Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Cytat: Russe w Lipiec 17, 2012, 11:50:02 AM
A tak, żeby trochę się podrażnić :P
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-pl-b0701eb2816279f492d92a826cd48318.html
Szprot dobry ^^

btw: mieli zamknąć Arię, a dalej jest..?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: Horken w Lipiec 17, 2012, 12:09:49 PM
Cytat: Russe w Lipiec 17, 2012, 11:50:02 AM
A tak, żeby trochę się podrażnić :P
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-pl-b0701eb2816279f492d92a826cd48318.html
Szprot dobry ^^

btw: mieli zamknąć Arię, a dalej jest..?
Mają zamknąć ale za parę dni :) Pomyliłeś datę wejścia Tauti z przeniesieniem.
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

co nowego na tauti ?? jest powrot do korzeni czy jeszcze bardziej casual players chronicle  ??

:O doomcio razem z HI  ??
wygrałes server factorze  !! hahaha

Horken

Myślałem, że będzie combo breaker -> Tauti+Aria
R.I.P. Ciapu

Vraghor

Cytat: kamiil w Lipiec 17, 2012, 01:16:59 PM
nom wczoraj powstalo nowe ally HI+OOC :) wspolnie z ruskimi autobotami gnoili nas wczoraj na soa ,

lotus jest uber tankiem nie traci targetu nawet jak uzylem rasowego detargetu z darkelfa - so pr0 , a botosumonerzy jak wzieli mnie na target to caly trejn lecial za mna od klemisa az pod istine gdzie wyglebilem, ulamek sekundy po rozpoczeciu casta mass reza jestem na targecie calego party, ulamek sekundy po wstaniu z reza na drugim koncu pvp dostaje assist od calego party, po probie wrzucenia lumiego na kogokolwiek z autobotow lub nawet wziecia ich na target od razu asysta na targetujacego... niech mi nikt nie mowi ze to jest skill, ja pierdziele czy naprawde wszyscy z innovy maja na to wyjebane? czy moze do pa trzeba zaczac dokupywac rangera skoro na to pozwalaja i chca zeby skonczylo sie jak na ncwest
<cry mode off>  :beksa:
retired

Itherus

Przyzwyczaisz sie, ważne żeby inni nie używali :)

Russe

Fraps, tekst i wysyłać do supportu.
A może by wrócić na oficjal :)

tytusDeZoo

Cytat: Vraghor w Lipiec 17, 2012, 02:09:07 PM
Cytat: kamiil w Lipiec 17, 2012, 01:16:59 PM
nom wczoraj powstalo nowe ally HI+OOC :) wspolnie z ruskimi autobotami gnoili nas wczoraj na soa ,

lotus jest uber tankiem nie traci targetu nawet jak uzylem rasowego detargetu z darkelfa - so pr0 , a botosumonerzy jak wzieli mnie na target to caly trejn lecial za mna od klemisa az pod istine gdzie wyglebilem, ulamek sekundy po rozpoczeciu casta mass reza jestem na targecie calego party, ulamek sekundy po wstaniu z reza na drugim koncu pvp dostaje assist od calego party, po probie wrzucenia lumiego na kogokolwiek z autobotow lub nawet wziecia ich na target od razu asysta na targetujacego... niech mi nikt nie mowi ze to jest skill, ja pierdziele czy naprawde wszyscy z innovy maja na to -_-'? czy moze do pa trzeba zaczac dokupywac rangera skoro na to pozwalaja i chca zeby skonczylo sie jak na ncwest

Sproot tez byl niezly - najwyrazniej byl w kiblu bo stal na srodku i sie nie ruszal ale instant noble i be rezy rozdawal :P
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

He4DSh0t

Co do Tauti to wydajność gry w miastach znacznieeeee gorsza(przynajmniej u mnie) zobaczymy jak na pvp będzie to wyglądać.

EDIT: Po usunięciu i ściągnięciu nowego systemu wszystko śmiga jak należy :)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Qra

Cytat: He4DSh0t w Lipiec 17, 2012, 02:42:04 PM
Co do Tauti to wydajność gry w miastach znacznieeeee gorsza(przynajmniej u mnie) zobaczymy jak na pvp będzie to wyglądać.

Specjalnie by przepędzić ludzi z miast i wygonić do farmy !
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

kamiil

Cytatnom wczoraj powstalo nowe ally HI+OOC  wspolnie z ruskimi autobotami gnoili nas wczoraj na soa ,
fajnie  hahaha płakac 6 miesiecy ze HI to nieogary boty noby nolifery, a potem z dnia na dzień dick holding :shock: (jeszcze bym zrozumiał połaczyc siły zeby jakis balance zrobic na serwerze) hahaha

CytatFraps, tekst i wysyłać do supportu.
dokładnie nie płaczcie o boty jak nie mozecie tego udowodnić , to tylko wasza wina ze nie robicie petycji z frapsami itd
chyba ze tu wszyscy są JP na 100% i smierć konfidentom

Khav

Co do OOC+HI... ja się tego spodziewałem, patrząc kto tam doszedł:D Jedynie co mi w tej układance nie pasował Doomcio.. Ostro bronił swojego honoru, że nickmgs po nim jechał, że nemesys po nim jechał..
Wczoraj na pivipi wydawało mnie się że jedyna osoba która nie przestanie HI -_-'ć to będzie Doomcio.. niestety byłem w błędzie.. ostatnią osobą która się nie dała był bugamer czy jak mu tam.. Niestety Doomcio który wyszedł z klanu bo nie będzie tolerował jak się na niego wskakuje, który nie daje po sobie jeździć, poszedł trzymać  (z) ruskim(i), którzy robili pośmiewisko na cały serwer z jego walk.
Jak Cię lubię Doomcio, tak ci powiem jedno. Straciłeś w moich oczach w /męski członek/.

Szczerze Ci powiem, że wolałbym być randomem bez klanu, albo iść do mniejszych klanów typu OB czy Aurora, niż pomagać w jakikolwiek sposób największym ofiarom i oszustom na serwerze.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

no nie moge z tego polaczka doomciaczka  hahaha

Horken

Szacunek ludzi w grze i na forum NAJWAŻNIEJSZY!  hahaha
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

"wiesz co sie liczy? szacunek ludzi ulicy ! (sezamkowej)

kamiil

Cytat: Horken w Lipiec 17, 2012, 03:14:33 PM
pewnie !!

tak pisałem o tych ruskich i factorach ze doomcio sie skusił wreszcie  :D

Shanique

Cytat: kamiil w Lipiec 17, 2012, 03:21:11 PM
Cytat: Horken w Lipiec 17, 2012, 03:14:33 PM
pewnie !!

tak pisałem o tych ruskich i factorach ze doomcio sie skusił wreszcie  :D

eeeee wolałabym zjeść kupe o.O

kamiil

jak teraz wygladają sidy ?? po ile osob

Khav

Masz rozpisane jak przebiegał siege. :D tak wyglądają side.. no oprócz najnowszego kumoterstwa O_o(c)  i hi...

btw. tak mnie się teraz przypomniało:

Cytat: Smolensk w Lipiec 11, 2012, 11:32:26 AM
Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 10:27:47 AM
no cóż, będzie ciekawiej na spotach i więcej pvp, prawda? : )

z tego co wiem na dniach zapewne poleci war do BS i HI

dla zabawy bez żadnych wyższych celów.

Cytat: Smolensk w Lipiec 10, 2012, 02:22:27 PM
Tutaj nie chodziło o moją opinie w TH, kwestia była tego typu, że wszystko było robione pod TH po zajściu jak Neme zagroził wyjściem z ally, co skończyło się tym, że całe BS -_-'ło na TH.

Zamienił stryjek siekierkę na kijek;) teraz OOC będzie zapierdalało na HI:)
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

montezuma

lotus jest uber tankiem nie traci targetu nawet jak uzylem rasowego detargetu z darkelfa - so pr0 , a botosumonerzy jak wzieli mnie na target to caly trejn lecial za mna od klemisa az pod istine gdzie wyglebilem, ulamek sekundy po rozpoczeciu casta mass reza jestem na targecie calego party, ulamek sekundy po wstaniu z reza na drugim koncu pvp dostaje assist od calego party, po probie wrzucenia lumiego na kogokolwiek z autobotow lub nawet wziecia ich na target od razu asysta na targetujacego... niech mi nikt nie mowi ze to jest skill, ja pierdziele czy naprawde wszyscy z innovy maja na to -_-'? czy moze do pa trzeba zaczac dokupywac rangera skoro na to pozwalaja i chca zeby skonczylo sie jak na ncwest

nie znalazłem ani jednej rzetelnej informacji ze te party używa bota. Przeanalizujmy ten tekst:
1. Skad wiadomo ze tank nie stracil targetu? Moze uzył on mass hate, tak niewiele informacji ze nic z tego nie wynika.
2. Radar ma za mały zasięg aby pokazać kogokolwiek  pod istina stojąc przy Klamise, musieli mieć spaya pod npc stad wiedzieli ze tam jestes albo ktos im napisał
3. Targetowanie kogokolwiek w momęcie kiedy castuje jakiś skill czy wstaje z resa nie jest arcytrudne, znam osoby które to robią bez większych problemow, dobry ping +komputer. Takie skille jak mass rez i rebirth należy używać wyłącznie kiedy healer jest chroniony przez brilliant purge, te skille są bardzo łatwo przerywane przez dowolny dmg, włącznie z aoe dmg.

Może te party używa bota ale twój post to raczej płacz po przegranym pvp niż rzetelna analiza.

Cytat: tytusDeZoo w Lipiec 17, 2012, 02:32:32 PM

Sproot tez byl niezly - najwyrazniej byl w kiblu bo stal na srodku i sie nie ruszal ale instant noble i be rezy rozdawal :P

strasznie dziwny ten bot, castuje rez/noble ale już nie asystuje czy nie leczy. Jeżeli potrafi jedno to i drugie.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Arimas

Cytat: montezuma w Lipiec 17, 2012, 04:41:20 PM

nie znalazłem ani jednej rzetelnej informacji ze te party używa bota. Przeanalizujmy ten tekst:
1. Skad wiadomo ze tank nie stracil targetu? Moze uzył on mass hate, tak niewiele informacji ze nic z tego nie wynika.
2. Radar ma za mały zasięg aby pokazać kogokolwiek  pod istina stojąc przy Klamise, musieli mieć spaya pod npc stad wiedzieli ze tam jestes albo ktos im napisał
3. Targetowanie kogokolwiek w momęcie kiedy castuje jakiś skill czy wstaje z resa nie jest arcytrudne, znam osoby które to robią bez większych problemow, dobry ping +komputer. Takie skille jak mass rez i rebirth należy używać wyłącznie kiedy healer jest chroniony przez brilliant purge, te skille są bardzo łatwo przerywane przez dowolny dmg, włącznie z aoe dmg.

Może te party używa bota ale twój post to raczej płacz po przegranym pvp niż rzetelna analiza.

Cytat: tytusDeZoo w Lipiec 17, 2012, 02:32:32 PM

strasznie dziwny ten bot, castuje rez/noble ale już nie asystuje czy nie leczy. Jeżeli potrafi jedno to i drugie.
Co tam u Martela?  :D

Bonus: http://www.sadistic.pl/sadystyczna-kuchnia-p-vt126989.htm
Pozdro dla tych którzy jedli coś nad morzem w tych "restauracjach"

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Khav

Cytat". Radar ma za mały zasięg aby pokazać kogokolwiek  pod istina stojąc przy Klamise, musieli mieć spaya pod npc stad wiedzieli ze tam jestes albo ktos im napisał"
Czytaj ze zrozumieniem: " trejn lecial za mna od klemisa az pod istine gdzie wyglebilem"

Cytat"3. Targetowanie kogokolwiek w momęcie kiedy castuje jakiś skill czy wstaje z resa nie jest arcytrudne, znam osoby które to robią bez większych problemow, dobry ping +komputer. Takie skille jak mass rez i rebirth należy używać wyłącznie kiedy healer jest chroniony przez brilliant purge, te skille są bardzo łatwo przerywane przez dowolny dmg, włącznie z aoe dmg."
W "momęcie" kiedy w pvp bierze udział ~ 50 osób, z czego conajmniej 10 osób to summonerzy z reaperami ( co daje 40 summonów. Na jednego poruszającego reapera przypada około 4 nakładające się cienie.. co daje 160 dynamicznie zmieniających się cieni, powodując epilepsję 90% kart graficznych) faktycznie umożliwia płynne wynajdywanie w tłumie 90 poruszających się postaci (50 postaci +40 reaperów) tych kilku rzucających BRES/RES... Swoją drogą briliant nie chroni przed odepchnięciami które także przerywają cast (może nie wiedziałeś).
" ulamek sekundy po rozpoczeciu casta mass reza jestem na targecie calego party, ulamek sekundy po wstaniu z reza na drugim koncu pvp dostaje assist od calego party, po probie wrzucenia lumiego na kogokolwiek z autobotow lub nawet wziecia ich na target od razu asysta na targetujacego"
W tłumie jak napisałem wyżej, życzę powodzenia w bezproblemowym targetowaniu i płynnej zmianie targetów. Tymbardziej że praktycznie każde party które walczyło kiedykolwiek przeciwko ruskom, potwierdzi ich "ogarnięcie" w zmianie targetów.

Więc Twój post wygląda raczej na obronę używania boterów niż rzetelna analiza./

Cytat"3. Targetowanie kogokolwiek w momęcie kiedy castuje jakiś skill czy wstaje z resa nie jest arcytrudne, znam osoby które to robią bez większych problemow,
Wszyscy znamy kilka takich osób które robią to bez problemu.. Swoją drogą, grałeś na NC? to tłumaczy skąd znasz takie osoby.;)

//Acid -- niebieski, zielony i czerwony to kolory załogi forum, starajcie się ich nie używać.

Smolensk

OOC + HI ?

Not going to happens haters.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Khav

Cytat: Smolensk w Lipiec 17, 2012, 05:26:59 PM
OOC + HI ?

Not going to happens haters.
A jak wytłumaczysz ten wczorajszy dick holding na SOA?? Skoro HI + OOC walczy vs BS, bo zabiciu BS kulturalnie lecą teksty "stoop dont hit" walka ustaje, i wszyscy rozchodzą się do swoich zajęć.??

Prokrastynator

Cytat: He4DSh0t w Lipiec 17, 2012, 02:42:04 PM

nie sądziłem, że da sie jeszcze gorzej
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi