Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Cytat: kamiil w Lipiec 11, 2012, 04:57:27 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 04:23:56 PM
nie są to randomy na pvp w przeciweństwie do ciebie  :oops:

:shock:

jedziecie tego biednego evandera od XX stron razem z doomciem i resztą z BS
jakie to neiogary na pvp ,

a teraz to juz nei randomy na pvp  hahaha hahaha

alarion chorągiewka IS BACK !! :D

proof or didint happen
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

He4DSh0t

deric bardzo chętnie pvp z wami powtórzymy,  wtedy nasze co skladalo się z 5 osób w tym 1 healer bez mass cleansa, a to b.duży boost, nic PM do kogoś od nas gdy będziecie mieli czas i się spróbujemy :)

ps tez chętnie zobaczę jak się gra feohem
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

w00dy

Cytat: milan9 w Lipiec 11, 2012, 05:30:53 PM

Miedzy Toba a dobrym feohem jest mniej wiecej taka roznica jak miedzy madrym a glupim; madry wie ze nie jest medrcem, glupi nie wie, ze jest glupi. Tobie sie wydaje, zagrales ok,  a wystarczy 60 sekund frapsa zeby stwierdzic, ze zagrales cienko. Na przyszlosc potrenuj trzymanie skilli na cooldownie i uzywanie postaci jako crowd control.

A co do makr, coz pozostawie to bez komentarza.

Prosze nie rozśmieszaj mnie  hahaha

Dobrze wiem, jak zagrałem dobrze wiem gdzie popełniłem błędy ale na pewno nie tam gdzie piszesz.
po 1 nie ucz mnie jakie skille kiedy używać, nie potrzebuje słuchać randoma  :noob: Daruj sobie komentarze i wracaj do botować na toi. Jak coś, chętnie powiem Ci jak grać feohem, może zaczniesz coś zabijać w końcu ....

Cytat: Vraghor w Lipiec 11, 2012, 05:50:36 PM
akurat milan ma prawo sie wypowiadac a tej kwestii bo gra nukerem dluzej niz twoja cala kariera na privach l2

I tu się głęboko mylisz, jak zawsze zresztą ...

Cytat: Deric w Lipiec 11, 2012, 05:52:37 PM
Co jak co ale pt woodiego coraz lepiej sobie na pvp radzi, i zaprzeczy się nie da, nawet śmiem twierdzić że to jedno z nielicznych pt w którym farma jest chyba mniej ważna od pvp. hmm zlaliście alarionów ciekawe czy z nami byście sobie poradzili, ostatnia ustawka skończyła się 3:0 dla nas.
Parnasus to -_-' miejscówka dla pvp. co chwila przychodzi pt jednej lub drugiej strony, no i jeszcze te spychanie do wody  :P

Sorry ale mówisz o tym pvp z 3 randomami <95 lvl u mnie?  hahaha Prosze bardzo powiedz tylko kiedy i gdzie?
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

Deric

Cytat: w00dy w Lipiec 11, 2012, 06:15:08 PM
Co jak co ale pt woodiego coraz lepiej sobie na pvp radzi, i zaprzeczy się nie da, nawet śmiem twierdzić że to jedno z nielicznych pt w którym farma jest chyba mniej ważna od pvp. hmm zlaliście alarionów ciekawe czy z nami byście sobie poradzili, ostatnia ustawka skończyła się 3:0 dla nas.
Parnasus to -_-' miejscówka dla pvp. co chwila przychodzi pt jednej lub drugiej strony, no i jeszcze te spychanie do wody  :P

Sorry ale mówisz o tym pvp z 3 randomami <95 lvl u mnie?  hahaha Prosze bardzo powiedz tylko kiedy i gdzie?
jakoś zgadamy się ig, nie od mnie to zależy nie jestem cpl'em ;p

Arimas

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 05:28:21 PM
Cytat: Arimas w Lipiec 11, 2012, 05:22:45 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 05:15:41 PM
pokaż mi gdzie tak pisałem, nie zmyślaj więcej truskawkowych historii. Największym failem na pvp Core byłeś ty i twoje cp (z wyłączeniem Wilde, którego do tej pory nie rozumiem, jak z takimi zerami mógł grać).

Zmień płytę.

Z poważaniem Ludzie już nie grający lecz nadal czytający to forum  :D

nie lubię, gdy ktoś zmyśla, że coś niby mówiłem ; )

Arimas best friend evah z kamilkiem, jak bubacz i shen z deliosem? ;s

To co tutaj napisałeś jest bardziej zretardziałe niż bubacz po wypiciu alkoholu.

Nie wyzywamy.
//Russe

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

doomcio przejrzysz sobie kilka stron wstecz

deric nie wiem, nie siedze w ruskim party, ale pewnie to  program, zbieg okolicznosci (3 summonerów to ,az 6 klatek)  albo skill
chociaż wątpie zeby uzywali takich zabawek v party 95-98, chyba ze cos testują, bo SOOOOON reszta serwera ich dogoni    :D

asdf1movie

kamil odpusc juz ok?
bo trołling z twojej strony jest takim spamem liter ze ciezko sie polapac co w ogóle chcesz powiedziec

bula

Cytat: asdf1movie w Lipiec 11, 2012, 07:32:31 PM
kamil odpusc juz ok?
bo trołling z twojej strony jest takim spamem liter ze ciezko sie polapac co w ogóle chcesz powiedziec

ta, bo ty nic takiego nie robisz i ciebie mozna bez problemu zrozumiec

Cytat: asdf1movie w Lipiec 11, 2012, 02:34:43 PM
heheheuhehuehue
"tank mial dc, vevelebobobo gral bez szotów, russe afczyl, ja ogarnialem rynek w aden itd itd itd"

Arimas

@Russe: Nie wyzywam, on chętnie się przyzna jakbym go poprosił  :D

Yeah!! wojna na poprawne pisanie! Grammar Nazis.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

likas

jak ogarnę SSD to wam pokaże jak się gra feohem na frapsach!

no offence, ale w kategorii warzyw w graniu feohem, to Patri vel Long Nails ustawiła bardzo wysoko poprzeczkę

JamesDoakes

Cytat: likas w Lipiec 11, 2012, 08:32:44 PM
Patri vel Long Nails ustawiła bardzo wysoko poprzeczkę
haha, raczej nie do przeskoczenia :D

Sarin.

ither a wy kiedy frapsa wydajecie? tylko nie tłumacz się, że skubiego niema.

Arimas

Cytat: Sarin. w Lipiec 11, 2012, 09:13:46 PM
Nevadaaaaa  :D

Defro coś mówił, że jak nowa kronika wyjdzie bo poprawili wydajność gry, czy coś w ten deseń

Russe

Cytat: Arimas w Lipiec 11, 2012, 09:17:00 PM
Cytat: Sarin. w Lipiec 11, 2012, 09:13:46 PM
Nevadaaaaa  :D

Defro coś mówił, że jak nowa kronika wyjdzie bo poprawili wydajność gry, czy coś w ten deseń
A świstak siedział i zawijał je w te sreberka...
Co do SSD to gdy lokacja się doczyta i postacie też, nie wiem w czym on może pomóc przy frapsie  :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

likas

Judasz

Co jak co ale pt woodiego coraz lepiej sobie na pvp radzi, i zaprzeczy się nie da, nawet śmiem twierdzić że to jedno z nielicznych pt w którym farma jest chyba mniej ważna od pvp. hmm zlaliście alarionów ciekawe czy z nami byście sobie poradzili.

w00dy cp - maczek666 cp

3:1

GF  8)

Shanique

xkurakx

Widzę Arik że wam się pierdolenie na forum z Alarionem nie znudziło. Ale jakoś tak mniej kuni więc jest postęp. :P
W ogóle sprzedam postać- oczywiście na lancerze i oczywiście za śliwki :P

kamiil

Cytatw00dy cp - maczek666 cp
              3:1
alarion zaraz napisze ze jestescie jednak top pvp party na serwerze  :) zeby w razie czego mógł napisac ze przegrali z najlepszymi  :bump:

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

macie -_-' setup na pvp

gf  :beksa:

ale statystycznie jesteśmy lepsi od alarionów .... jupi

Arimas

Cytat: xkurakx w Lipiec 11, 2012, 10:02:12 PM
Widzę Arik że wam się -_-' na forum z Alarionem nie znudziło. Ale jakoś tak mniej kuni więc jest postęp. :P
W ogóle sprzedam postać- oczywiście na lancerze i oczywiście za śliwki :P

NotTheFakeTazman

Jezusie... Warzywko co stoi nieruchomo i jedyne co robi to spam nukow i tokeny z myszki, zero jakiegokolwiek ogarniecia co sie dookola dzieje, zero movmentu, poprostu tempe wciskanie tokenow i spam nukow, widze server upadl bardzo nisko jak takie warzywo sie wypowiada, wygrywa cos i ma czelnosc pytac o 7vs7 inne party :D:D Szkoda ze jak gralem to siedziales w FoG bo z waszym reflexem to wstanie po rezie nie wiaze sie z zadnym zagrozeniem padniecia bez nobla :D Widzisz Alarion takie osoby jak ten feoh plakaly na rpg ze gram na rangerze bo dla nich bylo niepojete jak mozna patrzec co sie dzieje dookola i "kontrolowac gre" zamiast bezmyslnego wciskania makr.

A co do mojej gry to mysle ze jakby porownac moja i twoja ilosc wykonanych akcji, czas reakcji itp itp to by bylo to porownanie osiagow fiata 126p z bolidem f1.

Arimas

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2012, 10:40:39 PM
Jezusie... Warzywko co stoi nieruchomo i jedyne co robi to spam nukow i tokeny z myszki, zero jakiegokolwiek ogarniecia co sie dookola dzieje, zero movmentu, poprostu tempe wciskanie tokenow i spam nukow, widze server upadl bardzo nisko jak takie warzywo sie wypowiada, wygrywa cos i ma czelnosc pytac o 7vs7 inne party :D:D Szkoda ze jak gralem to siedziales w FoG bo z waszym reflexem to wstanie po rezie nie wiaze sie z zadnym zagrozeniem padniecia bez nobla :D Widzisz Alarion takie osoby jak ten feoh plakaly na rpg ze gram na rangerze bo dla nich bylo niepojete jak mozna patrzec co sie dzieje dookola i "kontrolowac gre" zamiast bezmyslnego wciskania makr.

A co do mojej gry to mysle ze jakby porownac moja i twoja ilosc wykonanych akcji, czas reakcji itp itp to by bylo to porownanie osiagow fiata 126p z bolidem f1.
Masz dodatkowe palce u rąk?

w00dy

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2012, 10:40:39 PM

Szkoda że uciekłeś jednak, bo dalej bym nabijał się z twojego lol ogaru, jak tylko widze twoje filmiki to płakać mi sie chce (ze śmiechu) i jak ktoś taki może cokolwiek mówić o pvp. Ten opis co podałeś idealnie pasuje do twojej gry ;)
przykład?
http://www.youtube.com/watch?v=3B4dMZmy0uM      hahaha

hmm co robisz na pvp? stoisz, stoisz, biegasz, czołgasz sie ... o bijesz, wow
I ty mówisz o kontroli, oczy dookoła głowy? omg

dalej nie mogę z Ciebie cwaniaczku, taki mocny w gębie a 0 skilla. xD
To że dałeś rade cokolwiek zabić to jedynie efekt wysokiego LVLu i nolifowania na starcie servera, a teraz obejrzyj sobie ten filmik jeszcze raz i brechtaj razem z nami  hahaha
Btw jak ja jestem warzywem to ty jeszcze nie zakiełkowałeś z nasionka.
I powtarzam .... w życiu nie widziałem gorszego nukera od Ciebie ;) no może Patri, ale ona tipsami klika ;p

BTW na Oly też nie byłeś zbyt mocny, jak mogłeś -_-'ć ze mną mając taka przewagę lvlową Oo (hmm 4lvle? jakoś tak)

EDIT:
01:07 i 02:50 nasionko ucieka od daggera  hahaha
Spoko, może kiedyś coś jednak z Ciebie będzie ;) może pomyśl o tanku? albo ISSie?
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader