zresztą, a gra na ofie, to nei priv, gdzie musisz grać pierwsze tygodnie miesiące po 12h dziennie, zownić wszystko i iść na nowy serwer, bo "dead server". Tu się liczy dalsza perspektywa, w cześniej i tak PvP nei brakuje, co widać chociażby po frapsach, szczególnie teraz, gdy ruskie dorekrutowały pełno osób i na każdym spocie są ciągle pvp.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

RazielIII

Cytat: Alarion w Czerwiec 01, 2012, 06:02:40 PM
Koniec końców wszyscy się na 99 zatrzymują i potem możesz jedynie bawić się w sprzęt, epiki, OE skilli. Ofc, gdy ktoś ma 99, skille +10, 5 epików i cały blessed zestaw itemów na +4-6 to zwykły typek na 99 go nie pokona.
Lipa straszna sie zrobiła, kiedyś nie trzeba było mieć tak wielkiej przewagi w EQ, ba, wgl nie trzeba było mieć przewagi bo akurat Oly w większości klas opierała sie na ogarnieciu postaci i szczęściu.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

milan9

Cytat: RazielIII w Czerwiec 01, 2012, 08:34:02 PM
Cytat: Alarion w Czerwiec 01, 2012, 06:02:40 PM
Koniec końców wszyscy się na 99 zatrzymują i potem możesz jedynie bawić się w sprzęt, epiki, OE skilli. Ofc, gdy ktoś ma 99, skille +10, 5 epików i cały blessed zestaw itemów na +4-6 to zwykły typek na 99 go nie pokona.
Lipa straszna sie zrobiła, kiedyś nie trzeba było mieć tak wielkiej przewagi w EQ, ba, wgl nie trzeba było mieć przewagi bo akurat Oly w większości klas opierała sie na ogarnieciu postaci i szczęściu.

chyba jednak nie masz pojecia o czym piszesz, a raczej na pewno nie masz pojecia wypisujac takie brednie.

asdf1movie

"bo interlude było najlepsza kronika"
wtedy jak w c grade poszedłeś na oly to twoje umiejętnosci pozwalaly ci wygrac z s grade
(ofc jak grales bdkiem ktory lekko kładł destro na frenzy)
tak wiemy raziel, wiemy

Draghar

Fortress of the Dead (CH) Siege = Another victory of HB :D

Alarion

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 01, 2012, 09:51:21 PM
wtedy jak w c grade poszedłeś na oly to twoje umiejętnosci pozwalaly ci wygrac z s grade
tak wiemy raziel, wiemy

^This ; )

Cat Drama Maker

bleble12

tak wiemy raziel, wiemy

Ładna ściema, keep going ....chce filmik :), ba link poproszę, ale oly umiejętności vs ogar plx plx
nope

lempartus

Draghar to był aktualnie cały skład w RG ? bo za wiele to was tam nie było
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Trafiłem na niego na oly, 2 przerwane celki, bo odpalał je jak kretyn akurat w czasie re usu mojego push back'a. Potem stanął na środku, dał się zabić (mimo 99 lvla) i zaczął pisać ten butthurt  : D    Sad ruskie are even more sad...

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: lempartus w Czerwiec 01, 2012, 11:55:41 PM
Draghar to był aktualnie cały skład w RG ? bo za wiele to was tam nie było

Całość nie, bo slotow w klanie trochę więcej zajętych mamy niż 5  (niepełnych) pt. No ale online i organizacja pozostawia wiele do życzenia.

Miejmy nadzieje, że chłopaki tylko ogarną się na ten weekend bo to od tego zależy nasz ally z HI ;o

RazielIII

tak wiemy raziel, wiemy
Nie.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Draghar

Cytat: Alarion w Czerwiec 02, 2012, 01:16:25 AM

Trafiłem na niego na oly, 2 przerwane celki, bo odpalał je jak kretyn akurat w czasie re usu mojego push back'a. Potem stanął na środku, dał się zabić (mimo 99 lvla) i zaczął pisać ten butthurt  : D    Sad ruskie are even more sad...

So much drama....

kamiil

alarion jak mozesz pisac ze ruskie nie ogarniają  :shock: jak totalnie dominują serwerem  :shock: a party z nimi to czysta przyjemnosć ;)

ty  z alite dostawałes na oly mimo przewagi lvl i sprzetowej, pamietaszz  ??

Dyma

dobrze majkel ciśnij ruskie ścierwa a kamil wracaj do norki. I k u r w a raziele i  inne pajece nie kasować mi postów co najwyżej dawać ostrzeżenia

/8. Rasizm: 15%
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

dawaj dyma 99 i pojedziesz lotusa swoim skillem  HUEHUEHUE  :D

lempartus

Kamil miał widzę dziś piękne sny w nocy.
Nudno było bez ciebie, dobrze że już truskawek nie zbierasz
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shanique

widać truskawek nazbierał już tyle, że wystarczyło na opłacenie neta na miesiąc... przykre, że prędkość jaką był w stanie zapłacić nie pozwala mu na granie, a jedynie na trolowanie na forum :<

Horken

Odnośnie party na orbis z HI to rzeczywiście, partowanie z nimi jest czystą przyjemnością. Jak się wyłoży od wara, albo od mobów całe pt to przynajmniej na resa można liczyć będąc outsiderem w ich pt.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: kamiil w Czerwiec 02, 2012, 11:59:58 AM
alarion jak mozesz pisac ze ruskie nie ogarniają  :shock: jak totalnie dominują serwerem  :shock: a party z nimi to czysta przyjemnosć ;)

Dla PvE graczy co biją tylko moby jak ty - nie mogę się z toba nie zgodzić kamilku.
Cytat: kamiil w Czerwiec 02, 2012, 11:59:58 AM
ty  z alite dostawałes na oly mimo przewagi lvl i sprzetowej, pamietaszz  ??

a teraz się obudź. Ten sam lvl, ten sam sprzęt, obydwaj nie mieliśmy reflecta. Róznica była taka, że to był dzień siegowy (niedziela albo sobota z TW?) dogadywałem kwestię związane z siege skacząc co chwilę między kanałami, a do tego po imprezie śpiąc może 2-3h wcześniej, ale po co z trollem dyskutować na ten temat? : )

Szkoda oczywiście, że Alite quitnął, był naprawdę dobrym graczem i kto wie jak by siędalej gra potoczyła, ale raczej zapomnij kamilku, że od tej jednej walki byłoby nagle zupełnei inaczej ; >

Cat Drama Maker

kamiil

CytatDla PvE graczy co biją tylko moby jak ty - nie mogę się z toba nie zgodzić kamilku.

pamietasz to ??

%lotus 7v7 alarion?
%alarion clan v clan?

tydzień pozniej

%lotus clan v clan alarion ??
%lotus orbis 3 closed

:D
CytatRóznica była taka, że to był dzień siegowy (niedziela albo sobota z TW?) dogadywałem kwestię związane z siege skacząc co chwilę między kanałami, a do tego po imprezie śpiąc może 2-3h wcześniej, ale po co z trollem dyskutować na ten temat? : )

haha ty mozesz przegrac ale toples przegrana to nieogar :D moze okres miała  :D

excuse moar  !! i nei mieliscie tego samego sprzetu ;) kupiłes sobie rożki za 1kkk  hahaha

tytusDeZoo

Smieszne kamil piszacy cos o pvp ???
Bedac w 2 najbardziej wyfarmionym party na serwie przez miesiace bali sie ustawic na pvp a potem quitneli - najbardziej lolowe party Core i raczej nic tego nie przebije ..  hahaha

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

kamiil

Arimas

Srsly kamiil, tobie o pvp nie wypada nawet pisać  :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.