Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

woody nie wiem czy to troling, czy rzeczywiście tak myślisz

jezeli poważnie to piszesz to serwer rzeczywiscie nisko upadł  :(

edit: przeczytałem to jeszcze raz  hahaha dobry jestes  !!

pokit

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2012, 10:40:39 PM
Jezusie... Warzywko co stoi nieruchomo i jedyne co robi to spam nukow i tokeny z myszki, zero jakiegokolwiek ogarniecia co sie dookola dzieje, zero movmentu, poprostu tempe wciskanie tokenow i spam nukow, widze server upadl bardzo nisko jak takie warzywo sie wypowiada, wygrywa cos i ma czelnosc pytac o 7vs7 inne party :D:D Szkoda ze jak gralem to siedziales w FoG bo z waszym reflexem to wstanie po rezie nie wiaze sie z zadnym zagrozeniem padniecia bez nobla :D Widzisz Alarion takie osoby jak ten feoh plakaly na rpg ze gram na rangerze bo dla nich bylo niepojete jak mozna patrzec co sie dzieje dookola i "kontrolowac gre" zamiast bezmyslnego wciskania makr.

A co do mojej gry to mysle ze jakby porownac moja i twoja ilosc wykonanych akcji, czas reakcji itp itp to by bylo to porownanie osiagow fiata 126p z bolidem f1.

na tym frapsie co dal woody tez klikasz tookeny z myszki :D

kamiil

pokpit nobie nie o to chodziło ;) 

zeby tylko nie przyszedł alarion i zakazał mi pisania o pvp  :(

w00dy

Cytat: kamiil w Lipiec 11, 2012, 11:17:57 PM
woody nie wiem czy to troling, czy rzeczywiście tak myślisz

jezeli poważnie to piszesz to serwer rzeczywiscie nisko upadł  :(

edit: przeczytałem to jeszcze raz  hahaha dobry jestes  !!

Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale nie ja to zacząłem a śmiać mi się chcę gdy ktoś taki jak Tazman się wypowiada.

-->Pokit
Jedynie tokeny no i ? wcale mi to nie przeszkadza.
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

woody bedzie teraz hejtowal :D
--
wygral z legendarnym amber pt, mozna umierać

kamiil

Cytat: asdf1movie w Lipiec 11, 2012, 11:40:51 PM
woody bedzie teraz hejtowal :D
--
wygral z legendarnym amber pt, mozna umierać

to z nimi mozna wygrac  ?? :shock:

asdf1movie

legenda głosi ze kiedys sie komus udalo

Dyma

co tu dużo gadać nie ma pro Dymy to nie dość, że {Ambery} dostają po dupie to poziom serwera upada...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

He4DSh0t

a czemu nagły wzrost?? po prostu dobiliśmy lvle na których można spokojnie walczyć i przez to trochę więcej nas widać :)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Arimas

Cytat: Dyma w Lipiec 12, 2012, 12:37:46 AM
co tu dużo gadać nie ma pro Deliosa to nie dość, że {Ambery} dostają po dupie to poziom serwera upada...
Fix'd

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

NotTheFakeTazman

Cytat: w00dy w Lipiec 11, 2012, 11:08:22 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 11, 2012, 10:40:39 PM
Jezusie... Warzywko co stoi nieruchomo i jedyne co robi to spam nukow i tokeny z myszki, zero jakiegokolwiek ogarniecia co sie dookola dzieje, zero movmentu, poprostu tempe wciskanie tokenow i spam nukow, widze server upadl bardzo nisko jak takie warzywo sie wypowiada, wygrywa cos i ma czelnosc pytac o 7vs7 inne party :D:D Szkoda ze jak gralem to siedziales w FoG bo z waszym reflexem to wstanie po rezie nie wiaze sie z zadnym zagrozeniem padniecia bez nobla :D Widzisz Alarion takie osoby jak ten feoh plakaly na rpg ze gram na rangerze bo dla nich bylo niepojete jak mozna patrzec co sie dzieje dookola i "kontrolowac gre" zamiast bezmyslnego wciskania makr.

A co do mojej gry to mysle ze jakby porownac moja i twoja ilosc wykonanych akcji, czas reakcji itp itp to by bylo to porownanie osiagow fiata 126p z bolidem f1.

Szkoda że uciekłeś jednak, bo dalej bym nabijał się z twojego lol ogaru, jak tylko widze twoje filmiki to płakać mi sie chce (ze śmiechu) i jak ktoś taki może cokolwiek mówić o pvp. Ten opis co podałeś idealnie pasuje do twojej gry ;)
przykład?
http://www.youtube.com/watch?v=3B4dMZmy0uM      hahaha

hmm co robisz na pvp? stoisz, stoisz, biegasz, czołgasz sie ... o bijesz, wow
I ty mówisz o kontroli, oczy dookoła głowy? omg

dalej nie mogę z Ciebie cwaniaczku, taki mocny w gębie a 0 skilla. xD
To że dałeś rade cokolwiek zabić to jedynie efekt wysokiego LVLu i nolifowania na starcie servera, a teraz obejrzyj sobie ten filmik jeszcze raz i brechtaj razem z nami  hahaha
Btw jak ja jestem warzywem to ty jeszcze nie zakiełkowałeś z nasionka.
I powtarzam .... w życiu nie widziałem gorszego nukera od Ciebie ;) no może Patri, ale ona tipsami klika ;p

BTW na Oly też nie byłeś zbyt mocny, jak mogłeś -_-'ć ze mną mając taka przewagę lvlową Oo (hmm 4lvle? jakoś tak)

EDIT:
01:07 i 02:50 nasionko ucieka od daggera  hahaha
Spoko, może kiedyś coś jednak z Ciebie będzie ;) może pomyśl o tanku? albo ISSie?

Dyskusja z non factorem ktory wojuje na dead serwie... Wlaczylem ten 01:07 i widze ladnie wyczekanego rez/killa bez nobla na dlugim ale w/e moze za kilka lat dostrzezesz takie rzeczy. Szkoda ze teraz na serwerze jest tak duzo wojownikow :D  Jak big boys grali to ploteczki siedzialy cichutko i expily. Zapraszam na rpg jak wstanie pod koniec roku, chodz pewnie szaraczki nie zostawia swojego sfarmionego sprzetu i pozycji jak juz kazdy quitnal zeby znowu byc randomem.

Ja przegralem z toba na oly ? Pierwszy raz twoj nick zobaczylem wczoraj ogladajac frapsa... Chodz moze kiedys tam na open mnie obiles jak myslalem ze to jaki iss i sie zbuffowalem na tanka w co smiem watpic, na cb zrobilem 80+ zwyciestw z rzedu wiec gl.

Naprawde pograj jeszcze kilka lat i sie nie osmieszaj wiecej :)

w00dy

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 12, 2012, 04:36:24 AM
Dyskusja z non factorem ktory wojuje na dead serwie... Wlaczylem ten 01:07 i widze ladnie wyczekanego rez/killa bez nobla na dlugim ale w/e moze za kilka lat dostrzezesz takie rzeczy.

Ładnie wyczekany rez, xD to Ci dopiero ... gdyby nie zbudowane Knight Harmony + rytmy to leżał byś na glebie ...

Naprawde pograj jeszcze kilka lat i sie nie osmieszaj wiecej :)

Jak na razie to tylko Ty się ośmieszasz próbując hejtować innych, a samemu reprezentować żałosny poziom ...
Server: Core
w00dy - Feoh Wizard
CP: [sQam sQuad] Party Leader

TastyB

Cytat: kamiil w Lipiec 11, 2012, 04:57:27 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 04:23:56 PM
nie są to randomy na pvp w przeciweństwie do ciebie  :oops:

:shock:

jedziecie tego biednego evandera od XX stron razem z doomciem i resztą z BS
jakie to neiogary na pvp ,

a teraz to juz nei randomy na pvp  hahaha hahaha

alarion chorągiewka IS BACK !! :D

jak juz czytasz to forum to czytaj dokladnie... Wiele bylo powiedziane w tym topiku o Evanderze i o Aurorze ale nigdy, ze to random PT ani tez, ze to nieogary. Albo zmien dilera albo bierz polowe bo Ci na mozg pada a to niezdrowe...

I co najsmieszniejsze pisze Ci to baba ktora ma Evandera za najbardziej oslizglego typa jakiego spotkala w L2 tyle, ze potrafie byc obiktywna i potrafie docenic reszte graczy z tego CP.

Pozdrawiam i radze z dobroci serducha: jedz truskawki a nie to swinstwo bo Ci mozg wypala...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Russe

Cytat: Dyma w Lipiec 12, 2012, 12:37:46 AM
co tu dużo gadać nie ma pro Dymy to nie dość, że {Ambery} dostają po dupie to poziom serwera upada...
To pisz do Alarion :D Czasu grać nie miałeś ale z forum nie zniknąłeś.
A może by wrócić na oficjal :)

Vraghor

omg kto skasowal mojego gifzorda? russe opanuj sie troche bo to juz podchodzi po faszyzm :/
//Akurat to ja :)
Raziel
retired

kamiil

CytatŁadnie wyczekany rez, xD to Ci dopiero ... gdyby nie zbudowane Knight Harmony + rytmy to leżał byś na glebie ...
to sie sprawdzało tylko mage party v meele/archer a dlugi to byli magowie 

Smolensk

Cytat: kamiil w Lipiec 12, 2012, 11:09:18 AM

CytatŁadnie wyczekany rez, xD to Ci dopiero ... gdyby nie zbudowane Knight Harmony + rytmy to leżał byś na glebie ...
to sie sprawdzało tylko mage party v meele/archer a dlugi to byli magowie

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Khav

Dyskusja z non factorem ktory wojuje na dead serwie...
Rozumiem że ty jesteś factorem?? Wytłumacz mi co to znaczy?? Bo jak na razie mam wrażenie że factor to osoba która gra według taktyki kamilka, czyli:
Cytat: Khav w Lipiec 01, 2012, 01:26:48 PM
No tak kamilek.. mechanika L2 według truskawkowego:
".. miesiąc przed startem serwera, bierzesz wolne w pracy/ olewasz szkołę, dzwonisz po wszystkich podobnych maniakach. Robicie zrzutę na kroplówki. Informujecie wszystkich znajomych że 2 miesiące po starcie możecie być ciężko osiągalni... Godzina przed startem serwera.. klient gry odpalony, ts zainstalowany, kroplówki podłączone.. gra otwarta na oknie logowania... ciągłe wpisywanie loginu i hasła.. moooże ruszy.. .. jesssst serwer ruszył.. teraz najważniejsze jest mieć kontakt z driverami.. w razie jak wyrzuci z gry, driver musi w tym samym czasie nacisnąć login, coby nie tracić cennych sekund.. udało się.. po 6 godzinach jesteśmy przed wszystkimi z lvlem... można już spokojnie farmić(czyli bez ludzi na spocie). Teraz przez najbliższy tydzień musimy z driverami wbic jak najszybciej 76, zrobić nobla.. mały poślizg.. 2 tyg.. ale się udało.. no to czekamy na kumpli no-life, którzy także wbiją lada dzień nobla.. i.. idziemy na oli.. jak tam reszta serwera?? aaa dopiero pierwsze 76 wbijają.. NOOOBY....
ok.. trzymając to tempo, mamy hero w drugim miesiącu.. niestety pierwszy miesiąc za mało dobiło noobla.. ale.. jest hero, wygraliśmy serwer. Teraz możemy iść na pvp... ale czemu nikt z nami się nie chce bić? same nooby na serwerze... przecież sprzęt i lvl nie robi różnicy, co z tego że ja mam 96 a reszta dobija 92.. Leszcze nie chcą się bić.. dead serwer czas na quit"
Jeżeli to nie o to chodzi, to wytłumacz mi różnicę między non-factorem a factorem;D
I druga sprawa, wytłumacz mi co to dead serwer bo też nie wiem co to znaczy ;)
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Smolensk

rezz to chyba najdłużej posiedział na DN, do momentu jak sprzedawały się coiny, ludzie ogarnęli DN sety, i nagle quite  :oops:

btw

http://www.joemonster.org/filmy/45908/We_No_Speak_House

Russe

Cytat: Khav w Lipiec 01, 2012, 01:26:48 PM
No tak kamilek.. mechanika L2 według truskawkowego:
".. miesiąc przed startem serwera, bierzesz wolne w pracy/ olewasz szkołę, dzwonisz po wszystkich podobnych maniakach. Robicie zrzutę na kroplówki. Informujecie wszystkich znajomych że 2 miesiące po starcie możecie być ciężko osiągalni... Godzina przed startem serwera.. klient gry odpalony, ts zainstalowany, kroplówki podłączone.. gra otwarta na oknie logowania... ciągłe wpisywanie loginu i hasła.. moooże ruszy.. .. jesssst serwer ruszył.. teraz najważniejsze jest mieć kontakt z driverami.. w razie jak wyrzuci z gry, driver musi w tym samym czasie nacisnąć login, coby nie tracić cennych sekund.. udało się.. po 6 godzinach jesteśmy przed wszystkimi z lvlem... można już spokojnie farmić(czyli bez ludzi na spocie). Teraz przez najbliższy tydzień musimy z driverami wbic jak najszybciej 76, zrobić nobla.. mały poślizg.. 2 tyg.. ale się udało.. no to czekamy na kumpli no-life, którzy także wbiją lada dzień nobla.. i.. idziemy na oli.. jak tam reszta serwera?? aaa dopiero pierwsze 76 wbijają.. NOOOBY....
ok.. trzymając to tempo, mamy hero w drugim miesiącu.. niestety pierwszy miesiąc za mało dobiło noobla.. ale.. jest hero, wygraliśmy serwer. Teraz możemy iść na pvp... ale czemu nikt z nami się nie chce bić? same nooby na serwerze... przecież sprzęt i lvl nie robi różnicy, co z tego że ja mam 96 a reszta dobija 92.. Leszcze nie chcą się bić.. dead serwer czas na quit"

Swoją drogą kamilku. ruskie online 6-8 h.. To zrozum to dzieciaczku, że niektórzy 8 h spędzają w pracy. Do tego min. 1 h na dojazd z domu do pracy i spowrotem. Po pracy umyć się, zjeść coś zająć się chwilę rodziną (tak to też jest ważny czynnik) - ok. 2 h. Policz dodatkowo 8 h snu żeby w pracy być wypoczętym. Więc jak taka osoba wyciągnie max 5 h to jest dobrze. Ale dla Ciebie i XXXXXXmana to nieogar który nie zna mechaniki gry i nie ogarnia pvp.
Coś w tym jest :) Przynajmniej część z tych co quitnęła na pewno się z tym utożsamia choć się nie przyzna.
Jak widać niektórzy już szukają serwera, żeby wprowadzić w/w scenariusz w życie:
Zapraszam na rpg jak wstanie pod koniec roku, chodz pewnie szaraczki nie zostawia swojego sfarmionego sprzetu i pozycji jak juz kazdy quitnal zeby znowu byc randomem.
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

Tazman, ja już ci pisałem co sądzę o tej teorii nolife pierwsze tygodnie a potem quit, nei chce mi się pisać tego ponownie. To nei jest wyznacznik bycia pro, tylko dlatego, że ktoś ma za dużo czasu na grę.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Lipiec 12, 2012, 01:03:10 PM
Tazman, ja już ci pisałem co sądzę o tej teorii nolife pierwsze tygodnie a potem quit, nei chce mi się pisać tego ponownie. To nei jest wyznacznik bycia pro, tylko dlatego, że ktoś ma za dużo czasu na grę.
w l2 jest  !! a szczególnie w GoD kiedy zabijasz innych bo masz 1 lvl wyżej

kiedys o factorach świadczyły epiki, wiec mozesz sobie wyobrazic ile by ich miało Hi,a ile reszta serwera jakbysmy nie grali w god

haha khav dużo w tym prawdy, dodałbym jeszcze siedzenie 3 miesiace przed startem serwera z cp na skype i ostra dyskusja o klasach/strategi i jak bic leszczy  :D
takich ludzi którzy ostro czekali na start i mieli plan ownic nie było 100 tylko 6k , ogolnie GoD to niewypał dlatego takie quity a nie ze odstawilismy 95% serwera z lvlem

Khav wiesz co to factor klan ??
to klan który decyduje kto ma hero na serwerze a który nie ,
to klan któy wpada do orbis kosi wszystkich, a enemy po próbie zergowania idzie na wrozki expic
tak jak pisałem szkoda ze nei ma epików o ktore trzeba walczyc bo byłoby to jeszcze lepiej widac kto factor a kto nie ;)

RazielIII

Gra stara jak świat, i od zawsze płacz że ktos ma czas na gre a ktos inny tego czasu nie posiada.
Jak chcesz być factorem to niestety trzeba poświęcic sporo czasu na gre, chociaż czas spędzony nie jest jedynym warunkiem, trzeba jeszcze umiejetnie farmic i wykorzystać czas spedzony w grze na rozwój postaci/swojego party. Dlatego zawsze nubki nawet grajac 10h dziennie nie dogonia tych co graja dobrze po 5h dziennie, nie daleko szukajac przykladu to rpg x5

Jak nie masz czasu na gre to lepiej nie grać, tzreba wiedziec kiedy zejsc ze sceny :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Smolensk

Cytat: kamiil w Lipiec 12, 2012, 01:22:53 PM
w l2 jest  !! a szczególnie w GoD kiedy zabijasz innych bo masz 1 lvl wyżej

kiedys o factorach świadczyły epiki, wiec mozesz sobie wyobrazic ile by ich miało Hi,a ile reszta serwera jakbysmy nie grali w god

Mniej więcej było by to samo. AQ przez pierwsze tyg było by może wyznacznikiem "pro" ale potem już pojawiło by się ich znacznie więcej na rynku - chociaż tutaj też mogło by być wszystko wyznacznikiem PvP jak to miało w poprzednich kronikach.. Z baiumem mogło by być gorzej, ale równoznaczne jest to z tym że cały clan musiał by iść na PvP, więc hero party, zagarniając dla siebie epicki, było by automatycznie na straconej pozycji, a wszyscy wiemy że tak by było bo był przykład tego kilka dni temu z Beleth Ringiem. Nie wspominam o valakasie czy antharasie, bo ruskie hero pt i tak by gówno miało.